1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
17.6.12 00:31

No ja jsem byla profesionalni sportovec a skoncila jsem kvuli tomu, ze chceme mit miminko, ale to jsme si mysleli, ze to pujde raz dva a on ubehl rok a pul a nic. Tak asi ti nemusim vysvetlovat, jak mi sport chybi.
Ale doufam, ze brzy mi chybet nic nebude a zacne druha cast meho zivota :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
17.6.12 11:19

Tak to naprosto chapu. Ja chodim 3× tydne, pri mem povolani si clovek musi vycistit hlavu. Ale cvicit se pak neco urcite da…zitra mi drz palecky. Zacinam mit hrozny strach z te narkozy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.6.12 11:26

Zitra se snad uz dozvim den punkce…at uz je to za mnou. ceka me narocny tyden i v praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
17.6.12 12:45

Narkozu zvladnes, to je to posledni z ceho se nervovat, ver mi! Potom spis budes nervozni, jak se vyviji embryjka. A nejhorsi cast pro me bylo, jestli se to povede nebo ne, cekani na ms nebo si udelat test. Takze se obrn a narkoza bude urcite uplne v poho, rikej si, ze to zvladly vsechny zensky tak proc ne ty! Ale i presto moc drzim pesticky!!! Nejvic!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
17.6.12 13:36

Dekuji ti MOC. To vis, ja jsem nikdy ani nebyla v nemocnici, na operaci a nic, takze je pro me vse nove a nezname. Z NARKOZY mam respekt, netusim, jak na to budu reagovat a bojim se, at se neco nestane kdyz budtj mimo…manzel se asi take nejvic boji tohoto, ze se nevzbudim.,vis, jak je to, nikdy nevis…telo je zahadne…snad to asp. nebude zbytecne ten strach a bude neco z toho odberu k pouziti. PO TOM ODBERU SE JESTE NECO PICHA? Uz jsem jehelnicek,2× denne se picham a uz nevim, kam s tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.12 13:54

Ahoj holky, jen stručně…mám dva nechtělé, samovolné, potraty za sebou…:-( rozhodli jsem se pro centrum asistované reprodukce…od druhého dne menzes si mám začít píchat hormony…chci se vás zeptat jak probíhá odběr vajíček…a řeknou vám hned zda bude možné udělat umělé oplodnění?:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ahoj holky, jen stručně…mám dva nechtělé, samovolné, potraty za sebou…:-( rozhodli jsem se pro centrum asistované reprodukce…od druhého dne menzes si mám začít píchat hormony…chci se vás zeptat jak probíhá odběr vajíček…a řeknou vám hned zda bude možné udělat umělé oplodnění?:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.6.12 14:27

Ahojky, mne odber ceka v tydnu, tak ti nereknu. A proc by to nemelo jit? Jen vam asi reknou, jaka metoda je nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.12 14:30

@kaspluc: jdem na umělé oplodnění s genetickým vyšetření dětiček…mohu se ještě zeptat co jsi dělala pro to aby jsi měla vajíčka kvalitní?:…děkuji a mooooc držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.6.12 14:49

Geneticke vysetreni nas ceka take. no nic moc, to kontroluji oni, ty muzes udelat to, ze nebudes kourit, pit, setrit se, brat femibion 800 a dodrzovat to, co ti doporuci. Zatim ale nevim, jestli je mam dobra, to se uvidi po tom odberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.12 14:58

@kaspluc kouřit přestávám a až dostanu menzes přestanu uplně, nepiju, nikdy jsem nepila ale co je to ten femibion 800?:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
17.6.12 16:40

Kaspluc po odberu se nic nepicha, ale bere se utrogestan, to jsou kulicky, ktere si zavadis. Pripravuji te na embryjko, jsou tam vhodne hormony. Jinak narkoza trvala cca 30min, pak jsem se vzbudila. A ja predtim taky nemela zadnou operaci a narkozu, takze jsem se taky hodne bala a znovu budu tomu ver! Ale jak jsem psala, ta druha cast je tezsi!!!
A embryotransfer je uplne bezbolestny.
Kamilko na kvalitu vajicek asi plati pouze zivotni styl plus nejake vitaminy jako Femibion 800. Ale kazdy cyklus je ze pry jiny pocet vajicek. Takze sama jsem zvedava kolik vajicek budu mit po druhe.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
17.6.12 16:57

Femibion 800 je kombinace kys. listove a vitaminu potrebnych pri planovani tehotenstvi. ZADEJ SI nazev do googlu a je k tomu pekne cteni. Stoji nejak 300kc. Belda-tak to jsi me uklidnila, i z toho transferu mam strach. Ale kdyz mi nekdo, kdo to uz prozil napise to, co ty, je mi hned lepe:-)…Fakt moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.6.12 17:02

Femibion 800 je kombinace kys. listove a vitaminu potrebnych pri planovani tehotenstvi. ZADEJ SI nazev do googlu a je k tomu pekne cteni. Stoji nejak 300kc. Belda-tak to jsi me uklidnila, i z toho transferu mam strach. Ale kdyz mi nekdo, kdo to uz prozil napise to, co ty, je mi hned lepe:-)…Fakt moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.