Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ale popravde, uz me to nebavi a trochu me to mrzi, ale kdyz to tak ma byt, tak s tim nic nenadelam i kdyz bych se pokrajela…takze ted mi testy stejne dosly
a ani se mi nechce kupovat dalsi!!! Mozna je jeste brzo, co ja vim…bricho poboliva min, ale citim ho, toz nevim nevim. Kdybych pocitala ten cyklus na 28dni, tak bych to mela dostat pristi utery, tak jeste trosku casu mam
. Stejne, jak jsem psala, udelala jsem pro to naprosto vsechno, takze nemenila bych na sobe a svem pristupu NIC! A co ty, jakpak ti je? Moc ti preji pozitivni vysledek!
Jeste je urcite brzy. Kazdy to ma jinak. Takze nebud smutna!
Ja jsem nad tim premyslela a budi testovat asi ve stredu nebo ctvrtek. A pokud prejdu pres utery tak mam taky vyhrano ![]()
Citim se ok, obcas citim podbrisek a zada, ale jak pises udelala jsem pro to max takze dej se vule bozi! Ale verim tomu, pt se citim jinak nez minule ![]()
Tak si udelej test ten 10.den, to uz by mohlo jit neco videt. Me rekl i doktor 10.den testovat.
Ahojky, jojo nalada je lepsi. Byli jsme na vylete v LUHACOVICH, prochazeli se po kolonade, tak jsem zase takova v pohodicce a prijemne unavena
! Jinak pocity porad takove stejne, bricho a zada porad citim, prsa take lehce a jsem takova unavena. A v aute mi bylo zle od zaludku… A v cem se citis jinak, nez minule?
A jinak, manzel tam koupil LUHACOVSKY test
a udelame ho v tu nedeli. Pry to budeme mit urcite stesti, tak snad ano:-)…
Ahojky Kaspluc po dlouhe dobe jsem se konecne pripojila na net? Jo jo uz jdem po 3 tak snad to vyjde.rika se do tretice vseho dobreho:) Zita rano v 9hod.me ceka transfer ze zbylejch mrazacku a zas cekat 14 dni bude sileny? Vcera jsme byla u gyn. doktorky a sliznici mam 13 a pred tim jsem ji mela jen 9mm tak by to ted snad mohlo stacit, nechame se prekvapit? Ja jsem myslela ze jsi uz byla? Tak jsem asi spatne cetla tak se mej hezky ![]()
Kikus-kde byla? na et? ano,byla.JSEM nyni 7.den po transferu. Jak to, ze to pred tim 2× nevyslo? Preji hodne stesti a pevne nervy ![]()
Kaspluc byla jsme v repromede a taky nechamu ze to nevyslo vischni se hrozne divi ale ted se snad na nas usmeje stesti:)doktorka mi dalvala silenou nadeji na poprve protoze jsem mlada ale ono nic, a kdo to delal transfer? Me u obou dr.Fiser.Tak to mas uz pulku za sebou ze? Ale nic si z negativniho testu nedelej kdyby to nahodou ukazalo, protoze znam 2 holciny kterym test ukazal ze nejsou a podle krve byli a ted maj obe krasne holcicky
Dekuji za podporu! FISER tam uz neni
smim-li se zeptat, kolik let ti je? A poznala jsi nejak, mimo ms, ze to nevyslo?
Teprve 23
tak to je dobre ze uz tam neni? Ja jsem chtela aby me to zavadela dr. Hromadova protoze je skvela a ma velkou uspesnost co se tyce otehotneni ale bohuzel ma dovolenou:( U toho prvniho jsem to asi 9 den dostala a u toho druheho pokusu tak to bylo ze zmrazenejch a tam jsem mesicky nedostala tak jsme si myslela ze je to na dobre ceste ale bohuzel, ale nejak jsme se necitila ze bych mela byt tehotna? A muzu se zeptat co ti zavadeli? Neboj kdyz to nevyjde ted vyjde to priste ale musis myslet pozitivne a doufat ze se to chytne budu drzet moc palecky? Tak se drz ![]()
Kaspluc ted jsme koukala na stranky do zadu a zavadeli ti blastocistu coz je vyborne protoze svagrova po blastociste otehotnela a ceka dve holcicky
a vyslo ji to hned na poprve a ty jsis nechala zavest jen jedno? Nehazej flintu do zita mas pred sebou jeste tyden a to je dost dlouha doba aby se ti na testiku ukazala druha carka? Ale i kdyby se ti neukazala tak pockej na krev a zbytecne se netrap
Diky moc.ano,mam tam chlapecka, hatchujici blastocystu…ja se jako citim jinak, ale nevim, k cemu to prg. gradit…curam jak nikdy, unava, hlava boli, motam se, mam nafoukle bricho, zacpu.,ale to muze byt i hormonama. jakto, ze jsi ms po ketu nemela? ja mam take ket!!!a muzu se zeptat, jaky mas problem? a ted mas et nebo ket? mne zavadel koukal, je fajn ![]()
Ono ty priznaky muzou byt i utrogestanem a naplastma na „nakynuti“ delohy podle me. takze je to bludny kruh.ten druhy pokus, co ti nevysel-to jsi poznala az tam z krve? a kdy jsi u nej testovala?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.