Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky přeji v tento vánoční čas pevné nervy a hodně sil snazilkam a hodně zdraví tehulkam. Krásné svatky
Holky přeji v tento vánoční čas pevné nervy a hodně sil snazilkam a hodně zdraví tehulkam. Krásné svatky
Holky preji Vam vsek prekrasne Vanoce, pohodu, klid a pod stromecek to, co si prejete nejvice. Ovsem nezapominejte na to, ze laska, zdravi a stesti se zabalit nedaji
. ![]()
@smiley1 Já ještě netestila, protože teprve lepím náplasti a čekám na KET. V pondělí jedem na ultrazvuk, tak doufám, že to zatím probíhá jak má a brzo půjdu na zavedení.
@montty Tak to jo. Utz urcite dopadne dobre a brzy bude mimi u tebe ![]()
@kaspluc @smiley1 no holky netrpělivy
na štědrý den jsem si zkusila ještě test a říkala jsem si, že pokud bude sněhobilo tak je to jasné a on tam byl zas duch. Neraduji se, ale doufám. Ještě mi doznívá krvácení a zítra jedeme na krev a ultrazvuk tak to už bude rozhodující. Zda hcg stoupne nebo klesne. Mám veliký strach no ale jinak teda hned vezmeme jak to půjde ty dva mrazačky. A co ostatní jak jste na tom?
@smiley1 a musíš čekat na další cyklus nebo to jde hned? Já bych nejraději kdyby šlo využít teda toho, když to vypadalo na menzes a hned pokračovat. Já už nechci čekat už je to moc dlouhé.
@nurse.007 Hned jak přijde MS, tak znova lepím náplasti. Prý se zvyšuje šance ze 35% ve druhém cyklu na 60% ![]()
@smiley1 mrzí,mě že ti to nevyšlo
,ale čekám na tebe, ještě jsem MS nedostala
a tak nelepím a čekám a čekám a jsem z toho na nervy a to dost ![]()
@abeceda.27 Ty jsi hodna, ze na me cekas. Mne mrcha taky jeste nedorazila…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.