Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No vidíš kolik jich máš to je paráda
Já jich měla jen 14 a nakonec jen dvě k použití, ale díky za ně
. Teď to čekání bude nejhorší.
@leontýnka123 @nurse.007 : moc vám držím pěstičky…mě dnes řekli 18, ale jak to tak čtu tak se bojím ještě víc
a to ještě musejí podstupovat PDG…chuděry moje…:-) ![]()
Neboj to bude v poho, máš jich hodně
.Naše měli taky PDG proto se to tak protřídilo. Odebrali 10 oplodnili 9 a 6 hlásila laborka.
@leontýnka123: tak to moc gratuluji také bych si přála aby to tak bylo…děkuji za povzbuzení…
@leontýnka123 Počkej,jak vy PGD
? To bys přece nebyla semnou na ET ![]()
@kamillka2 Držím palečky ![]()
@nurse.007 jo,asi to tak bude,ale člověku to prostě vrtá v hlavě.
@kamillka2 no já už tohle všechno mám za sebou a ted jsem v 17 tt a osidluju si doma gauč
. My už ted řešíme výsledky krve, návštěvu hematologie a návštěvu centra prenatální diagnostiky v Brně kvůli potitivnímu triple testu
tak snad to bude nakonec ok.
@leontýnka123 píše:
Neboj to bude v poho, máš jich hodně.Naše měli taky PDG proto se to tak protřídilo. Odebrali 10 oplodnili 9 a 6 hlásila laborka.
To je fakt, PGD už nechtějí dělat ve třetím dnu, ale v pátém…to ti pak ještě rychle stihli zavést?? Nenabídli ti to, co mně, že ti udělají ET až v dalším cyklu??? Já třeba kvůli tomu pgd, které ještě nemám úplné výsledky, jdu až za měsíc a jsem ráda…protože to dle jejich názoru bude co nejpřesnější z blastocyst…co ti zaváděli, také blastocystu?
Ahoj hoky, hlásím beze změn, zatím máme tedy nachystaného jednoho pašáka na zavedení a druhé ještě nevíme výsledek, zítra tam zkusím zavolat. Dneska jsem rozdala pěkně vysvědčení a snad už v září nenastoupím
a budu užívat břišenka…které mám michodem už teď
…nevím nevím, ale když jsem začala píchat Gonal, byla jsem poloviční…také jste tak nafouklé???a břicho mám opravdu jako těhotné, baby v práci si už vydedukovaly, že už jsem i víc než ve třetím měsíci
, potvory jedny
..tož učitelky
![]()
Zdeni, kdy budeš testíkovat??? A jak pokračuješ v odpočíváníčku, dodržuješ to poctivě?? ![]()
@nurse.007 Taky mě vyšel pozit. triple test. Ten test nenávidím a nechápu,že se vůbec ještě dělá! Úplně mě to zvědá ze židle
. Ale proto,že jsem byla ve 12tt na biochem. sc. na Veveří,který dopadl dobře,tak se na ten triple test nebral ohled. Dr. se mě tehdy vlastně ptal,jestli ho chci dělat,když jsem byla v tom 12tt a já že jo.No,blbec aktivní,pak jsem to zbytečně ořvala. Takže podruhé na triple test kašlu. Mám těhotnou ségru a taky jí vyšel teď blbě
. Ale byla na genetické konzultaci na Veveří,kde jí udělali podrobný UTZ a genetička dala dohromady výsledky z 12tt a triple testu a průměrem se vlezla a dobrý.
@kaspluc Jé,ty už máš prázdninky,to se můžeš hezky připravovat na těhotnění
. Myslím,že leontýnka si to PGD s něčím spletla
?Nevím…
Nafouklá jsem pořád a hlavně ty přifouklé prsa se mě líbí. No,co mě,ale manželovi
.
Pořád se válím (dnes jsem ještě jsem v pyžamu,nemytá,nečesaná
). ![]()
Testovat budu nejříc příští víkend,dřív to nemá smysl. Opravdu chci vydržet co nejdél,ať mám objektivní výsledek.
Tak a už se jdu zkulturnit ![]()
Holky ahoj moc se omlouvám já si to spleta myslela jsem to Pixi nebo jak se to jmenuje.
Dnes jsem zase volala sestře a v pondělí jdu na vyšetření k primáři na 13,30h. dnes tam totiž není. Mám pocit jako by mi padal močák a jsem na záchodě víc než na gauči. Co chcete téměř po 40-tileté
Mám strach co se dozvím ![]()
@leontýnka123 já chodím taky často čurat, ale já si na to už zvykla. Od těhotenství, takže už 4 roky chodím čurat každou noc. Od září jsem měla 3 krát zánět močáku. Mám to cca co tři měsíce. Prošla jsem imunoterapií, navlíkám se pomalu i v létě, ale nepomáhá nic, prostě jsem na ten močák náchylná a teď jak máme zvětšené ty vaječníky a všechno tam na vše tlačí, tak to je ještě horší.
Snad nebudeš mít nic vážného. Ale už víš, že v těhu bude hůř a budeme na záchodě i nocovat…
Tak to snad bude dobré no uvidím. Ať je to ten močák a nic víc a v sobotu příští týden budu testovat.
No holky mně ta prsa by an růst nemusela a ten bachrek také ne…jinak já ještě těhotná nebyla a čůrat chodím tak 3× za noc
už několik let…hihi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.