Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Od včerejška si píchám Gonal 300 jednotek, tak snad v pátek při kotrolo to bude dobré ![]()
@nurse.007 Jak jsi na tom ty?
@montty já jdu ve čtvrtek na druhý ultrazvuk s Gonalem 150j a uř včera říkala, že se tvoří na každé straně kolem deseti tak nevím. Uvidím zítra a dám vědět ![]()
@montty takže další kontrola v pondělí, na levé straně to neroste jak by mělo a nezdálo se mu něco na slyznici, ale tak uvidíme v pondělí pokud to bude ok tak v pátek mě čeká odběr.
@nurse.007 píše:
@montty takže další kontrola v pondělí, na levé straně to neroste jak by mělo a nezdálo se mu něco na slyznici, ale tak uvidíme v pondělí pokud to bude ok tak v pátek mě čeká odběr.
Neboj, to bude v poradku a ani se nenadejes a uz budes mit embryjko v brisku! ![]()
@nurse.007 To bude v pohodě. Já jdu taky v pondělí (ráno krev a v poledne ultrazvuk) Já mám na jedné straně 5 a na druhé 9. Říkala, že se jí to líbí. Tak snad
.
Holky můžu mít dotaz? Bude to znít asi blbě, ale musím se zeptat. Ve folikulu může být jen jedno vajíčko nebo víc a nebo nic?
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla…už jsem 14 dnů v Podolí v nemocnici…kvůli tvrdnuti bříška, ale jsem bez infekce a cipek. 4 cm…tak tuk tuk tuk ať to vydrží. Dnes jsem 23+3 možná mě pustí ve čtvrtek…všem držím pesticky… ve folikulu může být buď jedno vajíčko nebo nic…
@kamillka2 Tak se držte, holky. Koukám, že to fakt nemáš jednoduché. Ale věřím, že Tví dva
nad tebou a tou malou drží pořádnou ochrannou ruku ![]()
@kaspluc Já se nebojím mám jen malinko strach
. Musí to být totiž dobré to si tak nějak pořád říkám.
@montty taky to tak mám ráno krvu a ve 12:10 UZ. Mě dr Hromadová vždycky potěší a zvedne náladu, ale pokaždé, když se na mě kouká někdo jiný tak je něco trošku hůř. No v pátek snad bude odběr.
@kamillka2 ahojky ted jsem na tebe nedávno myslela, že dlouho nepíšeš. Všechno bude dobré malá je silná bojovnice. Držím pořád co se dá.
@montty píše:
@nurse.007 To bude v pohodě. Já jdu taky v pondělí (ráno krev a v poledne ultrazvuk) Já mám na jedné straně 5 a na druhé 9. Říkala, že se jí to líbí. Tak snad.Holky můžu mít dotaz? Bude to znít asi blbě, ale musím se zeptat. Ve folikulu může být jen jedno vajíčko nebo víc a nebo nic?
Jedno nebo inic:-) ![]()
Tak já jdu v pátek na odběr. Snad bude hodně vajíček a tentokrát to už musí dobře dopadnout.
Ahojky kočky, tak jsem dnes byla na KO a dr. mi sdělila, že mám sliznici jen 6mm a to jsem už 12.DC !!! Takže je možný že na ten KET ani nedojde. Lepim estrahexal 60, jen 3 naplasti denne, dnes mi to zvedla na 4, ale neni to malo? Nemam radsi prilepit jeste jednu? Uz nechci cekat dalsi mesic
.
@smiley1 Ahoj,no to mě teda moc mrzí
,ale třeba to ještě doženeš!!!A v nejhorším počkáš na mě, ale radši jdi ted, at mi můžeš radit
K náplastím, jsem ještě nedošla, tak neporadím. Ale držím ti pěsti, at to výjde!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.