1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
1.8.12 21:52

Tak si nech genetiku a imunologii a i tvuj at si vse udela… To nemusi byt chyba na tve strane. Nebo co ti rekli, cim to muze byt, ze to nevyslo zase???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
1.8.12 22:00

Mame genetiku, i imunologii. Jeste nic nerekli. Ale mela jsem hranicni stitnou zlazu, ale leky neberu. A zvyseny prolaktin a uz taky nic neberu. Tobe drzim pesticky zitra, urcite to vyjde!!!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
1.8.12 22:13

Dekuji, napisu, ale je to divne cele jakesi :-)…nejak jsem se asi zasekla, test nic, ms nic :roll:, tak nevim, co to ma znamenat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
1.8.12 22:14

No kdyz mate genetiku a imuno ok, tak proc ivf??? Klasicky to neslo? Nestacily by vitaminy na ten spatny spermio a zkouset normalne? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
1.8.12 22:52

Ne spermio bylo tragicky. Vitaminy bereme. Lehce se zlepsilo. Ale je to porad spatny. Sance na prirozene otehotneni 0%. tak dej vedet zitra! Dobrou

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
2.8.12 07:30

Tak holky test negativni, zitra rano krev a ve 12 ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.8.12 09:10

Zvlastni je a divili se tomu i repru, ze nedorazila ms - vcera me dost bolelo bricho na ms a dneska opet klidecek, pohodicka a ms nikde!!! Prej i pres ty vsechny hormony by uz mela byt cervena mrcha u nas!!! Tak snad se nam embryjko nezamuchlalo nekam jinam, nez melo!!! :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.8.12 18:26

BeldaR - tak jsem holky myslela, ze se do vecera treba dostavi aspon ta mrcha at uz je to jasne a muzu se chystat na dalsi KET a prd… Nikde nic, nechapu to!!! Takmze bych to nemela dostat vubec??? Ptala jsem se tam a pry to hormony jen zpozdi, navic pan dr. Koukal mi rekl pri odchodu - pokud jsme neuspesni, do deseti dni se dostavi ms… A prd!!! Jsem zvedava, co se zitra dozvim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
2.8.12 18:29

A beres utrogestan? Ten nekomu ms prerusi. Ani nespinis? Kolikaty jsi den cyklu?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
2.8.12 18:34

BeldaR - dnes 30.dc ale hlavne 15.po ketu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.8.12 18:35

Je i pri ivf mozne mimodelozni??? Sice se mi to zda blbost, ale nevim… Anebo jak je mozne ze se deje to, ze je test negativni a krev pozitivni, to je blbost ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
2.8.12 18:49

O mimodeloznim netusim nic. Ale nemysli na takovy veci. Cetla jsem ze se nekomu stalo ze test negativni a krev pozitvni. Zitra tam jdes? A jaky mas normalne cyklus?

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
2.8.12 18:52

Ale jeste me napada jedna vec. Ja jsem mela taky ms tu dalsi ovlivnenou stimulaci jeste. Zpozdila se mi o 10dni. To by odpovidalo.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
2.8.12 18:52

Jj zitra na 8 na krev a pro jistotu i na ult ve 12hodin!!! Cyklus mam 22dni az 24 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.8.12 18:54

No jojenomze ja to po stimulaci dostala normalne!!! Ja jsem byla zavadet az pak pri dalsi ms a to uz. Jsem byla mesic bez hormonu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.