Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hmmm tak to je skoda.,pregnyl ani nic jineho v sobe ale nemam! Mam transfer v dalsim cyklu, takze jsem „cista“!
Ty ses testovala kdy? Ale tim padem u me jak budou 2 // tak to znaci tehu a ne leky, tak asp.to me tesi ![]()
@kaspluc No ale pokud ho budeš mít negativní, tak budeš na nervy. A na poyitivní budeš třeba čekat další tři dny. To bych nechtěla zažít takové nervy… ![]()
Já testovala 11 dní po ET. Čárka byla už pekná. V podstatě to vycházelo na první den po vynechání MS.
Ty ses testovala kdy? Ale tim padem u me jak budou 2 // tak to znaci tehu a ne leky, tak asp.to me tesi ![]()
Ok, vydrzim co nejdele
,ale je to mazec. A porad me poboliva podbrisek, neni to dlouho?
A V DATECH MS uz mam zmatek. Pocitas cyklus 28 dni? Ja brala antik.,tak jsem mela 21,ale ted naprostme nevim.,jak to mam pocitat.
@kaspluc To sr nedá říct, že je to dlouho nebo brzo nebo málo nebo moc. Každý to má jinak
Hlavně tomu věř. A ber ta homeopatika, co jsme tu o nich už psala ![]()
@kaspluc Já to počítala podle svého normálního cyklu. Opět, to má každá jinak a nedá se to srovnávat. Navíc já to napsala jen jako informaci, řídila jsem se spíš radama z Repromedy a vydržela co nejdýl.
Ze pry mame nejake blastocysty ale nechteli mi rikat presny pocet abych nenyla zklamana zitra ale naopak prekvapena prijemne! Tak nevim co si myslet! Uz abych vse vedela a byla tehule, je to stres!
Jak dlouho jste cekali na vysledky pgd?
Ty jo to je divne, nam vzdy rekli presny pocet…pgd bylo za tyden od odebrani vzorku z blastocysty! A KDY ZITRA TAM MAS VOLAT? to uz ti reknou, kolik jich vysetrili?
Zitra v 8h budu vedet vse. Pocet a kolika vzali biopsii. Jsem teda hodne nervni!
Tak když ti řekli, že tam blastocysty jssou, tak to je moooc dobrá zpráva
!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.