Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Belda-napis, jak jsi dopadla…nam se to uz kratiii, jupiiii. snad to vyjde!!!nam vsem.
Jo zdeni a bylo ti blbe od prvniho dne???a ten transfer neboli jo? ![]()
Holky tak hlasim 11 oocytu, tak snad se oplodni vsechny
Zitra budu vedet vic, drzte pesticky! Kaspluc ty jsi mela kolik?
Belda-tak to je super!!!ja mela 10.a oplodnili vsechny. jinak od zitra kulickuje ze? ![]()
@kaspluc Já ani nevím, od kdy je mě zle cca 12-13 den od ET
A nebolí to, ani o tom nevíš ![]()
BeldaR Paráda. Určitě to dobře dopadne. Ty jdeš na ET hned nebo až další cyklus?
Zdeni mame planovane PGD CGH takze urcite az dalsi cyklus. Jen hlavne at jich mame i vic, mrazacku!!!
Ahojky holky ted se s manželem chystáme na 2 pokus ze zmražených a chtěla jsem se zeptat jaka je šance že když jsem u předchozích měla moruly tak ted budou zas? A co je na tom pravdy že když jsou zmražený tak se z nich muzou stat blastocisty děkuji za radu příští čtvrtek nás čeká transfér tak se bojím
Belda-to jsme rikali i my.Ted bych si prala, at to vyjde napoprve a druhe pak take! At to nemusim vse znova. A vy jste meli pred tim jen jedno?
Belda-to jsme rikali i my.Ted bych si prala, at to vyjde napoprve a druhe pak take! At to nemusim vse znova. A vy jste meli pred tim jen jedno?
Kikus-sance byva vetsi!!!Ale myslim, ze blastocysty se z nich nestanou, jsou zamrazene a stav nemeni.To by pak mrazili kazdou morulku automaticky a z blastocyst by pak bylo dale co? To je asi fama…
Kaspluc zavadeli jsme jednu morulku. A neuchytila se, takze nebyli zadni mrazacci. Takze ted plne verim, ze to bude mnohem lepsi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.