1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
16.6.12 21:25

My jsme byli i v caru na Obilnaku u doktora Crhy, delal nam inseminaci.
Ale sli jsme napoprve do Repromedy, pt jsme meli vice hotovych testu a bylo to pripravene, ale pokud by se nam nepovedlo v Repromede tak pujdeme na ten Obilnak.
No snad jsou si vedomi v Repromede, ze tam nebudeme vyhazovat penize jen tak.
Ale je hrozny ze je to o tom embryologovi, ze musi vybrat proste nejlepsi spermii, otazka je jak peclive ji hleda vis.

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
16.6.12 21:27

Zkusim se podivat na ten Helios, puvodne jsme tam chteli, ale slysela jsem lepsi recenze na Repromedu.

• Citovat
  • Upravit
12651
16.6.12 21:28
@BeldaR píše:
My jsme byli i v caru na Obilnaku u doktora Crhy, delal nam inseminaci.
Ale sli jsme napoprve do Repromedy, pt jsme meli vice hotovych testu a bylo to pripravene, ale pokud by se nam nepovedlo v Repromede tak pujdeme na ten Obilnak.
No snad jsou si vedomi v Repromede, ze tam nebudeme vyhazovat penize jen tak.
Ale je hrozny ze je to o embryologovi, ze musi vybrat proste nejlepsi spermii, otazka je jak peclive ji hleda vis.

Jenže na Obilňáku dělají jen metodu FISH, ne mikročipovou (jinak aCGH).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
16.6.12 21:38

Tak čtu o tom Heliosu, opravdu tam mají napsáno, že PGD je zdarma…http://www.sanatoriumhelios.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
16.6.12 21:39

Jessikka - ty máš s nima nějakou zkušenost? My když jsme hledali na netu, tak jsme našli právě nej recenze na Repromedu…ale to je těžko, každý je spokojený jinde…asi i podle výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.6.12 21:41

@kaspluc Nemám, jen vím, že to dělají. Ale fakt si nemyslím, že by byli nějak horší, jak říkám, každému to vyhovuje víc jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
16.6.12 21:42

Holky a ještě dotaz, jak jste si píchali Gonal, cítily jste vaječníky??? Nebolí mě, ale tak nějak cítím, že je mám větší a prostě, že je tam mám :lol:…Snad mě nepostihne hyperstimulační syndrom když mám i ty dávky větší…na heliosu píšou, že to může nastat až v posledním týdnu cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
16.6.12 21:44

Takze na Obilnaku neni PGD?
No mozna bych sla do toho Heliosu na konzultaci, ale uz asi na druhy pokus zustanu, nechce se mi menit jen tak, dam jim jeste sanci, snad se to podari a nemusim nic resit dal :)

• Citovat
  • Upravit
12651
16.6.12 21:44

@kaspluc Jasně, oni se víc jak zdvojnásobí. To bolí i bez syndromu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
16.6.12 21:46

Kaspluc a kolik mas ten AMH?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
16.6.12 21:50

AMH - to kdybych věděla…ukazovali mi to, ale ten papírek si tam nechali…říkali, že tím, že ho mám nízko, tak hyper.nehrozí…tak snad mají pravdu…No Jessikka - a to jsou tak zvětšené už tak brzy? Mě to pobolívalo už 3.den…ale jako jen při prudkém pohybu atd. Tak jsem si myslela, jak budu pokračovat ve cvičení, ale to jaksi nejde…mám co dělat, když něco zvedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.6.12 21:52

@kaspluc A pak jsi byla na UTZ, ne? A nic, co by nasvědčovalo OSSH nebylo. Neboj, oni to v pondělí zase zkontrolují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
16.6.12 21:54

No to radsi necvic ne? Ja jsem nic nedela.
Ale nic me teda u stimulace nebolelo, jen mi natekl podbrisek vajecniky. A to jsem mela 450jednotek.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
16.6.12 21:54

To by poznali na tom prvním ult???Nene, pan doktor říkal, že je vše v nejlepším pořádku, že mám pěkné vaječníky a 7 „miminek“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
16.6.12 21:57

Belda - neboj, necvičím…permanentka je přimagnetovaná na lednici a se slzama v očích se na ni dívám :,(…Já chodila na docela tvrdá cvičení, jako je box, heat, trampolínky a to bych teď nedala. A mám taky v podbříšku pěkný mozol..teď otázka, jestli z toho, že necvičím nebo z těch hormonů :lol: Už si trochu připadám, jako těhulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.