1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
2.1.13 09:05

Takze 7.ledna musi byt pro nas stastny den :hug:. Ja si cetla charakteristiku jmen a pro Lucii je 7 stastna, tak jiste bude i pro vas :mavam:. A co vase sliznice, rostou, rostou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
2.1.13 11:03

@kaspluc Tak to je super. No, ja mam porad jeste trochu mykozu a ms dohromady. To jsem zvedava, jestli z toho tenhle mesic neco bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.1.13 12:34

@smiley1 ahoj tak já jdu na UZ až 10.1. tak se sváma bohužel budu míjet, ale už tomu moc šancí nedávám. Vám držím pěsti ať je vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
2.1.13 13:26

@mikš A tobě se nakonec // objevily? Jsem nejak mimo. Nebo stimulujes na dalsi ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.1.13 13:40

@smiley1 ne jsem těsně za vámi stimuluji :) Mají podezření že mám špatná vajka a nebo bordel v děloze proto se prý nechytají :(,ale naposledy to zkusím když tam mám mrazáčky dám si vložit 2 a jedno chudák tam zůstane :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.1.13 19:11

@kaspluc Jestli roste-to nevím :nevim:,to se uvidí toho 7.1.Taky ti budu držet pěsti, ať je mimi zdravé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.1.13 08:59
@smiley1 píše:
@kaspluc Tak to je super. No, ja mam porad jeste trochu mykozu a ms dohromady. To jsem zvedava, jestli z toho tenhle mesic neco bude…

V klidu, to jsem mela taky tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.1.13 13:44

Holky uz se vam to vsem blizi ze? Jak se citite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
5.1.13 19:50

@kaspluc piju každý den to červené víno jak si říkala nen jsem počkala až jsem přestala špinit aby se mi to zase nerozjelo tak jsem zvědavá jaký bude výsledek :)Ve čtvrtek jdu na UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.1.13 21:24

@mikš Tak hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
6.1.13 13:55

@kaspluc Ahojky, ja popijim obcas ten kontryhel, tak to snad bude mit nejaky ucinek. A co ty? Tesis se az uvidis Lucinku, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
6.1.13 13:56

@abeceda.27 jsem na to zitra zvedava. Jestli ta sliznice bude nizka, tak me klepne..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
6.1.13 13:56

@abeceda.27 jsem na to zitra zvedava. Jestli ta sliznice bude nizka, tak me klepne..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.1.13 14:32
@smiley1 píše:
@kaspluc Ahojky, ja popijim obcas ten kontryhel, tak to snad bude mit nejaky ucinek. A co ty? Tesis se az uvidis Lucinku, vid?

To vis, ze tesim! Uz od minule kontroly tam hopsa, jako silena. Bude asi hooodne zive miminko. Spi tak tretinu dne. Zkusi mi natocit dvd, pokud bude hezky natocena. Tak na to se moooc tesim :mavam:.
Neboj, take se dockas, vsechny se dockate a zanedlouho budu bojovat v Repromede o druhe :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
6.1.13 14:53

@kaspluc To bude malá tanečnice…Mně nějak došel optimismus. To počasí je šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.