Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@abeceda.27 tak se do toho pustím s tebou jdu na poslední pokus, budu v kládat 2 a pak když nic jdu do nového IVF, ale už s kompletním vyšetřením půjdu na histeroskopii.Dr si myslí že jsou špatný vajíčka ![]()
![]()
@mikš Uz ti dprazila mrcha? Já už 6 dní vynechané léky a mrcha nikde ![]()
@kaspluc ahoj. Špatně. Hcg stejné jako v sobotu. UZ ani nedělali, protože stále krvácím. Je to na nic. Já už nemám sílu. Ještě mám možnost za měsíc a pak už asi vzdávám boj. Je to strašně psychicky náročné.
@nurse.007 Jejeee to je mi moc líto…a když je HCG stejné, tak co to znamená, že to těhu není? ![]()
@smiley1 @mikš tak jdem do toho všchny, ju? Ted jen abych už to dostala @smiley1 nic si z toho nedělej já už meškám týden a to obvykle jen tak 2 max 4 dny, už jsem si i test dělala, naštěstí negativní…ale jsem tak vynervovaná, že to snad asi ani nikdy nedostanu ![]()
@abeceda.27 Já už si říkám, že bych to asi radši dostala až po novém roce. Aby to bylo všechno roku 2013 a pak to urcite uz vyjde…
@smiley1 tak aspoň do toho půjdeme tak nějak skoro zároveň. Jen zase to dlouhé čekání. Čekání na menzes, na uhnízdení a nervy v kýblu. Chudák můj muž, ale kde jinde ty nervy ventilovat.
@kamillka2 bohužel,ale musím zase bojovat. Nevím už kde brát sílu, ale musím. Bez děťátka si život nedovedu představit.
@smiley1 takže čekáme až do úterý
?Asi taky počkám a pak asi brnknu do Repromedy, bojím se aby to nebyla cysta nikdy jsem jí sice neměla, tak snad jsou to jen poplašené hormony a stres.Byla jsem tam někdy 20 den cyklu a dělal mi UTZ a nic vláštního neviděl, prý jen že mám na vaječníkách drobné cystičky, ale to prý je po stimulaci normální.
Holky a když čekáte na tu MS, pijete to vínečko???
A koupete se v teplé vaně??? ![]()
@kaspluc vana byla včera a vínko piju třetí den, jen dvoudecku…uvítám každou radu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.