1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hankat8
25.1.13 11:04

Díky za rychlé odpovědi, no nevím, zda manžel tam se mnou bude chtít jít, už jsem mu to říkala, a moc se na to netvářil. Uvidíme, hlavně aby se zadařilo

• Citovat
  • Upravit
1994
25.1.13 11:21
@hankat8 píše:
Díky za rychlé odpovědi, no nevím, zda manžel tam se mnou bude chtít jít, už jsem mu to říkala, a moc se na to netvářil. Uvidíme, hlavně aby se zadařilo

on nechce být u početí vašeho dítěte???Nic neuvidí bude sedět u tvé hlavy a držet tě za ruku :hug: :hug: :hug: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.13 12:53

Tak totot je moje štěstíčko…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
25.1.13 14:02
@hankat8 píše:

At se nebojí, nic neuvidí:-) Manžel se jen hrozne lekl, jak videl tu velkou dlouhou jehlu, kterou embryjko zavádí. Prej si myslel, ze me to musí šílené bolet :P. Ja jsem nic necitila :lol:. Tak me ma za hrozne statecnou :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
25.1.13 14:28

Ahoj holky tak dneska jsem byla na první kontrole, tak my zvýšila dávku gonalu na 150 jednotek a přidala cetrotide, od nedele si ho mám píchat každý ráno ještě k tomu gonalu, v pondělí na další UTZ a odběry :)

chtěla jsem se zeptat kdy, který DC vám dělali odběr vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
25.1.13 16:44

@petullle mne 11.den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
25.1.13 18:43
@kaspluc píše:
At se nebojí, nic neuvidí:-) Manžel se jen hrozne lekl, jak videl tu velkou dlouhou jehlu, kterou embryjko zavádí. Prej si myslel, ze me to musí šílené bolet :P. Ja jsem nic necitila :lol:. Tak me ma za hrozne statecnou :palec:.

Mně manžel taky říkal, že musím vytrpět víc než on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
27.1.13 14:29

Holky, tak ani 2. KET mi nevysel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.13 14:30

@smiley1 : to je mi moc líto:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
27.1.13 14:38

@kamillka2 Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.13 14:44

A kdy jdete do dalšího pokusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
27.1.13 14:46

@kamillka2 Asi jeste ted zkusim posledniho mrazacka a pak bych chtela hned dalsi mesic 2. IVF. Musi se delat pauza, nebo se muze hned zase stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.13 14:49

Jo to holka vůbec nevím…mě to vyšlo hned napoprvé…ale také bych nečekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.1.13 17:51
@smiley1 píše:
@kamillka2 Asi jeste ted zkusim posledniho mrazacka a pak bych chtela hned dalsi mesic 2. IVF. Musi se delat pauza, nebo se muze hned zase stimulovat?

To me moooooc mrzi :,( :,( :,(… Můžeš jít hned do dalšího pokud nebude třeba revize a budeš ok :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.1.13 10:38

@smiley1 to mě mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.