Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 měla jsem jich hodně ale vajíček jsem měla 17 z toho 10 jich šlo na ICSI a zbytek byl oplodněnej normálně a i přesto mi jich zbylo 6Repromeda je nejdražší to je fakt co jsem tak koukala o ty 2000,– a zatím teda se nedaří tak nevím no
![]()
@mikš píše:
@petullle teď nevím jak to myslíš???
no myslím to že jestli v tom je i pocitano ze davaji embryo az treba za 3 dny nebo nevím za jak dlouho je to v repromede? já mám jít v pondělí na odběr vajíček ráno tak snad se potom dozvím více informací
@mikš píše:
Holky na testu se mi objevil duch??
hod fotečku?
ty si byla na KET?
@petullle mám to v podpisu byla a zaváděli jsme 2, ale 8 den ketu jsem začala špinit
hodim jen to musím vyfotit
@mikš píše:
Holky na testu se mi objevil duch??
No jupiiiiiii!!! Dneska je to 13.den ze?
hod foto! Uvidíš, pokud bude sílit… A na krev jdeš zítra? ![]()
@mikš tak to je krásné, hlavně ať sílí. Já jdu ve středu na uz před KET.
No ale ještě nejásám může to být taky prd
![]()
@kaspluc no zítra budu volat dr.tak se musím domluvit co a jak ale na krev určo půjdu
@mikš Super, to bych viděla velmi nadějně…snad někde najdu svoji fotku 14. den, když tak přidám… Sílila den ode dne…I večer byl pak od rána rozdíl
. Držím moc palečky!!! ![]()
@kaspluc děkuji podpora se teď fakt hodí jsem z toho v rozpacích. Přítel nakoupí testy tak ještě večer zkusim
![]()
@mikš píše:
No ale ještě nejásám může to být taky prd![]()
@kaspluc no zítra budu volat dr.tak se musím domluvit co a jak ale na krev určo půjdu
tak to je bezvadný
držím palce at sílí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.