1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
18.11.12 23:36
@mikš píše:
@abeceda.27 Od pátka jsem vysadila všechny prášky a čekám na ms, ale kdy ji dostanu to nikdo neví :nevim: Do teď jsem všemu věřila a doufala, ale tohle neuchycení mě nějak šokovalo. No tak při prvním to bylo jasny to bylo mimoděl. u toho druhého což už bylo moje první IVF tam to bylo zt to mi samozřejmě řekli že se to stává a na to neuchycení mi řekla dr. to samé tak co mám dělat :zed:
Snažím se držet hlavu nad vodou a furt si říkám mám ještě 4 embryka to by v tom byl :cert:, aby se to nepovedlo, ale sama tomu přestávám věřit :nevim: :!

Ja byt tebou jdu do tech zmrazenych, az pokud by to nejak nevychazelo, reknu si o pgd. Oni ho vetsinou nenuti vsem, je to drahe a kdyz vidi, ze mas sanci bez nej… Nas jedno ivf vyslo 90tisic! Ale my bez pgd holt na ivf ani nemuseli. Takze jsme pocitali s tim, ze mame vse nej a taky nejdrazsi! Dobre je picsy u spermijek, to zase vyberou ty nej u chlapa. Neboj, vyjit to vyjde urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.11.12 10:21

@smiley1 nene já zavádim po jednom 2 jsou rizk a pan dr koukal mi ty 2 vyloženě nedoporučoval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.11.12 10:24

@kaspluc no tak uvidíme dnes už jsem dostala ms tak za 16-19 dnů jedu znovu a teď si pohlídám pana koukala ;) věřím že nám to musí vyjít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.11.12 11:14
@mikš píše:
@smiley1 nene já zavádim po jednom 2 jsou rizk a pan dr koukal mi ty 2 vyloženě nedoporučoval :roll:

Taky mi tam nikdo dve nedoporucil. A ani bych dve nechtela, je to vzdy problem a mnohdy to zkomci redukci jednoho plodu. Navic mi bylo receno ze u zavedeni jednoho je vetsi sance toho uchyceni protoze dve se vetsinou stejne chyti jen jedno. A mit pak dvojcatka, ani omylem!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.11.12 11:15
@mikš píše:
@kaspluc no tak uvidíme dnes už jsem dostala ms tak za 16-19 dnů jedu znovu a teď si pohlídám pana koukala ;) věřím že nám to musí vyjít :srdce:

Juuu super! Tak si ho pohlidej a urcite to vyjde neboj!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.11.12 11:25

@kaspluc přesne tak dvojčata ani omilem v týhle době :mavam:
Tak teď si budu užívat volno a pak připravená na další pokus :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.11.12 11:46
@mikš píše:
@kaspluc přesne tak dvojčata ani omilem v týhle době :mavam:
Tak teď si budu užívat volno a pak připravená na další pokus :kytka: :andel:

Dbry pristup! Drzim palecky a uvidis, ze to klapne! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.11.12 11:56

@kaspluc doufám nebo jinak věřím že to dopadne :hug:
A tobě je dobře už je vše ok :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
19.11.12 12:01

@mikš To vis, ze nam to vyjde!!! Ja uz chci taky ms..
@kaspluc Mezi nami, dvojky bych taky nechtela.. I kdyz radsi dve nez zadne. Na 90 tis??? Jak to? Nam na 50.. I kdyz tenhle mesic nejak mela byt akce od vseobecky na pgd, tak mozna proto …Nebo mi jeste neco dodatecne nauctuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.11.12 12:22

@smiley1 mě teda první IVF vyšel na 40? Všude jsem se tak nějak vešla ale nemám teda to PGD.No to je sice pravda lepší 2 než žádné, ale za ten risk to nestojí to radši podstoupím mnoho sklamání a budu dávat stále jedno emryko než ohrozit život jak můj tak těch dvou drobečků :andel: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
19.11.12 12:26

@mikš Já taky dvojky nechci. I si myslim, ze se pri ivf od tohohle „trendu“ upustilo a zavadi se vetsinou jedno. Ale holcine z nasi diskuze prave ze domlouvali, at zavede dve, tak jsem byla prekvapena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.11.12 12:34

@smiley1 aha a z jakého důvodu má nějaké rizika která by vedli k potratům??Nebo jaký důvod můžou mít, aby doporučili 2 emryka no ještě věk ten taky dělá hodně :roll:
No po 14 dnech jsem vylezla na vzduch mezi lidi a mám rýmu to je opravdu skvělí snad to neovlivní mojí ms to by mě štrejchlo :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
19.11.12 20:55

@mikš To já nevím..Hlavné se brzy uzdrav a hurá do ketíku. Takze od ms mas estrahexal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.11.12 21:02
@mikš píše:
@kaspluc doufám nebo jinak věřím že to dopadne :hug:
A tobě je dobře už je vše ok :kytka: :hug:

Dekujimza optani, uz je to dobre! Jela jsemdo porodky na cevkovani a moc byla dobra, takze jsem stastna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.11.12 21:04
@smiley1 píše:
@mikš To vis, ze nam to vyjde!!! Ja uz chci taky ms..
@kaspluc Mezi nami, dvojky bych taky nechtela.. I kdyz radsi dve nez zadne. Na 90 tis??? Jak to? Nam na 50.. I kdyz tenhle mesic nejak mela byt akce od vseobecky na pgd, tak mozna proto …Nebo mi jeste neco dodatecne nauctuji..

Asi jste nemeli tolik hormonu… Ja za ne dala 30 tisic :-(, musela jsem pichat 300 jednotek. A navic jsem mela dva kety takze se to prodrazilo :-( A pgd nas vyslo 30 tisic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.