Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Takze 7.ledna musi byt pro nas stastny den
. Ja si cetla charakteristiku jmen a pro Lucii je 7 stastna, tak jiste bude i pro vas
. A co vase sliznice, rostou, rostou? ![]()
@kaspluc Tak to je super. No, ja mam porad jeste trochu mykozu a ms dohromady. To jsem zvedava, jestli z toho tenhle mesic neco bude…
@smiley1 ahoj tak já jdu na UZ až 10.1. tak se sváma bohužel budu míjet, ale už tomu moc šancí nedávám. Vám držím pěsti ať je vše ok ![]()
@mikš A tobě se nakonec // objevily? Jsem nejak mimo. Nebo stimulujes na dalsi ket?
@smiley1 ne jsem těsně za vámi stimuluji
Mají podezření že mám špatná vajka a nebo bordel v děloze proto se prý nechytají
,ale naposledy to zkusím když tam mám mrazáčky dám si vložit 2 a jedno chudák tam zůstane
![]()
@kaspluc Jestli roste-to nevím
,to se uvidí toho 7.1.Taky ti budu držet pěsti, ať je mimi zdravé!!!
@smiley1 píše:
@kaspluc Tak to je super. No, ja mam porad jeste trochu mykozu a ms dohromady. To jsem zvedava, jestli z toho tenhle mesic neco bude…
V klidu, to jsem mela taky tak!
@kaspluc piju každý den to červené víno jak si říkala nen jsem počkala až jsem přestala špinit aby se mi to zase nerozjelo tak jsem zvědavá jaký bude výsledek
Ve čtvrtek jdu na UZ
@kaspluc Ahojky, ja popijim obcas ten kontryhel, tak to snad bude mit nejaky ucinek. A co ty? Tesis se az uvidis Lucinku, vid?
@abeceda.27 jsem na to zitra zvedava. Jestli ta sliznice bude nizka, tak me klepne..,
@abeceda.27 jsem na to zitra zvedava. Jestli ta sliznice bude nizka, tak me klepne..,
@smiley1 píše:
@kaspluc Ahojky, ja popijim obcas ten kontryhel, tak to snad bude mit nejaky ucinek. A co ty? Tesis se az uvidis Lucinku, vid?
To vis, ze tesim! Uz od minule kontroly tam hopsa, jako silena. Bude asi hooodne zive miminko. Spi tak tretinu dne. Zkusi mi natocit dvd, pokud bude hezky natocena. Tak na to se moooc tesim
.
Neboj, take se dockas, vsechny se dockate a zanedlouho budu bojovat v Repromede o druhe
.
@kaspluc To bude malá tanečnice…Mně nějak došel optimismus. To počasí je šílený…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.