1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
8.7.12 14:03

Zdenka_tak zalezi na tom, jestli ta 8 vydrzi…me to boli tak jednou za 3mesice 2dny a konec. mam pocit, ze by mi zubarka rekla, ze to pro jistotu vytahne, ale to asi taky par dni pred ET neni dobre. Muj si tak pro jistotu taky nechal vytahnout zub, ktery ho ani nebolel a pak ho to mesic bolelo a mel problemy. hnisalo mu to, dostal zanet..tak ja nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.7.12 14:06

A Leona by me take zajimala, psala, ze si syn na tyden odvazi notas, tak nebude na prijmu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 15:52

@kaspluc @Zdeon ahojjj, tak uz lezim s mimiskama a odpociváme…jojo proslo jich všech sedm… mam uz ted fotečku našich dvou zavedenych mimisků…všechno nafotili a vytiskli s popiskama…krasa…jsou krasní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.7.12 16:35

Belda-jak pokracujes, zvladas vse? A Gonalu mas porad 450j nebo to snizuji? At ti vse vyjde na jednicku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.7.12 16:37

Zdeni a delala sis test vicekrat? Vysel vzdy? A proc maji kontrolovat, zda jsi tehotna, kdyz jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.7.12 20:38

@Kate1984 první konzultace, vyšetření partnera (pokud má žádanku na spermiogram, tak se myslím neplatí),tebe a pak se uvidí, co máte za „problém“ ;)

@kaspluc Jo, testovala jsem ještě v pátek a byla čárka ještě silnější. Zítra ráno volám.
Berou krev na HCG a pak ultrazvuk, jestli se třeba nejedná o mimiděložní atd. ale tam beztak ještě nepůjde nic vidět si myslím…
Snad tě zub nebude zlobit.
Třeba se tam ještě potkáme :-)

@kamillka2 ty jo, to jsou VIP služby. Tak odpočívej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.7.12 20:51

Tak to budes urcite uz tehule. A citis se tak? Jojo, treba potkame! Ja tam zitra volam, kdy mam dojet na ult a netrpelive budu cekat na dopis s pohlavim druheho embryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.7.12 21:01

@kaspluc no právě mě dneska bolí podbříšek. Byla jsem sama doma a tahala jsem malou několikrát z bazénu, tak možná je to z toho. snad to neublížilo.
Jsem zvědavá na druhé pohlaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
9.7.12 00:09
@kaspluc píše:
Belda-jak pokracujes, zvladas vse? A Gonalu mas porad 450j nebo to snizuji? At ti vse vyjde na jednicku!

Ahojky Kaspluc, jsem 5.den stimulace, dávku mi snížili na 225j, asi jsem ještě plná hormonů, přibrala jsem i 4kg :(
Ale kila preziju kdyz se zadari :) Jinak diky za podporu, uvidime co bude. Snad se zadari!!! Kdy jdes na ket?

• Citovat
  • Upravit
9.7.12 08:09

Ahoj holky, tak ležím…ale prostě občas vztát musím, honí mě mlsná, tak se trochu bojím aby bylo vše v pořádku…mám ležet tři dny…jak dlouho jste ležely vy…a co jste behěm těchto dnů dělaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.7.12 08:17

BeldaR- já taky přibrala, ale tak nějak jsem s tím počítala a myslela jsem, že to bude horší. Hlavně, ať to vyjde ;). Vy by jste se tam zase mohly potkat s Luckou tuším ;)

Já dneska ráno volala výsledek testíku, takže zítra ráno jdu na krev, na poledne na UTZ.

V noci jsem měla nějaké křeče v břichu. To jsou nervy… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.7.12 08:46

Holky, je to boj, je mě už asi třetí ráno na zvracení. Nějak brzo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.7.12 08:50

Belda-no ja jdu nault v patek na 15.15 a tam uvidim, kdy jdu na ket. jinak. Kdyz ti to snizili tak to je fajn ne? aspon je v tom postupu nejska zmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.7.12 08:51
@Zdeon píše:
Holky, je to boj, je mě už asi třetí ráno na zvracení. Nějak brzo, ne?

Myslim, ze to tady uz nekdo psal, ze take zvracel od zacatku… 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.7.12 08:53
@kamillka2 píše:
Ahoj holky, tak ležím…ale prostě občas vztát musím, honí mě mlsná, tak se trochu bojím aby bylo vše v pořádku…mám ležet tři dny…jak dlouho jste ležely vy…a co jste behěm těchto dnů dělaly…

Toz co asi chces delat kdyz mas lezet? lezet a lezet…jinak my to asi tady mame vsechny jinak ta pravidla, protoze jak napovida nazev diskuze - chodime vsechny do repromedy. ty chodis jinam, tak by mozna nebylo od veci si najit diskuzi holek z tveho centra :palec:,asi by jsi mela presnejsi informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.