Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
BeldaR : MÁŠ zavedené dva? Ještě bych chvilku počkali pokud jedno
Já testovala 9 den od ET a byla tam už jasná druhá čárka
.
Pobolíval mě sem tam podbříšek tuším, ale ty pravé příznaky přišly až asi 14 den od ET. Od té doby je mě nevolno.
Ale je mě určitě hůř než u prvního těh. A u prvního těh. mě bylo nevolno až kolem 8tt a teď prostě úplně od začátku.
Kamilko mam jedno, ale bojim se ze dojde ms, tak jdu zkusit testovat.
Juuu beldo ty jdes testovat ted??? To bude ale jak jak - brzo… A ZDeni - moc diky zapodporu!!!
Jooo tak onomto vyznelo, ze ted hned na to letis
… Tak rano hodne stesti nam oboum a napiseme si sem!!!
Neboj, pokud ji máš mít teď někdy…tělo je několik let zvyklé na tento pořádek a periodu…vysílá signály..ale k menzel dojít nemusí…já měla takové bolesti na menzes že jsem myslela že ze mne výteče kanystr krve. a nic…neboj…holky ráno si chci přečíst pozitiva…držím pěstí ať vám to vyjde
Diky… Tak pak mi zbyva jeste posledni mini nadeje streda a popr. odber krve! Takze ja to proste nevzdavam
, nesmim!!!
Kaspluc. Kolik dnů si po ET? DRŽÍM MOC PĚSTÍ…AŤ TO VYJDE HOLKY HNED PISNETE
Uvidíš někomu se to objeví až 15 den…tak kdyby náhodou nic tak se testuje až za dva dny…vše bude o. k. taky jdu zítra na kontrolu a trochu se bojím…
Tak holky ja nic…hlasim jednu carku. Jeste zkusim stredu nebo ct a krev-pro jistotu a pak jdu do dalsiho snazeni.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dekujeme Zdeon! At je ti fajn a mimi roste!!!