Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mikš zkouším každý večer a zatím nic. Dnes dva dny zpoždění.
@nurse.007 tak bumbej dál ona přijuchá jen na ní nemysli
Zítra jedu na poslední pokus pak dám pauzičku když se to nepodaří já už s tím ani nepočítám
![]()
@mikš píše:
@kaspluc jedu v úterý na KET tak doufám že se tam najde jedno zdravé emryko![]()
Přeji kopu štěstícka na dnešní den
!
@smiley1 píše:
@kaspluc ahojky, tak to mam za sebou. Transferoval Koukal, tak mam radost a pevne verim, ze to tentokrat uz vyjde…
Tak jakpak se cítis? ![]()
@mikš drzim moc palecky. Kdo ti bude transferovat?
@kaspluc krome nervu se citim uplne normalne.. Ach jo…
@smiley1 : klid mě nic nebylo…ani jedno zvracení, ani jedno bolavé prso… prostě nic… a teď. podle včerejšího. UTZ. mám v bříšku 1 560 gramovou Annicku
@smiley1 píše:
Zkus klidně homeopatika…to ti pomůže
.
@kamillka2 píše:
@smiley1 : klid mě nic nebylo…ani jedno zvracení, ani jedno bolavé prso… prostě nic… a teď. podle včerejšího. UTZ. mám v bříšku 1 560 gramovou Annicku
Týýý jo Kamilko, toto ale letí, že? Já hlásím 24.týden
![]()
@kaspluc : hrozně to letí…já hlásím 30+7 malá je přej velká:-D gratuluji… super…
@kaspluc @kamillka2 ja vam tak zavidim (v dobrem). Mam pocit, ze se nikdy nedockam.
@smiley1 : dockas ver!!! a uvidíš že to přijde… já zas závidím ( v dobrém ) vaše partnery kteří Vám pomáhají já jsem na vše sama… nikdo mi nepomůže, neudělá čaj, nikdo mi nehladí bříško… uvidíš budeš mít oboje.. ♥♥♥
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.