1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
3.10.12 12:00
@nurse.007 píše:
@kaspluc Příští týden bych měla nastoupit do práce a podle toho na jaké směně budu se objednáme na konzultaci na konec října no a pokud bude vše ok tak snad koncem listopadu se nám zadaří.

Tak to si te v te praci moc neuzi ze? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
4.10.12 20:47

S tím počítám, ze se tam dlouho neohreju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.12 11:54

Ahojky všichni, tak máme smůlu test i krev negativní:,( Embryjko se opět neudrželo. Končíme další pokus není. Snad za rok to vyzkoušíme znova jestli budou peníze jsme samoplátci. Ale jeli bychom asi do Olomouce. Všem vám přeju hodně úspěchů ať vám to všem vyjde moc vám držím pěsti pa mějte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.10.12 13:37

@leontýnka123 Tak to mě moc mrzí. Po kolikáté už jste byli? My teď půjdeme na třetí pokus. U prvního se taky hned nepotvrdilo a další jsem chtěla až za rok. Další se povedlo, ale jen do 22tt a ted čekám na nové snaženíčko. Tak hlavně to nevzdávejte. Všechny se jednou musíme dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.10.12 13:58
@leontýnka123 píše:
Ahojky všichni, tak máme smůlu test i krev negativní:,( Embryjko se opět neudrželo. Končíme další pokus není. Snad za rok to vyzkoušíme znova jestli budou peníze jsme samoplátci. Ale jeli bychom asi do Olomouce. Všem vám přeju hodně úspěchů ať vám to všem vyjde moc vám držím pěsti pa mějte se :hug:

Jéje tak to mě moooc mrzí :roll:… To je škoda. tak naber sílu, mysli na jiné věci a ono se určitě příště zadaří. Leonko a jaký vy vlastně máte problém? :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
5.10.12 14:26

@leontýnka123 - Moc mě mrzí, že to nedopadlo.. :? Jen to nevzdávejte, našetřete další penízky a zkuste to znovu, přeci to už musí vyjít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.10.12 14:30

Jinak holky tedy hlásím zase pro změnu dobré zprávy-----byla jsem na kontrole a mimi má 1,6 cm a vše je v pořádku! Takže ono to IVF funguje… :mavam: Sice ještě nemáme vyhráno, ale to nemáme nikdy. Za týden jdu znova, tak už teď se těším! :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
5.10.12 14:38

@kaspluc - tak moc graruluji :kytka: Já budu testit zítra asi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.10.12 16:25
@Maky.p píše:
@kaspluc - tak moc graruluji :kytka: Já budu testit zítra asi 8)

Tak to jsem moc zvědavá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.10.12 11:18
@Maky.p píše:
@kaspluc - tak moc graruluji :kytka: Já budu testit zítra asi 8)

Tak jakoak jsi dopadla? :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
7.10.12 11:55

Ahojky, zatím skvěle, mám krásné // 8) na krev půjdu asi az koncem týdne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.10.12 12:21
@Maky.p píše:
Ahojky, zatím skvěle, mám krásné // 8) na krev půjdu asi az koncem týdne..

No tak to ti moooc gratuluji, to je skvele!!! Tak to je jasne vyhra:-)… Je pravda, ze my IVFky jak ja rikam jsme hooodne opatrne a jen tak neskakame radosti, ale tohle je prvni velky krucek ke stesti!!! A vyslo to napoprve nebo jaky je tvuj pribeh? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.10.12 12:23

Neco uz jsem vycetla z podpisu!!! :-) Prosim te, kde si mohu udelat taky ty metriky? :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.12 12:24

Potichoucku gratuluji…♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
7.10.12 12:47

Diky holky :-)

Kaspluc, můj podpis tak nejak shrnuje všechno, ale tohle bylo teprv naše prvni IVF. Jelikož mám uz za sebou SP, tak přesně jak pises, moc se raduju, ale raději neskacu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.