Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hankat8 píše:
Díky za rychlé odpovědi, no nevím, zda manžel tam se mnou bude chtít jít, už jsem mu to říkala, a moc se na to netvářil. Uvidíme, hlavně aby se zadařilo
on nechce být u početí vašeho dítěte???Nic neuvidí bude sedět u tvé hlavy a držet tě za ruku
![]()
@hankat8 píše:
Díky za rychlé odpovědi, no nevím, zda manžel tam se mnou bude chtít jít, už jsem mu to říkala, a moc se na to netvářil. Uvidíme, hlavně aby se zadařilo
At se nebojí, nic neuvidí:-) Manžel se jen hrozne lekl, jak videl tu velkou dlouhou jehlu, kterou embryjko zavádí. Prej si myslel, ze me to musí šílené bolet
. Ja jsem nic necitila
. Tak me ma za hrozne statecnou
.
Ahoj holky tak dneska jsem byla na první kontrole, tak my zvýšila dávku gonalu na 150 jednotek a přidala cetrotide, od nedele si ho mám píchat každý ráno ještě k tomu gonalu, v pondělí na další UTZ a odběry ![]()
chtěla jsem se zeptat kdy, který DC vám dělali odběr vajíček?
@kaspluc píše:
At se nebojí, nic neuvidí:-) Manžel se jen hrozne lekl, jak videl tu velkou dlouhou jehlu, kterou embryjko zavádí. Prej si myslel, ze me to musí šílené bolet. Ja jsem nic necitila
. Tak me ma za hrozne statecnou
.
Mně manžel taky říkal, že musím vytrpět víc než on.
@kamillka2 Asi jeste ted zkusim posledniho mrazacka a pak bych chtela hned dalsi mesic 2. IVF. Musi se delat pauza, nebo se muze hned zase stimulovat?
Jo to holka vůbec nevím…mě to vyšlo hned napoprvé…ale také bych nečekala…
@smiley1 píše:
@kamillka2 Asi jeste ted zkusim posledniho mrazacka a pak bych chtela hned dalsi mesic 2. IVF. Musi se delat pauza, nebo se muze hned zase stimulovat?
To me moooooc mrzi
… Můžeš jít hned do dalšího pokud nebude třeba revize a budeš ok
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.