Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zdeon No, myslím, že Rosalgin by neměl ničemu vadit, je to jen voda…
Jo, já taky na tripplech nebyla, jen na NT. Naštěstí moje doktorka je moderní v tom, že netvrdí, že jsou povinné a na všechna vyšetření se ptá, jestli chci jít. To samé na cukr, normálně řeknou, že je to povinné a napíšou papír, mě se zeptala, jestli o to mám zájem.
@Zdeon celkem doufám, že když byl NT v pohodě tak je to ok, ale i tak se víc dozvím až koncem července.
@jessikka cukrovku asi podstoupím, protože ji máme v rodině a sestřenice měla těhotenskou celkem drsnou. Na tu se chodí, ale až někdy kolem 27 tt?
@nurse.007 Já na ní jdu taky, je to první těhotenství, tak chci. Pokud bude v pořádku, tak bych třeba v dalším těhu nešla. Je to přece jenom zátěž pro prcka. Chod se mezi 24. a 28. týdnem.
Ahoj holky, tak jsem dnes po kontrolním ultrazvuku a v úterý jdu na odběr vajíček… Juhaaaa jen se dvakrát vyspim se moc těším
Kamilka-tak at jich mas co nejvice a kvalitnich a at to v pohode zvladnes!
@kaspluc Já vždy na cyklus viděla a používala zkratku DC jako den cyklu, ale to je jedno
![]()
Jak přežíváte to vedro? Tak bych se koupala, i když voda v bazéně 32st.,takže žádné ovlažení ![]()
Odpolko jsem byla nakoupit, debil jsem si to neuvědomila a zvedla težkou tašku do auta a pak mě bolel podbříšek, ale už dobrý. Měla jsem strach…Snad se nic nepřihodilo ![]()
Ještě týden a bude se testíkováááát ![]()
@kamillka2 Taky přeju co nejvíce vajíček a hlavně ať ti po tom není zle. ![]()
Zdeni my jsme dnes byli v bazenu cely den! nas ma 28st, taky teply, ale da se to! JESTE TED v polocase fotb. jsme byli na koupacce pri svickach. To vis, musim si to uzit, pred ET. Jeste cekame na vysledek toho druheho embryjka a tak rikame, jak by bylo fajn mit 2 pro jistotu…
Jééé, to je romantika
Jen si ještě užívejte
.
Já si dneska tak v duchu říkala, že jsme to nějak blbě naplánovali. I když my jsme v březnu byli poprvé v Repromedě, pak čekali na výsl. testů atd. a pak jsme se do toho hned obuli, ale možná jsme si taky ještě mohli užít léto a vyhnula bych se pořád blbým otázkám, proč se nekoupu atd. (bydlíme na bytovce, kde je 7 rodin, máme společný dvůr i ten bazén). A furt mají všichni jasno v tom, že jsem těhotná. Přes zimu by to nikdo nevěděl a nebylo by nikomu divné proč marodím. Vymyslela bych si chřipajznu a nikomu by to nepřišlo divné.
Ale na druhou stranu na to strašně spěchám, bo jsem si představovala max. věkový rozdíl mezi dětma 3 roky. No, a to už buhužel nebude
. (Nikolka bude mít v říjnu 4r.)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.