Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@smiley1 Když jsem byla poprvé tak jsem poctivě polehávala a vyšlo to ale v 7 tt jsem musela na kyretáž, podruhé mi zaváděla Tokareva a nevyšlo to vůbec
ale taky jsem vůbec neležela, a teď jen odpočívám ne že bych furt ležela to mi může, kdybych byla normální cestou těhu taky bych to nevěděla
.Poprvé jsem testila 13 a po 2 jsem testila 14, ale nic jsem necítila tak mi to bylo jasný
.Tak teď jen doufám, ale nemysli si taky jsem zralá na
![]()
@mikš Plne te chalu. Ja kdyz jsem podruhe testila ten 13.den, tak jsem se malem pozvracela… Ale ja opravdu necitila vubec nic. Pocurala jsem to, polozila a sla pryc…za dvere. Pak jsem dosla a byly tam prekrasne dve carky, tak jsem hledela! Ale prisahala bych, ze poprve jsem si byla jista a podruhe jsem necitila nic. A co se v 7.tydnu stalo?
@mikš Já právě polehávat nemůžu, neb mi jinak hrabe a desne plasim. A vubec teda v psychicke pohode nejsem. Uz jsem si koupila teda i homeopatika na nervy a na spani, takze je to trochu lepsi.
@kaspluc Ty jo, mas muj obdiv. To ja to urcite nevydrzim. Nakoupila jsem si pres net asi 20 tehu testu a jsem ochotna je obetovat ![]()
@kaspluc nevyvynulo se
zamlklé těhu. Vím že poprvé mě pobolívalo bříško a // tam byli aniž bych s tím počítala. Po druhé jsem špinila dost po transferu a celkově jsem neměla dobrý pocit a taky to tak dopadlo
a teď nemám pocit žádnej píchání v podbřišku se mi střída a snažím se se od toho úplně odtáhnout po těch zkušenostech ![]()
@smiley1 ty nemáš nějakou knížku nebo něco čím by si zabyvila hlavu??Takhle ti z toho zaručeně
Musíš se hodit do klidu aby bylo miminko spokojený
vím je to těžký ![]()
@mikš Máš pravdu, knížku mám rozečtenou, tak jí asi dočtu. Říkám si, že jsem to těma nervama už bez tak pokazila. Zakousnout se mají prvních 24 hodin. Ty más taky po PGD?
@smiley1 já jsem už na 3 pokusu mám zamražený, ale PGD nemám dr neviděla důvod
tak jsem zvědavá. Určitě si čti zabav hlavu nebo vykliď skříně a nebo přeber fotky prostě něco čím tu hlavu zabavíš ![]()
@smiley1 píše:
@mikš Já právě polehávat nemůžu, neb mi jinak hrabe a desne plasim. A vubec teda v psychicke pohode nejsem. Uz jsem si koupila teda i homeopatika na nervy a na spani, takze je to trochu lepsi.
@kaspluc Ty jo, mas muj obdiv. To ja to urcite nevydrzim. Nakoupila jsem si pres net asi 20 tehu testu a jsem ochotna je obetovat
Ja jich taky poprve delala milion:-)
Tak vsichni pgd nepotrebuji… Ale kdyz to nevychazi uz po nekolikate, je to dobre - nicmene drahe. Podle me je ted nejlepsi pect, nakupovat, chodit mezi lidi… Nebyt proste sama se svymi myslenkami! ![]()
Já tam byla před rokem na IVF platila jsem za dvě hodiny ležení na 6 lůžlkovém pokoji 1000 kč jen za dvě hodiny což byl můj nejdražší hotel v životě. mažel nemohl být u mě před ani po OPU ani při stransferu. byla jsem v repromedě na poliklinice Viniční. takže by to konečně přestavěli a investovali do pohodlí pac. Kolikrát jsem si v čekárně neměli ani kam sednou byli tam dva stolečky, jedna pohovka.
@Anonymní píše:
Já tam byla před rokem na IVF platila jsem za dvě hodiny ležení na 6 lůžlkovém pokoji 1000 kč jen za dvě hodiny což byl můj nejdražší hotel v životě. mažel nemohl být u mě před ani po OPU ani při stransferu. byla jsem v repromedě na poliklinice Viniční. takže by to konečně přestavěli a investovali do pohodlí pac. Kolikrát jsem si v čekárně neměli ani kam sednou byli tam dva stolečky, jedna pohovka.
no tak to ležení je stále stejné, ale kdo chce mimi tak tohle opravdu v tu chvíli neřeší. Jsou tam 3 stolečky a 2 gauče a partneři můžou chodit k transferu a když si zažýdáš myslím že partner může všude ![]()
@mikš píše:
no tak to ležení je stále stejné, ale kdo chce mimi tak tohle opravdu v tu chvíli neřeší. Jsou tam 3 stolečky a 2 gauče a partneři můžou chodit k transferu a když si zažýdáš myslím že partner může všude
Presne tak. A ja tam byla poprve minuly listopad. A manzela k transferu brali automaticky. A zvali ho i na ultrazvuky kdyz uz byla videt tecka. DOkonce mi nabidli, at jdu s muzem na pokoj pri odberu spermiji…
@smiley1 tak co jak ti je
už si klidnější
já jsem klidná, ale po zkušenostech to nevěstí nic dobrého ![]()
![]()
@mikš píše:
@smiley1 tak co jak ti jeuž si klidnější
já jsem klidná, ale po zkušenostech to nevěstí nic dobrého
![]()
![]()
Ale ale, uvidis, ze neco bude jinak a vyjde to! A co vy mate za problem vlastne? uz jsem z tech problemu kolem domotana…
Anonymní byla asi jinde reportéra přece nemá pokoj s šesti lůžky. Jinak mě občas poboliva podbrisek tak uvidíme. Testovat mám den před vánoci tak uvidíme. A o tom uhnizdovani co vím tak se hnízdí devátý den od oplodnění tak zhruba čtyři dny po transferu. Ja už to chci
vědět.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.