Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mikš píše:
Hcg píše: Více
Jezisi tak to me opravdu mooooc mrzi!!! Jak je tohle mozne???
Drz se!!! ![]()
@kaspluc Nevím jak je to možné vypadá to že se vůbec nechytlo kdo ví jestli tam bylo zavedený správně když jsem hned ten den špinila
Jsem naštvaná zklamaná a zuřim zároveň
Dr. Tokarevu už nesci
Zkusíme to znovu sněhuláci čekají
Nevíš za jak dlouho po vysazení to dostanu??
23501
@mikš píše:
@kaspluc Nevím jak je to možné vypadá to že se vůbec nechytlo kdo ví jestli tam bylo zavedený správně když jsem hned ten den špinilaJsem naštvaná zklamaná a zuřim zároveň
Dr. Tokarevu už nesci
Zkusíme to znovu sněhuláci čekají
Nevíš za jak dlouho po vysazení to dostanu??
píše: Více
Ta se tam zrovna ucila kdyz nas propousteli!!! Tri, ctyri dny…
@kaspluc a kdo ti zaváděl embrio? já měla taky tu Dr. Tokarevu a nepovedlo se, ale třeba je to náhoda, stejně doufám, že teď mi to zavede Koukal…
@len22 Předtím mi to zaváděl koukal a emryko se chytlo a teď mi to zaváděla Tokarevu a vůbec jsem si neškrtla mám trošičku zlost. ![]()
Zdravím
.. máte, prosím, někdo zkušenost s Azoospermií?
@mikš no to se ti nedivím!!!to zklamání je hrozné…doufám, že nám vyhoví když budeme chtít Koukala??? Mě totiž šoupli k Hromadové..ale teď nemohla, tak už jsem u Koukala…
@len22 No jsem z toho úplně na větvy. Nejdřív jsem byla u Koukala a teď tohle vím že se říká že tonoucí se stébla chytá, ale od prvopočátku se mi paní Tokarevu nezdála a nervozita na ni byla vidět a i to dlouho trvalo. ![]()
@mikš tys byla na KETU? Máš ještě nějaké mrzáčky?, já mám dva, teď čekám na menstruaci a v prosinci snad KET klapne…
@len22 Teď jsem byla na ketu poprvé se přestalo vyvýjet
Mám ještě 4 sněhuláky ve 3 fázích vývoje, Dnes jsem si dělala test a negativní tak že čekám též na menses a šup tam s ním znovu, ale už ne od ní
A co ty tobě se nepovedlo první IVF nebo jak si na tom??
@mikš no ET po prvním IVF se nepovedlo, 12. den jsem začala špinit a pak menstruace
teď půjdu na první KET snad se zadařííííí
teda ty máš sněhuláků to už musí vyjít ![]()
@mikš jaký máš vlastně problém? u nás jsou to pomalé spermie
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.