1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
19.7.12 12:26

LauJak-jasneee! Pridej se,asp.nas bude vice! Pichat Gonal si zacinas 2.den MS, cca 10dni.Pak je OPU.Ale nevim, kdy mas mit MS a zda mas uz hormonalni profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.7.12 12:33

Jinak je to takto-2.az 3.den ms ti berou krev na hormonalni profil-aby mohli urcit davky Gonalu a partner jde na spermiogram, aby vedeli, s cim maji tu cest! pak cekam 2 tydny na vysledek, chlap 2 dny.Pak je dalsi MS a to druhy den cca 10dni pichas plus beres leky.pak je OPU zaroven s odberem spermijek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.7.12 12:35

Pak druhy den volas, kolik jich je oplodnenych,5.az 6.den volas, kolich je jich vysetrenych pgd-jen ty, co dosahnou nejvys. stadia BLASTOCYSTY a pak je 7.den mrazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.7.12 12:40

Ty mas pak do dalsi MS pohov, zavadis si jen Utrogestan a od 1.dne MS si lepis takove naplasti na pripravu delohy, aby se tam pak embryjko uhnizdilo.PAK jedes 10.den na ultr. a asi 16 na transfer…jako ja:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.7.12 12:56

Holky, já jsem úplně nemožná. Únava, bolehlav, nevolnost…

@kaspluc tož lež, lež, lež a čekáme za 14 dní // :-)

Já jsem zvědavá, co já zítra, jestli už bude srdíčko..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 14:20

Ahoj, moc děkuji za info:-) Tak to je super, hormonální vyšetření už mám za sebou, takže to by mně mohli dat rovnou injekce a hned při další menstruaci (která přijde za týden po této konzultaci) bych mohla začít se stimulaci:-)
Holky, všem Vám přeju ať Vám to vyjde, držím Vám pěsti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.7.12 15:56

LauJak-ano, tak to tak urcite udelaji! Tobe take vse nej j at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.7.12 08:58

Belda-tak jsem mooc zvedava! Jak budes mit info, tak napis! Prosim te, i kdyz ti to poprve nevyslo, jak ti po ET bylo? A take jsi zavadela kulicky? A prosim, po kolika dnech od ET jsi dostala MS? Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
20.7.12 11:33

Kaspluc mame 5 embryjek v norme a 2 maji jeste sanci. Drz pesticky!!!
Ms jsem dostala za 14dni od opu nebo jsem zacala uz spinit. Jinak jsem mela stavy ze me hrozne bolelo bricho v noci tak 20min, bylo to k nevydrzeni. Ale to bylo asi spatnym embryjkem.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
20.7.12 11:44

Jeeeeee tak to je super!!!a kdy mas zase volat? na pgd uz nejake slo nebo jeste musi zrat???no, me boli bricho od vcerejska tak jako pred ms, takze zadna hruza, ale dneska me neskutecne zacala bolet hlava!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
20.7.12 14:52

Volat budu v nedeli v 8h, ani nevis jak jsem nervozni! Kolik jste meli na pgd k vysetreni? Tak at je ti dobre a vse dobre dopadne! Drzim ti pesti!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
20.7.12 15:52

My meli 3a z toho 2 ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.7.12 16:11

Tak to bys uz mela vnedeli mit vysledek ze? tyyyy jo mne je stridave dobre a stridave zle jako konovi. tresti mi hlava a je mi na zvraceni.jsem jako prejeta tramvaji, jako kdyz mas chripki!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
20.7.12 20:40

Nesu dobré zprávy :-). Dneska jsme byly na UTZ. Všechno v pořádku, mimuškovi už bije srdíčko TP 13.3.2013 :-). Takže jsme se v Repromedě rozloučili a už půjdu k mému gynDr.

Všem vám přeju, ať máte štěstí jako my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.7.12 09:28

Tak Zdeni, jeste jednou velka gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.