Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@miva85 přesně jak píše kaspluc. Záleží na tom co je za problém a na léčbě. My sjme dali jen za stimulaci přes deset tisís i s dojížděním a spermiogramem, který manžel chtěl sám a zamražování spermiek a takové věci okolo.
Všechno vám tam řeknou na konzultaci tak si napiš seznam otázek ať na nic nezapomeneš. Na nás toho vždycky vychrlili tolik, že jsem zapoměla na co se chci zeptat ![]()
@kaspluc
jo transfer. Můj byl taky vyděšený z té dlouhé pipety
a pak mi říkal ať stáhnu půlky a ani na toaletu mě nechtěl doma pustit
.
Jak pak vypadal UZ? Fotil mužík?
@nurse.007 píše:
@kasplucjo transfer. Můj byl taky vyděšený z té dlouhé pipety
a pak mi říkal ať stáhnu půlky a ani na toaletu mě nechtěl doma pustit
.Jak pak vypadal UZ? Fotil mužík?
Ahojky tak jsem doma z krve a jedeme tam jeste jednou na ten ult! Takze zatim jeste nevim nic…
@kaspluc vy jezdíte mezi krví a UZ domů? No je fakt, že ted máš dvě hodiny minimálně čas. My jsme měli prolezlý všechny obchoďáky, zašli na oběd a jeli zpět
a po druhé už jsme nevěděli kam jet.
Počkej byla jsi ještě na krvi? Ted si nějak neuvědomuju kolikrát jsem měl apo ET krev, ale asi jo asi dvakrát nebo třikrát.
@nurse.007 píše:
@kaspluc vy jezdíte mezi krví a UZ domů? No je fakt, že ted máš dvě hodiny minimálně čas. My jsme měli prolezlý všechny obchoďáky, zašli na oběd a jeli zpěta po druhé už jsme nevěděli kam jet.Počkej byla jsi ještě na krvi? Ted si nějak neuvědomuju kolikrát jsem měl apo ET krev, ale asi jo asi dvakrát nebo třikrát.
No tak my mame pauzu 6 hodin!!! V 7 jsme vyjeli, v 8 tam v 9 doma… A jdu az na pul 2! Nekolikrat jsme tam cekali a uz me to tam nebavi!!! Po ceste tam stihneme jeste obed na Rousinove:-)!
Jo a krev minule, dneska a pokud nebude
, tak jeste priste!!
@kaspluc bude
uvidíš.
Tak to jo já měla UZ většinou kolem poledne před dvanáctou tk se mi moc nevyplatilo jezdit domů. Manžílek tam teda umí být už i za 40 minut, ale to jel jak šílený.
@nurse.007 píše:
@kaspluc budeuvidíš.Tak to jo já měla UZ většinou kolem poledne před dvanáctou tk se mi moc nevyplatilo jezdit domů. Manžílek tam teda umí být už i za 40 minut, ale to jel jak šílený.
A vy jste odkud??
Ono hlavne blbe je, ze ikea apod. otviraji az v 10, takze kolikrat sedime v aute na paekovisti!!! Jeje mne je dneska soufl!!! ![]()
@kaspluc Jsme z Miroslavi, přesně mezi Brnem a Znojmem. Taky jsme kolikrát seděli i před Tescem, protože otevírali až v devět. Byla jsem ráda, když měl nějaké vyřizování a dalo se někde courat a taky mám v Brně bráchu, ale choděj do práce tak taky nejsou pořád doma, když tam jedeme.
Holky děkuji za vaše zkušenosti a názory. My tam nejedeme na konzultaci, můj gynekolog pracuje pro Repromedu, tak že mám konzultaci v místě bydliště
Veškeré léky a stimulátory mi dá můj lékař, do Brna pojedem jen na odběr vajíček a spermii a pak na transfer embryi. Ultrazvuky atd..budu docházet ke svému gynekologovi je jediný u nás, který má program IVF, tak spon to jsem ráda, že nebudeme nikam dojíždět. Veškeré vyšetření už máme za sebou, spermiogram, genetiku, pruchodnost vejcovodů, rentgen dělohy atd…A jsme oba v pořádku, tak to ani nechápu, proč se nám nedaří. Rozhodly jsme se, že to podstoupíme asi až po novém roce, tak snad se zadaří
Vám přeji to samé, at se vám zadaří, at jste v pořádku a miminka at hezky rostou ![]()
@miva85 píše:
Holky děkuji za vaše zkušenosti a názory. My tam nejedeme na konzultaci, můj gynekolog pracuje pro Repromedu, tak že mám konzultaci v místě bydlištěVeškeré léky a stimulátory mi dá můj lékař, do Brna pojedem jen na odběr vajíček a spermii a pak na transfer embryi. Ultrazvuky atd..budu docházet ke svému gynekologovi je jediný u nás, který má program IVF, tak spon to jsem ráda, že nebudeme nikam dojíždět. Veškeré vyšetření už máme za sebou, spermiogram, genetiku, pruchodnost vejcovodů, rentgen dělohy atd…A jsme oba v pořádku, tak to ani nechápu, proč se nám nedaří. Rozhodly jsme se, že to podstoupíme asi až po novém roce, tak snad se zadaří
Vám přeji to samé, at se vám zadaří, at jste v pořádku a miminka at hezky rostou
Nemas za co, nech si jeste predepsat prednison, popr udelat imunologii, muzes byt resistentni vuci manzelovym soermijkam jako mnoha zen!!! A u ivf je dulezity sex s kondomem, aby kdyz te leci a pripravuji ti manzel dovnitr nevracel bakterie!
@nurse.007 píše:
@kaspluc Jsme z Miroslavi, přesně mezi Brnem a Znojmem. Taky jsme kolikrát seděli i před Tescem, protože otevírali až v devět. Byla jsem ráda, když měl nějaké vyřizování a dalo se někde courat a taky mám v Brně bráchu, ale choděj do práce tak taky nejsou pořád doma, když tam jedeme.
Jinak my vcera ok, hcg roste pekne 11430!!! A ult dobry, mam fotecku! Ale na srdicko pry bylo jeste brzy, takze jeste jedna kontrola ve ctvrtek! Nasi uz to vi, bylo to super!!! Zitra to rekneme rodicum manzela a v pondeli v praci!!! Tak snad se nic nepokazi!
Prednison už beru delší dobu, ale absolutně nevím k čemu je.taky ještě Anopyrin, Siofor…a to musíme s tím kondomem už ted, nebo než začnu brát léky na stimulaci? ![]()
@miva85 píše:
Prednison už beru delší dobu, ale absolutně nevím k čemu je.taky ještě Anopyrin, Siofor…a to musíme s tím kondomem už ted, nebo než začnu brát léky na stimulaci?
Ten kondom souvisi s prednisonem!!! Pokud ho beres, mela bys mit kondomsex, pokud ti manzel neustale do delohy zanasi ty bakterie, ktere se snazi prednison nicit, tak se jeho ucinky rusi!!! Nekteri gynekologove to delajintak, ze predepisi prednison lecbu - lek plus kondom sex min. 5 tydnu, pak se to vysadi a spousta zen otehotni i bez ivf!!! Anopyrin se bere take kvuli tomu, spolu s prednisonem pusobi na urcite druhy imunologickych problemu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.