1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
4.9.12 15:35

@kamillka2 Ahoj kami jak je a co je nového? Úplně tady trnu a čekám co napíšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 16:19

Ahoj, v neděli jsem byla na redukci…hrůza všech hrůz!!! Myslím po psychické stránce… no šílené. Pan docent je uzasnej chlap!!! Musel udělat dva vpichy… (dvojčata) celou dobu jsem plakala. Ve čtvrtek kontrola u gyndare a v úterý v Podolí… po zákroků miminko bylo vytalni…myslím se aby vše bylo o. k. moc si to přeji. Měla jsem štěstí že to jedno miminko leželo dole a nebylo vůbec zasaženo…bylo zcela mimo… nespinim a nic me neboli…jen se mi znovu objevil hutnéj balej vytok a mám pocit mokrá…ale jen nárazové…snad bude vše o. k. maminku věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.9.12 13:07

Tak hlavně, že je to jedno miminko v pořádku a hodně sil a zdraví do dalšího pokračování. Mě před tím nikdo neřekl jak a kde jsou miminka uložená a ani mě nenapadlo se na to zeptat až po všem jsem se dozvěděla, že mám placentu nízko a v předu u toho jednoho mimi a tím pádem mi těma dvěma vpichama museli propíchnout pokaždé tu jednu placentu nebo nevím. Ten výtok můžeš mít i plodovku od dvojčátek nebo aspon mě to tak říkali a může to být i s krví tím, že je píchli. To je ale strašné. Já už bych to nechtěla zažít znovu. Bud na sebe opatrná a už nic hlavně nenos a neprochladni a hodně pij. Já půjdu na konci října do repromedy se domluvit co a jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.9.12 18:27

Ahojte holky, dlouho jsem tady nebyla, uplne hledim, co se udalo!!! Chci vas povzbudit, ja dnes objevila :srdce: // :srdce: po tom prvnim nevydarenem pokusu! Jsem nesmirne stastna a doufam, ze bude vse ok… Vam vsem preji jen to nej nej nej a Kamilko - drz se!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.9.12 19:34

Kaspluc moc gratuluji. Hlavně ať jste zdraví to je nejdůležitější a ať čárky zůstanou a potvrdí se v krvi a na UZ. Držím co se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.9.12 14:23
@nurse.007 píše:
Kaspluc moc gratuluji. Hlavně ať jste zdraví to je nejdůležitější a ať čárky zůstanou a potvrdí se v krvi a na UZ. Držím co se dá.

Dekuji moooc!!! Jakpak se to vlastne stane, zese to jedno embryjko rozdeli??? Mam nejak moc silne carecky na testu, snad tam bude jenom to jedno!!! A holky prosim, kde je v brne zoo??? Chceme si tam zitra v pauze mezi krvi a ult zajet, je to blizko u repromedy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.12 16:08

Ahoj holka, ještě gratulace!!! Já se dnes vrátila z UTZ a vypadá že chlapeček je v pořádku…ale velkej UTZ mám v úterý v Podolí. Snad bude vše o. k. moc se modlim… holka nechtěj aby se ti rozdělilo!!! Proto jsme obě musely podstupovat redukci abychom zachránili jedno miminko!!! Ver mi chodím k největší kapacitě na mnohocetna tehu. Nejsem z Brna…hlavně holka odpocívej!!! Mnoho sil ať se miminko drží mooooc ti to přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.9.12 22:01
@kamillka2 píše:
Ahoj holka, ještě gratulace!!! Já se dnes vrátila z UTZ a vypadá že chlapeček je v pořádku…ale velkej UTZ mám v úterý v Podolí. Snad bude vše o. k. moc se modlim… holka nechtěj aby se ti rozdělilo!!! Proto jsme obě musely podstupovat redukci abychom zachránili jedno miminko!!! Ver mi chodím k největší kapacitě na mnohocetna tehu. Nejsem z Brna…hlavně holka odpocívej!!! Mnoho sil ať se miminko drží mooooc ti to přeji

DEKUJI.no ta ja ani omylem nechci, vsak jsem ti to psala uz kdyz jsi tak moc chtela dvojcatka a nechala si dat dve embrya. Ja jsem si je nechala dat po jednom. Tak snad je tam jedno! Mam na testu nejake moc silne carky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
6.9.12 22:33

No ono se neví proč se to rozdělí. Vem ši kolik je jednovajecnych dvojčat tak takhle můžou být i po ET. Oni se rozdělují prý až 13 den tak to dřív nevidí. Je to věda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.9.12 16:38

Tak holky mame jeden gestacni vacek, za tyden kontrola, mozna uz uvidime i srdicko!!! Hcg 1043 takze vse pry v naprostem poradku!!! :-) :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
12.9.12 14:40

@kaspluc moc gratuluji at hlavně pěkně roste. Buď na sebe moc opatrná a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.9.12 16:33
@nurse.007 píše:
@kaspluc moc gratuluji at hlavně pěkně roste. Buď na sebe moc opatrná a odpočívej.

Dekuji, snazim se… Snad uvidime v patek :srdce:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
12.9.12 17:12

Určitě uvidíte. Je to poznat hůř, ale je. Ja to tenkrát neviděla moc jasně, ale jde to poznat. Nech si udělat fotecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.9.12 18:08
@nurse.007 píše:
Určitě uvidíte. Je to poznat hůř, ale je. Ja to tenkrát neviděla moc jasně, ale jde to poznat. Nech si udělat fotecku.

Ja ti nevim, jestli ji v repromede delaji!!! Kamaradce rekli v cervenci, ze to maji nejak porouchane! A ty jsi srdicko videla na tom druhem ult nebo az pozdeji? Pry me po srdicku uz propusti!!! Ja jsem na prvni ult sla 14 dni po ketu a ted jdu na ten druhy po tydnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
12.9.12 18:58

@kaspluc já tam kvůli trojčátkům byla až do konce třetího měsíce. Srdíčko je vidět, ale když ti ukážou místo, protože jak je to černobílý tak je to vidět špatně, ale je vidět jak se tam hýbou takový kostičky v tom místě. Je fakt, že mě fotku taky neudělali, ale sestřenici přede mnou jo. Za zeptání nic nedáš, ale ty bublinky jsou pěkný :-). Manžel si to fotil z monitoru aspoň na mobil jen doporučuju bez blesku. A myslím teda, že to bylo vidět asi až trošičku později. Když to nebude vidět ted tak na další kontrole si myslím, že už by to mělo být vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.