1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
20.12.12 21:13

@nurse.007 no já špinila jen trochu, ale od 5 do 10 dne.Taky se mi to střídalo jeden den jsem špinila a druhý zase ne byla jsem z toho vystreslá :think: :think: Ty máš testovat den předemnou viď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.12.12 21:25

@mikš no správně bych měla testit na štědrý den, ale sestřička říkala ať testuju v neděli ať mám větší pravděpodobnost se tam dovolat a objednat tak v neděli budu 13 den po transferu. Dneska mám 10 den a spinim od sedmého dne. No snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.12.12 21:39

@nurse.007 no já mám testit hned po štědrým tak uvidím kdy to spáchám jestli si zkazím štědrý den a nebo jestli počkám :nevim: :nevim: poprvé jsem taky testila 13 den a bylo to tam.Budu ti držet pěsti ať ti to dobře dopadne. Já jsem plašan tak bych i k vůli špinění volala k doktorce co si o tom myslí :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.12.12 21:48

@mikš no já jsem měla strach i volat tak volal manžel, dneska to spinilo nejvíc, ale nekrvácím tak jsme nevolali a uvidíme co přinese ráno. Pokud jsi ok tak to bude krásný vánoční dáreček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.12.12 21:48

@mikš no já jsem měla strach i volat tak volal manžel, dneska to spinilo nejvíc, ale nekrvácím tak jsme nevolali a uvidíme co přinese ráno. Pokud jsi ok tak to bude krásný vánoční dáreček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.12.12 21:57

@nurse.007 no podle toho co si představuješ pod slovem ok :mrgreen: jsem na mrtvici.Dnes jsem dělala ještě o cukroví a jsem úplně vyřízená píchá mě v podbřišku, bolí mě hlava tak že jsem se dnes vyčerpala všechny síly :roll: :roll: Budu na tebe myslet snad to bude dobry :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.12.12 22:04

@mikš :lol: myslím jako, že nekrvacis a nic podobného. Tak už ši jdi lehnout miminko chce taky určitě spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.12.12 22:08

@nurse.007 ne ne nekrvácím, ale jsk znám své tělo nic to neznamená. Jdu chrupkat jsem vyřízená :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.12.12 22:15

@nurse.007 @mikš Hóky, jak muzete vydrzet netestit. Mate muj obdiv. Ja jsem na tohle strasny slaboch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.12.12 22:16

Jinak ja nespinim vubec, takze spineni bude urcite dobry znameni. Ja byla tehu 2× a pokazde jsem spinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.12.12 08:19

@smiley1 já jsem testila právě v úterý a bylo to negativní tak jsem začala propadat panice a nevím do jaké míry může být to spinění, protože do včerejška se to ještě dalo, ale ráno už to bylo celkem dost při utreni, ale na vlozce jen trošku. Panikarim celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.12.12 10:10

Holky v lednu jdu do repromeny, mohli byste mi nektera poslat cenik, pk, icsi, nariznuti vajicka, zda se plati narkoza ci et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.12.12 10:10

@nurse.007 to že panikaříš se ti vůbec nedivím snad to bude dobrý :hug: @smiley1 mě to nedovolí strach tak že netestuju už jen proto že to nechci vědět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.12.12 10:13
@hanka1120 píše:
Holky v lednu jdu do repromeny, mohli byste mi nektera poslat cenik, pk, icsi, nariznuti vajicka, zda se plati narkoza ci et?

informace jsou na www.repromeda.cz :mavam:
Hodně štěští na leden! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.12.12 10:15

@mikš děkuji :hug: :hug: :hug: tak nějak se nedovedu smířit s tím, že by to nevyšlo. Od začátku jsem to brala asi hodně jako hotovou věc, když se to jednou povedlo, tak zas vidím, že to opravdu tak lehce nejde. Jen toto byla na dlouhou dobu poslední možnost manželova vlastního potomka. Zásobu zamražených spermií jsme vyčerpali, třetí pokus ivf taky, tak poslední možnost jsou dvě embrijka oplozena spermatem dárce tak zbývá jeden KET a jinak už nejsou prostředky. Bože proč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.