1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
9.8.12 12:05

@kaspluc to budu muset muži tedy taky doporučit a ten Profertil a fertilmen je dostupný v lékárnách nebo na předpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.12 17:31
@nurse.007 píše:
@kaspluc to budu muset muži tedy taky doporučit a ten Profertil a fertilmen je dostupný v lékárnách nebo na předpis?

Klasicky v lékarně nebo po internetu :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
15.8.12 11:03

Ahoj holky, tak já se dnes dozvěděla že mám v sobě tři srdíčka… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
15.8.12 17:10

Kamilko gratuluji, to je zazrak!!! A kolik sis zavadela embryjek?

• Citovat
  • Upravit
15.8.12 17:41

Zavedla jsem dvě embryjka :-D jedno se nám rozdělilo..:-);-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
15.8.12 18:05

To je skvele!!! A to teda nejsou jednovajecna ne? Nebo jak to je? A vis pohlavi, meli jste pgd?

• Citovat
  • Upravit
16.8.12 09:35

Ahojky, no zavedli nám dvě embryjka, ale jedno se nám rozdělilo na jednovaječné…ale nemělo by mít jednu placentu…včera mne poučovali o redukci, ale nejsem si jistá zda jí podstupovat…dnes by měl volat primář a vše mi vysvětlit…bojím se je to pochopitelné, ale chci si to užívat a radovat se… i když jsem 40 den po ET mimískové odpovídají 8 týdnu…jsou velká…:-) je mi 26 let tak to musím zvladnout…zatím nevíme copak se nám rozdělilo zda holčička či chlapeček…ale nikdy v našich rodinách jednovaječná miminka nabyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
16.8.12 12:04

Aha tak ti drzim pesticky, neboj se! 3 miminka to je krasa! Dej vedet jestli pujdes na redukci. Je to tezke pro tebe mit 3 mimi? Jsem zvedava co rekne doktor, ale mne to prijde zazrak a stesti!!! Ale asi bych delala co doporuci lekar.

• Citovat
  • Upravit
952
16.8.12 16:58

@kamillka2 ahoj Kami. Můj případ. Nechala jsem zavést dvě embrijka jedno se rozdělilo. Na konci 11 tt jsme museli na NT screening kde zjistili, že jedno z dvojčátek se vyvíjí špatně a podstoupili jsme tedy fetoredukci ze 3 na 1. Jenže nikdo mi v té době neřekl, že mám placentu jednoho mimi na přední straně a tudíž dvojčátka napichovali přes placentu jednoho mimi a vpichy se nezacelili jak měli a to byla zřejmě počáteční příčina toho, že jsme ve 22 tt přišli i o to jedno miminko kvůli odtoku plodové vody. Dva vpichy jsou dva vpichy. Ted už bych všechno řešila jinak a zbytek nechala na přírodě, i kdyby byl výsledek stejný. Nechci tě strašit, ale nechci, aby sis pak něco vyčítala jako já ted. Ted už jsem tři týdny po nuceném porodu bez miminka.

Jsme domluveni s dr Hromadovou na listopad na konzultaci a jdeme do toho znovu do celého od začátku, ale pro mimi vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 18:02

To je mi moc moc líto…snad když jsme podstoupili PGS bude vše bez vad a bude vše o. k… copak tomu jednomu mimi bylo? Asi to bylo to jendo z jednovajecnych že? Přeji moc stesticka …mne se na redukci nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
16.8.12 19:06

Ne právě dvojčatka se redukovala a to jedno bylo ok. Dvojčatka měla transfúzní syndrom a redukovat jen jedno bohužel nejde. Teď jsem dostala infekci a začala prosakovat voda až nebyla žádná a malé přestalo bít srdíčko. Tak pokud nebudeš muset neredukuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.8.12 16:57

Ahoj holky tak jak bojujete?? Jak to s vámi vypadá?? Nemá tu někdo zkušenost, že by se po IVF podařilo i samovolné otěhotnění??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.12 17:53

Ahoj, myslím si ze je to určitě možné:-) v sobotu jdu poprvé do Podolí na konzultací kvůli mimiskum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.8.12 12:39

Tak držím co jde a dej vědět co ti řekli a přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.12 21:33

Ahoj, tak dnes děs..pan doktor hodnej milej…ale dostala jsem studenou sprchu…všechny mimi jsou stejně velká, krasna zatím žádné odchylky…ale přesto mi doporučil redukci dvojcatek… tys měla infekci z redukce? A kdy té zredukovali? V jakém týdnu?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.