1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
29.6.12 13:51

A Zdeni, co je ten ttiple test???to se však u nás z repra dělat nemusí, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.6.12 13:59

@kaspluc
je to test v 16tt na vývojové vady. Myslím,že ho dělají i po umělku,když na něm byla @nurse.007. Ale prostě vychází často falešně pozitivně. A pokud budu těhu,tak půjdu určitě zase na ten biochemický screening v 12tt,který je nejpřesnější a na triple test prdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.6.12 14:05

To si můžu vybrat???a proč by mi to měli dělat když máme pgd???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.6.12 14:16

@kaspluc No čoveče, u vás už by to bylo asi zbytečné, nevím. Dr. vám určitě poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.6.12 14:31
:dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.6.12 15:26

Holky tak já ani nejsem těhotná a brečím tady u jakéhosi debilního seriálu…hahahaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.6.12 17:03

@kaspluc To je normálka :lol:. A vůbec, jak ty teď budeš pokračovat? Co tě čeká před ET? Pojedeš ještě do Brna? Teď asi ještě čekáš MS a pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.6.12 17:21

Zdeni teď zavádím do neděle Utrogestan, pak bych měla dostat do 3 dnů MS a pak od prvního dne MS lepím náplasti na přípravu dělohy…12.den jdu na ultrazvuk a pak na ET…Nějak 15 den MC. V době ovulace…Takže budu nachystaná až až…Budu teď relaxovat, chodit na power jogu, masáže, koupat se a po ET šlus a hajání ve stínu na lehátku :lol: a snad to prostě vyjde…Ze školy jsem si odnesla už všechny učebnice, mám plné auto, takže to prostě vyjít MUSÍÍÍÍÍ :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.6.12 18:27

Holky já byla na konci 11tt na NT screeningu a tam bylo vše u toho jednoho mimi v pohodě a mě se na triple vůbec neptali prostě dojdite v 16tt a hotovo tak jsem myslela, že to musí být tak snad bude zas na Veveří vše ok. Chtějí mě poslat na odběr plodovky, ale to snad nebude potřeba. No neklidná jsem z toho tak jsko tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.6.12 18:29

Jinak po hormonech mi taky narostly prsa jak blázen a co jsem těhu tak chodím čůrat 2× za noc a 1000× za den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.6.12 18:57

No tož to tedy potěš koště!!!Ještěže máme 2 záchody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.6.12 18:58

Proč na odběr plodovky???Ted si neuvědomuji, ty jsi měla pgd nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.6.12 20:29
@kaspluc píše:
Proč na odběr plodovky???Ted si neuvědomuji, ty jsi měla pgd nebo ne?

ne ne neměla to by nám snad ani nic nezůstalo na zavedení, ale věřím, že dr Vlašín si bude pamatovat co nám říkal a snad ta plodovka nakonec nebude muset být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.6.12 21:44

No nam toho take moc nezustalo…ale popravde, u nas radeji nic, nez spatne embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.6.12 09:07

@kaspluc Jejda,zase ty zkratky,co je to MC??? :lol:
Ještě si hezky užívej.
Já měla včera scuka s kámoškama. Bylo nás tam 12-z toho 5 těhulek,teda doufám,že já byla šestá!!! Jenže-zácpa zmizela,přestávám být nafouklá,nějak ani podbříšek necítím…nevím sakriš,to jsou nervy! Ale „TAM“ mě to začalo svědit. Nevím,kde jsem k tomu přišla :cert:?! Normálka bych vypláchla,koupila canesten a byl by klid,ale co teď? Musím vydržet no…

@nurse.007 tak jak ti vyšel NT v pořádku,tak to je super,tomu já prostě věřím a triple ať jde do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.