Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@smiley1 Jo, určitě vědí, co dělají. Mě měl na starosti celou dobu Koukal. A osvědčil se na jedničku s * ![]()
Koukal je muj milacek a udelal nam Lucinku!!! Takze pro me proste jednicka
. Synarel je na uspani vajecniku a znovuobjeveni cyklu jsem vycetla…
@smiley1 píše:
Holky, děkuji za reakce.. Zdeon, nevis, jak je mozne, ze nekdo synarel ma a nekdo ne? Taky jsi mela dlouhy protokol? Ja normalne chodim k dr. Hromadove, je moc sympaticka, ale nemela cas, takze jsem sla k dr. Koukalovi a s nim jsme naplanovali ivf, tak mam ted trochu pochybnosti o jeho postupu.
A neboj, ja si taky kolikrat myslela, ze delaji blbe a chtela kricet, ale pak jsem projela info na netu a zjistila jsem, ze maji opravdu velmi dobre postupy a leky a jsou jednou z nejlepsich klinik u nas. A nejen u nas! Jezdi tam i Nemci, takze to bude asi velmi dobra klinika!!!
Opravdu jim ver!!! ![]()
Ahoj teď jsem ak blbec. Napsala jsem ti někam zprávu a nevím kam.
Moc gratuluju
.Moc mě mrzí, že jsme s minuli.Byli jsme tam o hoďku dřív než vy. Transfer nám prováděla nová paní Dr. Tokareva s dohledem pana Dr.Koukala.Bylo to jiné než popvé. Popřála nám pozitivní test, tak to snad klapne. Teď bude nekonečných 14dnů. Tobě moc držím pěsti ať jste v pohodě a v pořádku moc ti to přeju ![]()
@leontýnka123 píše:
Ahoj teď jsem ak blbec. Napsala jsem ti někam zprávu a nevím kam.Moc gratuluju
.Moc mě mrzí, že jsme s minuli.Byli jsme tam o hoďku dřív než vy. Transfer nám prováděla nová paní Dr. Tokareva s dohledem pana Dr.Koukala.Bylo to jiné než popvé. Popřála nám pozitivní test, tak to snad klapne. Teď bude nekonečných 14dnů. Tobě moc držím pěsti ať jste v pohodě a v pořádku moc ti to přeju
Jojo precetla jsem si to:-), napsala jsi ji do soukromych zprav
!!! Dekuji a take na tebe myslim a preji ti hodne stesti!!! Pak dej vedet, jak se citis atd. A hlavne - jak dopadl testik!!! ![]()
@leontýnka123 píše:
Ahoj teď jsem ak blbec. Napsala jsem ti někam zprávu a nevím kam.Moc gratuluju
.Moc mě mrzí, že jsme s minuli.Byli jsme tam o hoďku dřív než vy. Transfer nám prováděla nová paní Dr. Tokareva s dohledem pana Dr.Koukala.Bylo to jiné než popvé. Popřála nám pozitivní test, tak to snad klapne. Teď bude nekonečných 14dnů. Tobě moc držím pěsti ať jste v pohodě a v pořádku moc ti to přeju
Ahojky!! Tak jak???
Ahoj, zatím je to dobré 6-stý den mě hodně bolelo břicho, ale uklidnilo se to dnes je to 9dnů tak uvidíme. Co tak mě bolí prsa, ale to je nějak brzy
.Jak to probíhalo u tebe po druhé a co ty doufám, že je vše dobré moc na vás myslím ![]()
Ahoj holky ![]()
Byla jsem tu s váma dřív, ale neměla jsem nic za sebou v Repromédě. Teď už mám po nativním IVF a čekám po ET na test. Vzala jsem si týden volno a odpočívám doma, aby se něco nepokazilo.. Dneska jsem týden po Ovitrelle a na testu je už čárka slaboučká, tak zítra by mohl být čistý. Další chci dělat ve středu, to budu týden po ET, tak snad… ![]()
@leontýnka123 píše:
Ahoj, zatím je to dobré 6-stý den mě hodně bolelo břicho, ale uklidnilo se to dnes je to 9dnů tak uvidíme. Co tak mě bolí prsa, ale to je nějak brzy.Jak to probíhalo u tebe po druhé a co ty doufám, že je vše dobré moc na vás myslím
Ahojky, ja zatim ok. Byla jsem uz poprve u sve Dr.,mimi melo v utery 1cm, vse v poradku. Ted jdu v patek zase na ult. Tak jsem zvedava a tesim se. Jinak, me bolela prsa u obou i u toho, co nevysel. Takze myslim, ze to bylo z hormonu. A podruhe, kdyz to klaplo, tak mi bylo mnohem lip a priznaky az na boleni jako pred ms zadne! ![]()
@Maky.p píše:
Ahoj holkyByla jsem tu s váma dřív, ale neměla jsem nic za sebou v Repromédě. Teď už mám po nativním IVF a čekám po ET na test. Vzala jsem si týden volno a odpočívám doma, aby se něco nepokazilo.. Dneska jsem týden po Ovitrelle a na testu je už čárka slaboučká, tak zítra by mohl být čistý. Další chci dělat ve středu, to budu týden po ET, tak snad…
Ahojky! Tak to moc moc drzim palecky. Ja podruhe testovala az za 13dni…snazila jsem se to neresit tak, jako poprve…ale to cekani je silene!
Nevím, teď už budu testovat až další středu, tak jak mám, podle CARu. Testovala jsem, jak mizí Ovitrelle, čárka slábla, byla úplně slaboučká a pak 2 dny o víc jak polovinu zesílila a dneska je zase slabší. Bradavky přestaly bolet a šutr na žaludku už taky nemám, jak poslední dva dny. Takže soudím, že to prcek vzdal ![]()
Musíš myslet pozitivně, musím miminku utvořit to nejlepší pohodlí u tebe v bríšku…musíš věřit svému miminku co máš pod strdíčkem…ja nezvracela, nic mi nebylo, ani mě nebolela prsa…test negativní a druhej den v krvy 21 000 HCG v krvi…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.