1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
22.11.12 17:18

@abeceda.27 to uteče uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
27.11.12 10:21

Od včerejška si píchám Gonal 300 jednotek, tak snad v pátek při kotrolo to bude dobré :lol:

@nurse.007 Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.11.12 20:11

@montty já jdu ve čtvrtek na druhý ultrazvuk s Gonalem 150j a uř včera říkala, že se tvoří na každé straně kolem deseti tak nevím. Uvidím zítra a dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.11.12 22:42

Holky moc drzim palecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
28.11.12 10:10

@nurse.007 tak to je paráda. Těším se na info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.11.12 20:51

@montty takže další kontrola v pondělí, na levé straně to neroste jak by mělo a nezdálo se mu něco na slyznici, ale tak uvidíme v pondělí pokud to bude ok tak v pátek mě čeká odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
30.11.12 09:37
@nurse.007 píše:
@montty takže další kontrola v pondělí, na levé straně to neroste jak by mělo a nezdálo se mu něco na slyznici, ale tak uvidíme v pondělí pokud to bude ok tak v pátek mě čeká odběr.

Neboj, to bude v poradku a ani se nenadejes a uz budes mit embryjko v brisku! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
30.11.12 18:16

@nurse.007 To bude v pohodě. Já jdu taky v pondělí (ráno krev a v poledne ultrazvuk) Já mám na jedné straně 5 a na druhé 9. Říkala, že se jí to líbí. Tak snad :lol:.

Holky můžu mít dotaz? Bude to znít asi blbě, ale musím se zeptat. Ve folikulu může být jen jedno vajíčko nebo víc a nebo nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 21:01

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla…už jsem 14 dnů v Podolí v nemocnici…kvůli tvrdnuti bříška, ale jsem bez infekce a cipek. 4 cm…tak tuk tuk tuk ať to vydrží. Dnes jsem 23+3 možná mě pustí ve čtvrtek…všem držím pesticky… ve folikulu může být buď jedno vajíčko nebo nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.11.12 21:29

@kamillka2 Tak se držte, holky. Koukám, že to fakt nemáš jednoduché. Ale věřím, že Tví dva :andel: nad tebou a tou malou drží pořádnou ochrannou ruku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
30.11.12 23:38

@kaspluc Já se nebojím mám jen malinko strach :D. Musí to být totiž dobré to si tak nějak pořád říkám.

@montty taky to tak mám ráno krvu a ve 12:10 UZ. Mě dr Hromadová vždycky potěší a zvedne náladu, ale pokaždé, když se na mě kouká někdo jiný tak je něco trošku hůř. No v pátek snad bude odběr.

@kamillka2 ahojky ted jsem na tebe nedávno myslela, že dlouho nepíšeš. Všechno bude dobré malá je silná bojovnice. Držím pořád co se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
1.12.12 09:13
@montty píše:
@nurse.007 To bude v pohodě. Já jdu taky v pondělí (ráno krev a v poledne ultrazvuk) Já mám na jedné straně 5 a na druhé 9. Říkala, že se jí to líbí. Tak snad :lol:.Holky můžu mít dotaz? Bude to znít asi blbě, ale musím se zeptat. Ve folikulu může být jen jedno vajíčko nebo víc a nebo nic?

Jedno nebo inic:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.12.12 17:10

Tak já jdu v pátek na odběr. Snad bude hodně vajíček a tentokrát to už musí dobře dopadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.12.12 19:30

Ahojky kočky, tak jsem dnes byla na KO a dr. mi sdělila, že mám sliznici jen 6mm a to jsem už 12.DC !!! Takže je možný že na ten KET ani nedojde. Lepim estrahexal 60, jen 3 naplasti denne, dnes mi to zvedla na 4, ale neni to malo? Nemam radsi prilepit jeste jednu? Uz nechci cekat dalsi mesic :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
3.12.12 20:01

@smiley1 Ahoj,no to mě teda moc mrzí :(,ale třeba to ještě doženeš!!!A v nejhorším počkáš na mě, ale radši jdi ted, at mi můžeš radit :) K náplastím, jsem ještě nedošla, tak neporadím. Ale držím ti pěsti, at to výjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.