1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
19.11.12 21:42

@kaspluc to vím to jsem vše četla. Tak teď už bude jen dobře :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.11.12 21:45

@kaspluc no já jsem se vešla do programu platila jsem 9tis pak sem si platila icsy za 10tis a za 8 prodlouženou kultivaci a pak ostatní různé poplatky a prášky, ale tolik jsem teda neplatila. Podle doktorky na vše dobře reaguju, ale asi jak na co :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.11.12 21:49
@mikš píše:
@kaspluc no já jsem se vešla do programu platila jsem 9tis pak sem si platila icsy za 10tis a za 8 prodlouženou kultivaci a pak ostatní různé poplatky a prášky, ale tolik jsem teda neplatila. Podle doktorky na vše dobře reaguju, ale asi jak na co :cert:

Ja nechapunproc my platili tolik :nevim:. Zitra mrknu na fakturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.11.12 06:41

@kaspluc Taky mi to prijde zvlastni. Ja fakt maximalne se vsim 50 tis. Ale je fakt, že já začínala na 75 jednotkach a koncila na 150, ale zase jsem měla 4 synareli, protoze mrcha vubec neprisla :zed: Hlavne si ted tehulkovani uz jen uzivej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.11.12 09:24
@smiley1 píše:
@kaspluc Taky mi to prijde zvlastni. Ja fakt maximalne se vsim 50 tis. Ale je fakt, že já začínala na 75 jednotkach a koncila na 150, ale zase jsem měla 4 synareli, protoze mrcha vubec neprisla :zed: Hlavne si ted tehulkovani uz jen uzivej…

Tak už vím, PICSY, PGD prodloužená kultivace, 2 kety - oba ze zamražených, takže 7tisíc rozmražení, 12 tisíc péče o embryjka…atd atd… :roll: No je to masakr…ale co bysme pro zdravé miminečko neudělaly, že? :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.11.12 09:30

@kaspluc Aha, tak já mam to same, tak to na me ty ucty asi jeste cekaji, ale jak rikas, co by jsme pro miminka neudelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.11.12 09:45

@kaspluc no na zamražení jsem zapoměla a vložení 7500 tak ono si to taky vyskočí. Já si od začátku píchala 150 jednotek a vešla jsem se, ale stejně mě to vyšlo zkoro na 10tisíc :think:
Tak iž si zase lepim náplastě tak snad bude vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.11.12 10:04
@mikš píše:
@kaspluc no na zamražení jsem zapoměla a vložení 7500 tak ono si to taky vyskočí. Já si od začátku píchala 150 jednotek a vešla jsem se, ale stejně mě to vyšlo zkoro na 10tisíc :think:
Tak iž si zase lepim náplastě tak snad bude vše ok :hug:

No já právě 11 dní 300 jednotek… :-( A navíc vlastně od června jsem lepila náplasti a brala utrouš, tak ono to vyskáče potom… :roll: je to škoda, že za to musíme platit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.11.12 10:13

@kaspluc no je to spíš na prd měli by přispívat z větší části než jen skoro nic :roll: Káždá ženská na to reaguje jinak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.11.12 15:18

@mikš Jeee, ty uz lepis, ty se mas… A do kolika dni od vysazeni utrouse jsi to dostala. Já jsem dnes 2. den po vysazení a mrcha nikde :cert:. Já už jí taky chciii. Ono se pak lepí docela dlouho- nevis kolikaty DC se zavádělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.11.12 15:31

@smiley1 Jo už lepím :dance: no bylo to rychlí v pátek jsem vše vysadila a včera jsem začala špinit :kytka: Ono to je pak docela rychlí příští týden což bude 10 den jdu na ultrazvuk a podle toho jak na tom sliznice bude pojedu většinou se jezdí 16-19den, ale minule už jsem ji 12 den měla 8-9mm což je dobrý tak jsem jela 16.Třeba se potkáme a nebo se aspoň o fou minem, ale si držet pěsti navzájem :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.11.12 15:41

@mikš Jeee, to by bylo fajn. Snad to do dvou dni taky dostanu a budeme mit opravdu ketík skoro nastejno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.11.12 16:16

@smiley1 to by bylo skvělí :) aspoň by jsme v tom nebyli sami :hug:
Když jsem utouš brala dřív jen abych měla pravidelnou ms tak jsem to brala 16-25den a většnou jsem to do těch 3-4 dnů dostala tak že podle toho co píšeš by si to měla zítra nejpozději pozítří dostat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.11.12 17:48

@mikš Jeee, doufam ze mas pravdu. Kez by!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.11.12 18:19

@smiley1 podle toho jak to máš pravidelný, ale já to měla jednou tak a po druhé onak a utrouš to srovnal tak uvidíš, ale určitě mi dej vědět :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.