1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
3.12.12 20:09

@abeceda.27 Ahojky, takovýhle zprávy jsem dnes teda fakt nečekala. Jsem z toho na mrtvici, ale neda se nic delat :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
3.12.12 20:31

@montty já jdu už ve středu nakonec. Úplně jsem se divila, když mi to řekla. Koukal v pátek říkal, že půjdu v pátek a nakonec už ve středu. Ted začne ta pravá nervozita.

@smiley1 neboj to bude dobré. Mě nepracuje jeden vaječník tak jak by měl a ani mi nezvedli dávku tak uvidíš, třeba toho nemůžou dát najednou moc. Pak ty hormony zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.12.12 21:25
@smiley1 píše:
Ahojky kočky, tak jsem dnes byla na KO a dr. mi sdělila, že mám sliznici jen 6mm a to jsem už 12.DC !!! Takže je možný že na ten KET ani nedojde. Lepim estrahexal 60, jen 3 naplasti denne, dnes mi to zvedla na 4, ale neni to malo? Nemam radsi prilepit jeste jednu? Uz nechci cekat dalsi mesic :-(.

Ahojky, bud v klidu, ja mela 12.dc to same a na ket jsem sla 19.den cyklu! Muzou to natahnout az na 25 dni! A ja lepila 4 a jedna pani v cekarne 5, takze bych klidne jednu pridala. A mne moooooc pomohlo piti cerveneho vina!!! A kontryhelovy caj. Neboj, pujde to. Nedali ti jeste tbl estrofem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.12.12 21:26

@nurse.007 tak ti moooc drzim palecky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.12.12 22:00

Pridavam fotecku z dnesniho velkeho ult, vse je ok :mavam:, myslim na vas a treba vas foteckou nakazím :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
4.12.12 00:45

@kaspluc @nurse.007 Kočky, moc děkuji za uklidnění. No, mám z toho vítr. Přeci jen, se synarelem jsem začínala v září a teď už je prosinec, tak uz jsem nedockava. Zitra pofrcim pro ten kontryhel.
Kapsluc, já chci nakazit. Malinká je krásná. Jo, a mám čistě jen ty náplasti- doteď jsem lepila jen 3. Dnes jsem nalepila 4. Asi tam zitra cinknu a zeptam se, jestli nmam nalepit i tu 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
4.12.12 10:04

@smiley1 ahoj já jsem na tom stejně akorád už jsem po 2 ultrazvuku a sliznicese pohla o 1mm tak že jsem 14den na 7mm taky mám strach že vůbec nepojedeme.Ve čtvrtek jdu ještě na jeden UZ a poťichu doufám. Dr mi zvýšila dávku estrofemu, tak snad zaberou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
4.12.12 10:08

@nurse.007 tak držím pěsti. Myslela jsem, že si tam poležíme spolu. Myslím, že jsme seděli vedle Vás. Měla jsem proužkatý tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.12.12 10:13

@smiley1 jestli tam budes volat zeptej se na tabletky estrofem, to mi napsal koukal pri malem rustu a pak to bylo ok. Estrahexal jsem lepila 4 celou dobu! A fakt pomaha to cervene vinko!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
4.12.12 10:19

@kaspluc já mám nalepených 6 náplastí estrapach40 a beru 3×2estrofemu od včerejška tak doufám že se mi to zvedne jinak už fakt nevím co dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.12.12 10:33

@mikš ja brala estrahexal ale pak se prestal delat a estrofem 3×1 a 12 den byla sliznice 6 mm a 19 den 10 mm takze super to narostlo. Neboj, casu je fakt dost! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
4.12.12 10:51

@kaspluc Ach jo, a proč mi ten estrofem teda nenapsala :nevim:? Tak snad mi to v pátek napíšou- ale to budu už 16.dc. Jinak děkuji za uklidnění. Volala jsem tam a mají mi zavolat zpátky, tak jsem zvědavá. Zkusím ještě ten kontryhel a červený vínko jsem popíjela už včera..
@mikš Tak moc držim palce. Snad nám to povyroste. A pristi tyden teda budeme mit snad ten transfer. Mozna i nastejno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
4.12.12 10:54

@smiley1 taky dolufám že nám to výjde a ten estrofem si vydupej já ho mám do včerejška jsem bralav 3×1 ale odpoledne už jsem začala brát 3×2 tak snad se mi to pohne jsou to strašný nervíky. Snad se nám to sejde a sejdeme se v repromce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.12.12 10:58

@smiley1 Mozna nejaky duvod je… Zeptej se kazdopadne! Oni umi i poslat recept do druheho dne nebo pres tvoji gyndu ti to napsat. Tak kdyby jsi ho brat mohla, treba ti ho daji na dalku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
4.12.12 11:53

@kaspluc Tak mi volali zpátky, že se nic navyšovat nebude, že stači zatim jen ta 1 náplast :zed: :pocitac: To jsem teda zvedava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.