Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky na nove je tak krasny film o vanocich, ze bulim jako zelva
.
@nurse.007 píše:
@kaspluc @mikš tak hcg 66 budu lepit náplastí a uvidíme 27.12.tak vlastně jistotu nemám žádnou.
No a co k te hodnote rikali? Ze je nizka nebo ze je sance?
@nurse.007 Tak jsem kukala na net a je to individualni, je tady i dost holek, co byly po hcg 50 tehu normalne. Jde vubec pri ivf mimodelozni tehu kdyz nam to zavadeji presne tam, kde to ma byt? ![]()
@kaspluc taky mi ukápla slzička hlavně když přijel tatínek z vojny
![]()
@kaspluc mě dr. říkala že mimoděložní těhu být může měla jsem podezření při prvním IVF
@nurse.007 to bude určitě dobrý držím pěstičky
![]()
Tak pořád si říkám, že jsem teprve 12 den po transferu tak uvidíme. Doktorka říkala, že jednoznačně u této hladiny nemůže říct. Může to být zůstatek z léků nebo tehu. Tak to budou vánoce jako na trní. Moc vám děkuji za podporu.
@nurse.007 lehni si s nohamqa na horu a nech se obskakovat
hlavně odpočívej
![]()
@nurse.007 Drzim moc palecky, at to vyjde. Je i mozne, ze se mimi hure uchycuje apak to vse dozene. Nase melo zase na zacatku mega hop narust, hcg jsem mela 13.den 1143 nebo tak nejak a za tyden uz 11 tisic. A pak byla porad vetsi a ted je zase mensi. To je u kazdeho jinak asi:-)
@kaspluc já bych právě řekla, že se i uhnízdilo později podle všeho. Však uvidíme mezi svátkama. Jen jsem si přála jediný vánoční dárek tak snad se potvrdí.
@mikš Já pořád čekám na MS a pořád nic, pak náplasti a pak KET. A co ty, kdy budeš testovat?
@abeceda.27 no já se stále držím a netestim, ale už mám hodně velké nutkáni
Mám testovat 25, ale myslím že to nevydržím
![]()
@nurse.007 a ty sis nechávala vkládat 2 embryka?? Určitě se ti dáreček splní
Já chci takyyy
![]()
@mikš jo jo dvě. Blastocysta a morula. Víc jsme neměli tak jsme zavedli obě.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.