Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc Jééé, tak tatínek má zajisté radost a druhé bude určo holčička pro radost maminky
. A to chtělas vědět, nebo ti to řekli automaticky?
Já jsem dneska tak strašně naštvaná. Lidi v okolí nejen že dedukují z ničeho, že jsem těhotná, ale už došel i drb, že jsme byli na umělku. Dneska mě to volala kámoška a ptala se mě na to
. Já byla vyvalená, na nic jsem se nezmohla, jen kdo jí řekl takovou blbost. Chápete, jak se mě na to může někdo zeptat??? A já fakt to chci tutlat. Prostě někdy bych opravdu chtěla bydlet ve velkém městě, bo ta vesnice je katastrofa, jak se každý o každého stará.
Do toho mě před chvílí rozčílila malá, někdy neposlouchá a má svoji hlavu. No otřes den!
Zdeni asi jsme stastni oba! Ja chci sice oboje, ale schudnejsi jsou pro me 2 KLUCI nez 2HOLKY! nej by bylo oboje! dosel dopis a tam je vysld
Zdeni asi jsme stastni oba! Ja chci sice oboje, ale schudnejsi jsou pro me 2 KLUCI nez 2HOLKY! nej by bylo oboje! dosel dopis a tam je vysld
Zdeni asi jsme stastni oba! Ja chci sice oboje, ale schudnejsi jsou pro me 2 KLUCI nez 2HOLKY! nej by bylo oboje! dosel dopis a tam je vysledek pgd a je tam i pohlavi vysetrenych embryjek!
A s tema drbama si nic nedelej,ja uplne hledim,ze se mi to podarilo ututlat pred 45ti babama drbnama ucitelkama!!!Za celou dobu se me jen jedna zeptala,jestli nejsem tehotna a to jsem byla nafoukla z tech hormonu,tak te jsem rekla ze ne,ze jen spekata!haha!jinak pokud to vyjde,mam take dilema-do prace jdu 27.8.,ucim od 3.9. a 1.9.slavi tchynka a mamka 50 a tam jim to chceme rict.Jenze kdyz to reknu v praci,kde dela i tchynky segra a plno znamych,tak se to nasi dozvi pred oslavou.Takze nevim,co ted…
Ahoj Kaspluc, tak gratuluji ke dvoum embryjkam, to je super!!! A za jak dlouho se zavadi od Opu? A kdyby jste meli holku a kluka tak si muzete vybrat co zavest prvni?
Ja jsem zacala stimulovat na 2.IVF, tak snad to na podruhe dopadne ![]()
Belda - ahojky, určitě ti to už vyjde!!! No já ani netušila, že budeme vědět pohlaví, sem tam jsem to slyšela, ale nevěnovala jsem tomu pozornost…Ano ano, vybrat si můžeme!!!Ale myslím, že když tohle byli 2 kluci, tak to 3.bude taky
klučík…malý Lukášek prostě
A zavádí se v dalším cyklu, tzn.,že já už teď mám menses, lepím si náplasti na přípravu dělohy a za cca 12 dní jdu na ET - v době ovulace jakoby. Osobně si neumím představit, že bych šla zavádět embryjko hned 5.den po OPU, to mi bylo zle vcelku. Teď mám vaječníky malé, jsem v pohodě, hormony jsou fuč, jen ty na dělohu jsou ve mně, nejsem rozpíchaná, mám prázdniny, prostě vše je ideální
, tak to snad vyjde…A když ne, tak díky bohu máme ještě jednu možnost
A co ty, jak dlouho pícháš??? A kdy to vidíš na OPU?
Tak to mate super, snad nam to taky vyjde a pujde jako po masle. Ja jsem 3.den, stimuluju, mam kratky protokol. Takze budu jeste stimulovat asi cca 11dni, uvidim pak OPU a pak PGD. A pak to budu mit jako ty. Takze si jeste pockam
Ale aspon se neco deje, porad mi po prvnim IVF nechtela dojit ms, tak to bylo na prd. Tak ti drzim pesticky!
Ja mela taky kratky protokol a 9.den jsem sla na sal! Tak to je fajn, ze to mas jako ja, uvidis, das se pak mezi opu a et do poradku a odpocines!
Holky co tehotneni a zuby?Mam jit za tyden cca na ET a lehce me poboliva osmicka!Nerada bych si ted nechala do neceho vrtat,8.8.mam jit na beznou kontrolu,kdyz vse vyjde,mohla bych byt tehotna…tak nevim,zpravi mi zuby i v tehotenstvi?treba to vydrzi ok dlouho,asi to chce ten zub pak dat ven.Ale ted bych nerada z vytrhnuti zubu mela treba zanet atd.co vy si myslite?
@kaspluc : tak uz také víme na čem jsme
4 holcicky a 3 klučíci. Chceme dvojčata, tak je to jasné… Zítra jdu zavádět… Hrozne se těším…
Kamilka-tak to byla celkem rychlost! To pres pgd proslo vsech 7?To je uspech, gratulace a at se vse podari.
@kaspluc vím, že tak měla kámoška problémy s osmičkou v těhu a myslím musela vydržet až po porodu. Tuším byl problém s tím umrtvením zubu, že se to nemůže, ale jistá si nejsem. A pak zase kojila, tak to taky nebyla ideálka…
Jsem zvědavá co Leona, co byla semnou na ET. Už to taky určitě ví, ale asi nemá noťas
. Já budu ráno volat, tak jsem zěvdavá, kdy mě řeknou, že mám přijet…
@kamillka2 to je fofr. Držím palce
Ahoj, my se do centra asistované reprodukce teprve chystáme, ale vůbec netušíme co nás tam čeká a zda se za to platí? Katka
Katka-zalezi na tom, jestli do REPROMEDY nebo jinam. Za konzultaci jsme tady neplatili, zbytek zajiste ano.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.