1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
30.6.12 09:40

@Zdeon No, myslím, že Rosalgin by neměl ničemu vadit, je to jen voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.6.12 09:41

Jo, já taky na tripplech nebyla, jen na NT. Naštěstí moje doktorka je moderní v tom, že netvrdí, že jsou povinné a na všechna vyšetření se ptá, jestli chci jít. To samé na cukr, normálně řeknou, že je to povinné a napíšou papír, mě se zeptala, jestli o to mám zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
30.6.12 09:52

@Zdeon celkem doufám, že když byl NT v pohodě tak je to ok, ale i tak se víc dozvím až koncem července.

@jessikka cukrovku asi podstoupím, protože ji máme v rodině a sestřenice měla těhotenskou celkem drsnou. Na tu se chodí, ale až někdy kolem 27 tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.6.12 10:09

@nurse.007 Já na ní jdu taky, je to první těhotenství, tak chci. Pokud bude v pořádku, tak bych třeba v dalším těhu nešla. Je to přece jenom zátěž pro prcka. Chod se mezi 24. a 28. týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
30.6.12 10:36

MC je menstruacni cyklus! MS je menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
1.7.12 14:06

Ahojte holky, co noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.12 16:36

Ahoj holky, tak jsem dnes po kontrolním ultrazvuku a v úterý jdu na odběr vajíček… Juhaaaa jen se dvakrát vyspim se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
1.7.12 21:27

Kamilka-tak at jich mas co nejvice a kvalitnich a at to v pohode zvladnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
1.7.12 21:28

Belda-a jak ty pokracujes???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.7.12 21:45

@kaspluc Já vždy na cyklus viděla a používala zkratku DC jako den cyklu, ale to je jedno :lol: ;)

Jak přežíváte to vedro? Tak bych se koupala, i když voda v bazéně 32st.,takže žádné ovlažení :-(
Odpolko jsem byla nakoupit, debil jsem si to neuvědomila a zvedla težkou tašku do auta a pak mě bolel podbříšek, ale už dobrý. Měla jsem strach…Snad se nic nepřihodilo :roll:
Ještě týden a bude se testíkováááát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.7.12 21:47

@kamillka2 Taky přeju co nejvíce vajíček a hlavně ať ti po tom není zle. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.12 22:02

Dekuji holky…snad vse bude v poradku…dekuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.12 22:03

Dekuji holky…snad vse bude v poradku…dekuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
1.7.12 22:07

Zdeni my jsme dnes byli v bazenu cely den! nas ma 28st, taky teply, ale da se to! JESTE TED v polocase fotb. jsme byli na koupacce pri svickach. To vis, musim si to uzit, pred ET. Jeste cekame na vysledek toho druheho embryjka a tak rikame, jak by bylo fajn mit 2 pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.7.12 22:22

Jééé, to je romantika :) Jen si ještě užívejte :-).
Já si dneska tak v duchu říkala, že jsme to nějak blbě naplánovali. I když my jsme v březnu byli poprvé v Repromedě, pak čekali na výsl. testů atd. a pak jsme se do toho hned obuli, ale možná jsme si taky ještě mohli užít léto a vyhnula bych se pořád blbým otázkám, proč se nekoupu atd. (bydlíme na bytovce, kde je 7 rodin, máme společný dvůr i ten bazén). A furt mají všichni jasno v tom, že jsem těhotná. Přes zimu by to nikdo nevěděl a nebylo by nikomu divné proč marodím. Vymyslela bych si chřipajznu a nikomu by to nepřišlo divné.
Ale na druhou stranu na to strašně spěchám, bo jsem si představovala max. věkový rozdíl mezi dětma 3 roky. No, a to už buhužel nebude :-(. (Nikolka bude mít v říjnu 4r.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.