1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
25.6.12 22:14

@kaspluc
Držím palečky, ať rostou. Budem tu čekat na dobré zprávy. Dívala ses na to videjko na youtube?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
25.6.12 22:32

Ty jo az ted! ani jsem si nevsimla, ze jsi mi neco poslala. To je veda, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lajkaaa
25.6.12 22:44

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám, jsem tak nějak nová a snažím se zjistit co nejvíc informací. Zítra začínám stimulovat gonalem 600 jednotek každý den, mám docela obavu. Jelikož jsem nedostala menstruaci, tak mě nasadili orgametril a po 10 dnech užívání jsem ho měla vysadit a za 3 dny se dostavila menstruace, ale ani nevím zda to tak označit. Krvácela jsem jen dopoledne a to docela dost, ale odpoledne už skoro nic, tak jsem docela bezradná, zda si ráno gonal píchnout nebo raději volat do Repromedy. Nebo čekat ještě jeden den jestli se menses nějak projeví. Někde jsem četla, že se stimulace zahajuje jak 2 tak i 3 den cyklu. Nemáte někdo zkušenost s tím, že před stimulací jste užívaly nějaký lék na úpravu menstruace a hlavně neovlivní to potom tu samotnou stimulaci. Myslím tím růst folikulů. A taky jsem se chtěla zeptat, jak dlouho jste si gonal píchaly než došlo k odběru oocytů. Moc se omlouvám, že vás bombarduji otázkama, ale je to moje první zkušenost a docela se obávám, jak vysokých dávek hormonů, tak trochu"cesty do neznáma" a na co se mám připravit při těch injekcích, mám na mysli nějaké vedlejší účinky. Co jsem četla, tak bolesti v podbřišku a pocit nafouklého břicha. Nebo máte jinou zkušenost?? Moc děkuji za každý názor či zkušenost!!!

• Citovat
  • Upravit
93
26.6.12 08:32

Lajkaaa-ahojky :-)
Já zase vždycky chodila na injekci agolutinu, abych dostala MS. Ta se mě dostavila v pohodě, ale s pícháním gonalu stejně zeslábla.
Raděj si tam zavolej, ať máš jistotu.
Ty jo,600 jednotek 8o. Já píchala 9 dní 125jednotek.
Dostala jsem poslední MS 9.6.,odběr byl min. týden ve středu t. j 20.6. a včera jsem byla na ET :-),takže rychlovka.

Myslím, že každý na stimulaci reaguje jinak, ale mě pobolíval podbříšek, nafouklá jsem jak v polovině těhu a prsa už mám aspoň o číslo větší :-).

Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.12 13:38

Ahojky maminy čekatelky :kytka: Chtěla jsem se zeptat, včera jsme byli na ET a bolí mě v podbříšku a vytekla ze mě nějaká lepivá tekutina. Nevíte někdo jestli to tak má být. Mám takový divný strach díky Leona Šumperk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.6.12 14:09

Ahoj Leono, tys nás našla-paráda :-). Vzpomínala jsem tě tady včera Lucce (kaspluc),že jsme se včera potkaly a jak si na tom :-).

Mě taky pobolívá v podbříšku, včera jsem tady byla uklidněna, že je to dobře :). A lepivá tekutina? To teda nevím :roll:.
Já se dneska opravdu jen válím, tak taky odpočívej a v klidu, určitě nám to dobře dopadne. Budeme vlastně testovat spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.6.12 14:11

@leontýnka123 asi taky zavádíš utrogenstan, ne? Nebyl to on? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.6.12 15:04

Já mám lepivý mléčný výtok celu dobu těhotenství. A prý to nic není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.6.12 15:06

Holky tak dnes pribylo dalsi. TAKZE MAME 3 blastocysty uz zamrazene a vysetrene. Pockaji jeste do zitra, treba se prida dalsi, ale nevim, nevim…hlavni je, at nemaji ROBERTSONA a projdou pgd…mam holt dlouhe cekani diky tomuhle…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.6.12 15:12

Lajka-jinak ja dostala 9.6. Ms,od 11pichala gonal 9 dni 300jednotek,k tomu 5 injekci cetrotide a 2inj otrivile nakonec.20.6.byl odber.ale ja potrebuji genetiku,takze na et jdu az v cervenci!stimulace je pohodicka.az posl.den po tech 5ti injekcich me to trochu bolelo,nafoukla jsem se az ted po odberu.blbe ti nebude,jen to chce se setrit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.6.12 15:15

Leona-SUPER! TAK TED NAM Z NASEHO POKOJE CHYBI JEN JANCA HAHA! jak ty jsi to mela? pry ti po odberu nebylo nejlepe. mate neco zamrazeno? a jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.6.12 15:19

Holky kdybych nemela tu pitomou genetickou vadu, tak mame 3 krasne blastocysty k zavedeni. Takto take muzu dopadnout tak, ze nebudu mit nic:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.6.12 15:35

@kaspluc Držím palečky, moc vám přeju, aby to vyšlo. Ještě zítra budeš volat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.6.12 16:11

Jojo zitra konecne cislo zamrazenych a vysetrenych. a pak cekani na vysledky:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.6.12 16:14

Ale uz moc neverim tomu, ze neco zitra pribude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.