Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj jsem tu nová hledám všude kde můžu nějakou aktivní diskusi.4.7. jsem byla na prvním IVF mimi se chytlo vše bylo ok, ale v 7tt mi doktorka oznámila zamlklé těhu
Teď si lepím náplastě, beru prednison ale vůbec nevím co mě čeká a ten strach dalšího zamlklého těhu je hrozný.12.den po ms mám jít na ultrazvuk a tam prý bude záležet na tom jak bude reagovat sliznice. Nevíte prosím někdo jak to vše probíhá ať se můžu trochu uklidnit
Všem moc děkuji za rady
@mikš píše:
Ahoj jsem tu nová hledám všude kde můžu nějakou aktivní diskusi.4.7. jsem byla na prvním IVF mimi se chytlo vše bylo ok, ale v 7tt mi doktorka oznámila zamlklé těhuTeď si lepím náplastě, beru prednison ale vůbec nevím co mě čeká a ten strach dalšího zamlklého těhu je hrozný.12.den po ms mám jít na ultrazvuk a tam prý bude záležet na tom jak bude reagovat sliznice. Nevíte prosím někdo jak to vše probíhá ať se můžu trochu uklidnit
Všem moc děkuji za rady
a ceka te teda ket pokud jsem spravne pochopila ze? Pokud je to tak, tak jakmile ma sliznice 8 mm a vice, tak ti dodaji utrogestan na vyzivu embryjka a uchyceni, ten budes zavadet a mrsknou
ti tam embryjko. 14 dni cekas jako obvykle a pak testik, krev a ult. Pokud chces vedet neco vice, tak pis! Ja jsem po ketu zatim uspesne ve 12.tydnu a ted me ceka prvotrimestrialni screening, tak se take bojim! Jeste se te zeptam, zda jste meli Pk, picsy, pgd a podobne. Pekny den
!
Ahoj no pochopila si to správně. V pondělí jdu na ultrazvuk, ale nevím jak dlouho ta stimulace sliznice trvá
.No nevím co je PK, picsy, pgd
, ale myslím že ani jedno jsem nepodstoupila. Genetiku mi dělali s partnerem před prvním IVF a vše bylo ok ale nic jiného. Děkuji za reakci ![]()
@mikš píše:
Ahoj no pochopila si to správně. V pondělí jdu na ultrazvuk, ale nevím jak dlouho ta stimulace sliznice trvá.No nevím co je PK, picsy, pgd
, ale myslím že ani jedno jsem nepodstoupila. Genetiku mi dělali s partnerem před prvním IVF a vše bylo ok ale nic jiného. Děkuji za reakci
tak mne embryjko zavadeli poprve 16. den cyklu a podruhe 19.den cyklu! Je to podle te vysky sliznice!
Jo něco takového mi doktorka říkala tak snad to bude vše ok. Strach mám a velkej, ale doufám že se to podaří ![]()
@mikš píše:
Jo něco takového mi doktorka říkala tak snad to bude vše ok. Strach mám a velkej, ale doufám že se to podaří
A kolikaty den jsi ted?
Ahoj holky. Tak jsem 24.10.2012 navštívila opět Repromedu a paní dr Hromadová nás velice potěšila. I když manželův spermio byl na nic tak víme, že 13.11. začínáme stříkat synarel a pak celá stimulace znovu tak jsem taková nabuzená a moc se těším.
@nurse.007 píše:
Ahoj holky. Tak jsem 24.10.2012 navštívila opět Repromedu a paní dr Hromadová nás velice potěšila. I když manželův spermio byl na nic tak víme, že 13.11. začínáme stříkat synarel a pak celá stimulace znovu tak jsem taková nabuzená a moc se těším.
tak to je super!!! Snad to vse vyjde jak ma. Mne pro zmenu na gynde dneska rekli, ze mam nalez v moci - nejakou infekci mocovych cest, ktera se musi prelecit. Pry pro mimi to nebezpecne neni, ale tak bojim se no… ![]()
Ahojte holky, prosim vas nemate nekdo zkusenost s utrogestanem a z nej infekci mocovych cest? Dnes mi na gynde rekli, ze mam nalez v moci – infekce cest, ale ze doktorka ma dovcu, tak v pondeli pro leky. Docela me to sere, protoze to bylo z moci z 15.10!!! A na googlu jsem nasla, ze to muze byt i kdyz je v tele vice progesteronu, coz ja beru 9 utrogestanu denne. Co s tim??? Kdyz to budu lecit, tak stejne to zase podporim utrousem ne? Diky za rady.
A doktorka ví, že beres tolik utrogestanu? Třeba to výsledky jen zkresluje.
Tak holky mam antibiotika na zanet mocaku, amoksiklav - prej ho muzu! Je pry nutne to prelecit, ze pak by to mohlo byt nebezpecne. Mimi je dle ultrazvuku v poradku a zitra me ceka screening. ![]()
Tak holky hlasim vysledky! Super!!! Vse vyslo uplne na jednicku, pry je to uplne ucebnicove miminko a vsude idealni hodnoty. T21 - tudiz down - 1:22 150 a T13+18 tj. Pateuv syndrom a edwardsnuv syndrom 1:50 000, coz je pry super! Takze zaver je screening negativni. Mimi ma 6,7 cm a dle ult jsem 13.tyden! Coz je o tyden vice, nez jsem myslela. ![]()
@kaspluc Moc moc gratuluji.
Holky, chtěla jsen se zeptat, jak to probíhá při pgd s cgh.. Pristi stredu mam mit opu, ale pry jeste nevi, jestli se bude zavadet tento cyklus nebo az pristi… Ze nekdy se dela to pgd z 3-denniho a nekdy z 5-ti denniho embrya a pak se mrazi. Ale podle ceho se to rozhoduje? Jsem z toho vazne jelen…
Nemuzete mi poradit???
@smiley1 Zdravím,mě čeká příští týden to samé a taky mi řekli, že buď se zavedou v tomto cyklu nebo v dalším zmražená, prý bude záležet na embryích. Ale podle čeho nevím a taky by mě to zajímalo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.