Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo Zdeni,oni del aji i nedele.Vsak vis,ze i v sob.jsme tam volaly na vysledky!Ja jsem tady myslim cetla,ze po pozitivnim testu si d5e sveho doml.schuzku.tak ono je asi fuk jestli ut,st,ct.,a ty jsi jeste nezkusila testdmout?proc se vlastne nemuze drive?
@kaspluc : taky jsem se bála toho, co když to vyjde na neděli
Doktor me uklidnil…
@kaspluc PGS je preimplantacni geneticky screening… Já měla potraty tak proto
My mame pgd-preimplantacni genetika. To je myslis jine? My mame chromosomalni vadu.
@kaspluc : děkuji jsi mooc hodna, moc si to přeji… No je mi zle, boli me břicho, ale přeji je to normální když sem měla tolik fólikulu…mám hodne pit a jist bílkoviny… Jsem jen unavená…
@kaspluc : taky jsem se na to ptáka v čem je rozdíl, a PDG se děla, když vám na genetice přeji prokázali genetickou vadu s vysokým rizikem… Snad to pisu dobře… PGS se děla u opakovanejch potratech
Omlouvám se za chyby.
novější tablet… A nevím jak se ruší tento typ psaní kdy mi tam skáčou slova které nechci ![]()
V pohode. Ja pisu z noveho mobilu a take to neni to prave orechove. Jinak mne ten den bylo fajn, ale 2. A 3.to byl mazec…a jak ti chutnala bagetka?:-)
Ahoj holky ![]()
Já to nevydržela ![]()
Mám //
Myslím, že už to nebude z ovitrelle, bo jsem četla na netu názory, že po 14-ti dnech určitě v těle není a já jsem 16 den po inj.
Takže potichu huráááááá
@jessikka děkuji
. Ještě mě to nějak nedošlo
. Opravdu se budu radovat, až to bude potvrzené od Dr. a uvidím na UTZ srdíčko.
Jsem 9 den po ET. Čárka je dost silná, až mě to překvapilo. Prostě žádný duch, ale opravdu zřetelná ![]()
@Zdeon To už by Ovitrelle opravdu být neměl. Vím, že to čekání teď bude ještě možná horší, ale jsi na nejlepší cetě! Ještě jednou moc gratuluju!!!
Ty jo Zdenicko SUPEEER! GRATULUJEME S MANZILKEM OBA! Ja tam tedy ten Ovitr. mit nebudu vubec. Ja uz hlasim cervenou a 12.den cca jdu na ET:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.