Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@montty aaaaaaa
tak to jsme se potkali i ráno na krvi, že jo?. Já tu mám fotku tak mě není těžké poznat
.
No zítra jdu na to tak doufám, že to dobře dopadne. Říkala mi, že mi ten levý vaječník skoro nepracuje tak se toho trošičku obávám. No kdybych šla v pátek jak mi říkal Koukal tak by jsme šli spolu.
@kaspluc krásná fotečka už aby jsme si taky jeli aspoň pro fotečku. Už brzy
@smiley1 snad to bude dobrý musíme si držet pěstičky a doufat ![]()
@nurse.007 jojo, potkali jsme se i ráno. Já letěla před Váma k autu. Manžel mě jen vyhodil u vchodu a pak čekal na parkovišti. Nechtěla jsem se moc vtírat.
Než se naděješ tak budete mít fotečku i vy.
Bude to dáreček pod stromeček. Já po 1. IVF dělala test na Štědrý den.
@montty to ses měla vtírat. Mě přijde srandovní jaksi tady píšeme a pak tam sedím a říkám si, třeba je to tato nebo tato ![]()
Mohli jsme pokecat. Ted jsem dorazila z práce, snad na posledy na čtyři roky.
Na Vánoce budu testit už se těším.
Tak nejbolestivější část je za námi a zítra uvidíme co se nám oplodnilo.
Tak se povedly dvě tak snad vydrží. Zítra máme zas volat. A když budou ok v pondělí bude transfer.
@nurse.007 Přeji hodně štěstí ať ti to výjde já jedu v úterý na trnsfer tak si budeme držet pěstičky
![]()
@mikš jo jo transfer na pondělí potvrzen zatím se drobečci drží prý dobře. Už ať je mám u sebe moc se těším.
@nurse.007 píše:
@mikš jo jo transfer na pondělí potvrzen zatím se drobečci drží prý dobře. Už ať je mám u sebe moc se těším.
Davas obe dve embryjka zaroven? Nam taky zbyly pak dve:-) a vidis to, dopadlo to dobre. ![]()
@kaspluc jo jo i po zkušenosti mám obě. Říkali jedno morula a jedno blastocysta a morulka nevhodná k zamrazeni tak jsou obě děti u mě a na vánoce uvidíme. Věřím.
@nurse.007 : přeji moc moc štěstí ať vše dobře dopadne!!♥♥♥
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.