Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No m zase včera dopoledne nebolelo nic a odp. už zase ano…až do teď…břicho jako prostě před ms, ale i zada…kdy jsi prosím tě při tom prvním neúspěšném pokusu po et dostala ms? já pořád nevím, jak mám ten svůj cyklus ted počítat…dnes je to 22. den cyklu, tak normálně bych to už měla dostat. ale asi je to ted vše jinak! člověk přemýšlí, jestli je to bolení správně nebo zle, že? ![]()
No jako kdyz se to nepovedlo tak jsem to dostala cca 14dni od opu, jsem zacala spinit a pak se rozjela. Ale pak dalsi mesic jsem mela brutus zpozdeni cca 10dni. Takze nevim co ses ty teda. Ty mas normalne tak kratky cyklus? 22dni? Testovala jsi dnes? Ty jsi 6.den po et?
No tak když jsem brala anik. tak po 21 dnech jsem to vysadila a druhý den to měla…ale bez antik.jsem měla jen jeden měsíc a to už jsem byla v Repromedě a cosi brala, takže to jsem nepočítala…a ted teda nevím, jak to mám být
…Nejlepší bude, když to nebude vůbec…Je zvláštní, že ty pocity máme jako u ms…i te kříž a spodek, úplně stejné bolení!!! Jo, test jsem dělala hned ráno, zatím nic
…
A ano, dnes je to 6. den, zítra je to týden!!! Tak si zatím jen zpívám - " čekám na signááááál, ten z nebe nepřichází a tak čekám dáááál" ![]()
No tak mozna 7. Nebo 8.den uz by neco mohlo byt. Jaky mas test? Ten nejsilnejsi?
Tak snad tam něco bude no…
Já mám ten 10j.tak ten by to měl pobrat brzo.
Tak co jsem cetla mohl by byt 7.den duch. Ale je to samozrejme individualni. Verim ze se ti tam objevi ![]()
Chapu ten pocit! Zazila jsem to uz jednou! Ja to vidim ted vic pozitivne takze jdeme do toho
Vyjde to!!!
Já jsem celkově velmi pozitivní člověk, ale tak nějak se necítím těhotná, i když bych mooooc chtěla…a navíc, jak ty dny utíkají - spíš se šinou - ta mě ten optimismus pomaloučku opouští!!! Ještě, že si manžel bere dovču a budeme teď výletovat, aspoň na to zapomenu…Teď odjela mamka s tchýňkou a musela jsem i dělat, že piju víno
…
Ja jsem poznala ze jsi optimisticky clovek! No nechame se brzy prekvapit, nejak to dopadne! Stejne uz vic asi nenadelame, je to osud! Nase rodina to vi, na nic si nehraju ![]()
Tak u nás to říct nejde…je nám moc, jsme tak hodně úzce spojení a nějak bych nedala, kdyby mi mamka a tchýňka a babičky psaly, jak to dopadlo a jaké to bylo a co nového…navíc nechci, ať se to probírá v práci, takže tohle je pro mě více v klidečku. A kdyby to vyšlo, tak naše maminky mají v září obě 50 a slaví spolu, tak bysme měli krásný dáreček
…ale nechci předbíhat. Břicho mě bolí pořád, ale kdoví, proč…a zítra už to bude 7. den…
, tak moc času už ta druhá čárka tedy vážně nemá…Nevíš ještě, je to i tak, že když jsou zavedená dvě embryjka, tak je tam ta čárka dříve a když jedno, tak je tam později? ![]()
Je to tak ze kdyz mas dvojcata tak mas carku driv. Ale vsechno je fakt individulni!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.