1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
27.6.12 22:15

Ale asi to k tomu svádí si tohle myslet… :lol: Protože těch vajíček odeberou všem hodně a pak z toho nic moc není :,(…ale pořád je to medicína a holt té my nerozumíme a musíme věřit, že nám doktoři říkají pravdu. Ale však se určitě informuj, co jim bylo. Já se docela dost i ptala do toho telefonu, já se vcelku zajímám a čtu i různé články, takže mi paní odpovídala. Mně řekla, že ten zbytek nedosáhl stadia blastocysty a tudíž je nevyšetřili a čekat až do něj dospějí už se nedá, že to znamená, že nejsou ok…což asi smysl dává. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.6.12 22:19

Kámoška je z Děčína.

Já to tady fakt nečetla celé, tak nevím, kolik jiné holky získaly a mrazily? Aby jsme si tu udělaly nějakou statistiku :lol:
Kdoví, co ta Janča, škoda, že s ní nejsme ve spojení.

No, to je teda podpora, když ti i tak napsali :roll: :cert:

Při odchodu v pondělí mě dali test a taky bonus 1800,– je to listina na mé jméno na slevu v dalším kole, kdyby se to teď nepovedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.6.12 22:23

No, a já volala poprvé a to mě paní jen řekla-všech 6 se podařilo správně oplodnit, zavolejte si v sobotu ve 12h a konec hovoru. A ten sobotní hovor už jsem popisovala. A já se prostě na nic neptala :oops:. Ale možná už v tu sobotu nebyly všechny v pohodě. Kdoví!!!
No, hlavně, že bylo co zavádět. Doufám, že se u mě hezky zabydluje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.6.12 22:31

Jooooo, ale Koukal ještě v pondělí říkal, že to odpovídá. Že úspěšnost je 20-30%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 22:40

No ona ta úspěšnost je docela malá…bohužel…je to smutné..Když si vemeš, že se někdo snaží několik let, tak tam jich „proletí“ luftem taky plno :?, takže ono to tak asi je…a já myslím, že si asi mysleli, že jsem debil, když jsem jich chtěla mrazit deset :mrgreen: a oni třeba ví, že to tak prostě nebude… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 22:42

A sleva 1800,– je super při naší částce 60.000,– :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 23:05

A holky, kdy nam ten bachor splaskne? Ja jedu zitra na promoci svagrovi a jsem jak vorvan obecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 06:50

Vidíš mi jsme dali už přes 80 000 a bonus jsme žádný nedostali. Snad by jsme ho už ani nepotřebovali, že už tam nebudeme muset jezdit. A jak ti je? Mě bolí vaječníky jako před MS a břicho mám nafouklé. Teď minimálně týden nebudu v kontaktu :(,kluk si bere noťas k babičce tak se holky držte ať to všechno dobře dopadne :palec: papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 07:00

Nám říkal 40% úspěšnost a v laborce se nevybavovali. Říkali pokaždé, že máme hezkých 6 a najednou jen 2 k zavedení, ale hlavně, že bylo co zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.6.12 08:56

@Leontýnka Tys asi nedostala slevu, protože tam bylas jen na OPU a ET :-).

@kaspluc Taky jsem vorvaň a navíc mám strašnou zácpu :oops:. S tím jsem neměla nikdy problém, jen teda v těhu.
Máte s tím někdo zkušenost po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.6.12 09:02

@Zdeon Zácpu jsme měla asi do 16tt. Nic nepomohlo, ani projímadlo, ani švestkový kompot, ani meloun a něj jogurt, nic. Každý den jsme teda za mohutného vzdychání dala pár králičích bobků (omlouvám se :oops: ), ale pořádně jsme se vyprázdnila až někdy v pátém měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
28.6.12 09:10

Ahoj holky, tak už i my máme nějaké výsledky.. SPG je ok, můj HP taky, jen mám vysokou hodnotu AMH - 6. Mám tak velkou zásobu vajíček, až je mi to na škodu. Chtějí jít rovnou do IVF, prý na začátku září :nevim: Mám strach z OHSS, nemáte tu některá zkušenost s IVM? Na kolik vyjde IVF bez ISCI a na koli IVM plus ISCI, nevíte? Se v tom ceníku na stránkách moc nevyznám, nevím, co je třeba připočíst a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 09:29

Zácpu mám taky. A nikdy před tím ani v těhu. Tak to mám radost, že to bude trvat tak dlouho :,(.Ale raději ať to tak je když to tak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 10:22

Ahoj holky, zdravim Vas…tak po kontrolnim UTZ mam 18 folikulku…jupii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
28.6.12 14:16
@Zdeon píše:
Holky, já vám nevím, ale furt přemýšlím nad těma zbylýma embryjkama. Prostě se mě nechce věřit, že se to tak protřídí. Vzpomínám na to, když jsem si volala v sobotu, tak oni mě asi neřekli, jestli je v poho všech 6,oni jen řekli, že dobrý a v pondělí ET. A já si asi vydedukovala že všech 6 je o. k. :roll:

Musím to s nima ještě probrat, ať mě to pořádně vysvětlí, kde se stala chyba.
A ten jejich slevový kupón, kdyby se to nepovedlo, ten mě teda dojal :cert:

Třeba kamarádce odebírali před lety 8 vajíček, oplodnili všechny, zavedli 2 a 6 mrazili, takže 100% úspěch a my co jsme tam byly spolu, tak mě to fakt přijde málo. Nebo to je normální? Já nevím, nijak to nastudované nemám.

Já si dneska dala kalhoty, co jsem si kupovala před 14-ti dny a měla jsem si asi koupit o číslo větší :lol:.

Mě odebrali 17 z toho 11 jsme nechali oplodnit manželovými spermiemi a 6 spermiemi dárce. Od každého se podařílo 6 embriek, ale od každého pouze dvě schopná transferu tak jsem pochopila, že zbytek se přestal vyvýjet nebo se vývoj zpomalil. Taky se mi to zdálo divně málo, ale každé vajíčko taky nemusí být tak zralé, aby to zvládlo jinak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.