1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
1.7.12 22:42

Tak je fakt, ze po OPU tady byli nasi a taky jsem si vymyslela, ze me chytl mocak…v zime je to v pohode to maskovani. Ale zase ted se tehotni lip, je fajn nalada, vse je vesele, barevne a to ma na to take jiste vliv…neZ POCHMURNA zima a v 5odp. tma! Takze to leto je super! a neptala ses, jak dlouho ten zakaz po ET plati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.7.12 22:46

Já taky simuluju před sousedy močák, ale podle mě si myslí svoje…Vidí, že nechci tahat malou z bazénu atd.
Já se neptala, ale vzhledem k tomu, že se zavádí i ten utrogestan do 12tt, tak to asi není nejlepší se s tím koupat, ne?

Chci o posunout čas o týden dopředu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
1.7.12 22:52

Aha tak to ja nevim, ze i po ET ho tam soupes:-)Ja myslela, ze to mame jen pred tim…Tak az pujdes na kontrolu, tak se zeptej!!!TAKY JSEM ZVEDAVA, JAK DOPADNES. MUSI to klapnout nam vsem! Ja uz nekulickuju a cekam na MS…Pak lepim naplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
1.7.12 22:53

Uz se nam to take krati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
1.7.12 23:24

Kaspluc, porad cekam na ms abych mohla zacit stimulovat, uz je to zpozdeni 8dni :( Ale vse je v poradku, zadna cysta a tehotna nejsem :( Jak to vyslo tobe? Kolikmas embryjek?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
2.7.12 08:22

Belda-tak meli jsme jich 10 porad, ale na pgd sla poslat jen dve. Z toho jedno je dobre, jedno spatne a jedno jesme daji echo do konce tydne! Bud v klidu, co ja bych za to dala, kdyby se mi to ted trosku posunulo. Prestala jsem Utrogestan a ma se dostavit cervena a od 1.dne mam lepit naplasti a u nich se nesmi koupat! Az do vcera jsem zila v domneni, ze se budu rachat v bazenu az do ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.7.12 08:23

Holky nemate zkusenost s tim, za jak dlouho po vysazeni UTROGESTANU dostanu MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.7.12 13:20

@kamillka2 Jak dopadlas?

@kaspluc Ve zprávě, kterou jsem dostala se píše, že do zjištění výsledku se má vynechat zvýš. fyz. aktivita, vyvarovat přehřátí a prochlazení, dodržovat pitný režim a nekoupat se ve vodních nádržích, bazénecha ni ve vaně.

Ale holky, jak je to s tím koupáním dál, když se kuličkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.7.12 14:57

Zdeni tak tech 14dni potom to chapu, ale 3mesice je asi blbina. Kulicky dle meho nevadi.,ale zjistim to, nebo ty az tam pujdes…ju? ale jako do nejake nadrze bych nevlezla ani tak, ale kdyz mame svua bazen, do kt. chodi par lidi…tak to bych rekla, ze snad projde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.7.12 14:59

Uvidime. Kdyz to nedoporuci, nepujdu tam. Manzel uz obj. sprchu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.12 18:12

Ahoj holky, tak jsem po odběru. Folikulu jsem měla 24, ale nekteré byly prázdné tak mám 17 vajíček. Zítra si mám zavolat kolik jich bylo oplodněno.. A pak PGS a v neděli transfer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.7.12 21:00

Pgd ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.7.12 21:24

@kamillka2 super „úroda“ :D. Transfer dělají i v neděli 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.7.12 21:34

Holky, ještě dotaz- pokud vyjde v pondělí test pozitivně. Hodilo by se mě, aby jsme do Repromedy jeli až ve středu. Zajímalo by mě, jak to probíhá? Je jasné, že UTZ a krev na hcg, ale to se tam zase jede na dvakrát? Jako vezmou krev a pak se pojede pro výsledek?
Ve středu má totiž ségra promoce, tak by jsme to chtěli spojit, ale povezeme mamku a ta nic neví, takže přemýšlím, jak to naplánovat a co si pak vymyslet, kdyby jsme odjeli na skok do Repromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.12 21:36

@kaspluc @Zdeon : já to poblbla nepodstupujeme PDG ale PGS… Jojo i v neděli, jsem na soukrome klinice.. Tak tam je to asi jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.