Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Belda-prosim te a pouzivala jsi pred odberem ROSALGIN na vyplachy delohy? Mne to doporucili 9dne cyklu, ale myslim, ze sestricka zap.,ze jdu na transfer az v cyklu dalsim…to je dulezite pro zavadeni embryjka, ne?
Belda-prosim te a pouzivala jsi pred odberem ROSALGIN na vyplachy delohy? Mne to doporucili 9dne cyklu, ale myslim, ze sestricka zap.,ze jdu na transfer az v cyklu dalsim…to je dulezite pro zavadeni embryjka, ne?
Ano pouzivala jsem rosalgin, ale jen dva dny, pak jsem prestala, nevim asi je to lepsi pro pripravu.
Takze ho mam asi pouzivat az pred transferem a ne ted pred punkci, ze?
Takze ho mam asi pouzivat az pred transferem a ne ted pred punkci, ze?
Ale pouzivej ho i ted, je to proti zanetum, dobra prevence. Mozna i pred punkci.
Holkuy, že vám do toho skáču, Rosalgin se používá před odběrem, protože před ovulací se vám tvoří plodný hlen a doktor tam toho moc nevidí
Tak proto v repromedě chtějí, aby ho pacientky používaly ![]()
Aha, tak to by me nenapadlo:-)Tak zítra na me myslete. Snad bude vse ok.
No, jak vás tady tak pročítám, myslím, že se přidám až tak v tom září.. Teď se vůbec nechytám, protože zatím nic nemám. Vzali nám krev, udělají spermio a všechny výsledky budou mít pohromadě až na konci srpna
Vy už jste tu daleko a padaj tu názvy, který jsem zatím ještě neslyšela
My teď budem ještě 2 měsíce jen čekat ![]()
Aha promin, to je misto dipherelinu, zacinam uz 21. tak se tesim i bojim.
Maky to cekani vsichni zname, pak kdyz cumis na hroznej vysledek taky bohuzel znam
Proc jdete na IVF?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.