Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petullle ta prodloužená se platí, ale už ti neřeknu kolik.No poprvé jsem zaváděli 1 a dva kety taky 1 a teď jsem nechala zavést 2
a čekám co z toho bude
![]()
@mikš muzu se te zeptat na kolik te prislo ivf? a kolik stoji ket?
@petullle ja myslim ze zalezi na tele jak to kazdy prijme a zda se embrijko zahnizdi.ja pri 1 ivf zavadela 2 a ani jedno se nechytlo, ale hodne holkam se to povede na 1 pokus. u mne proste u prvniho ivf presne tyden po zavadeni prisla ms.
@hanka1120 no mě konkrétně ivf se vším všudy asi okolo 40tis. a ket v repromce stojí 7500,– a je jedno kolik embryí vkládáš
@hanka1120 píše:
@petullle ja myslim ze zalezi na tele jak to kazdy prijme a zda se embrijko zahnizdi.ja pri 1 ivf zavadela 2 a ani jedno se nechytlo, ale hodne holkam se to povede na 1 pokus. u mne proste u prvniho ivf presne tyden po zavadeni prisla ms.
No já se v tom taky plácám jak to jde zatím bezvýsledku chce to prostě vydržet a věřit
![]()
Tak holky ja platila 90 tisoc
, ale stojí to za to. Měli jsme ICSY, PGD, prodlouženou kultivaci a zavedení az v ketu, ne et z čerstvých embryjek. Poprvé nevyšlo, podruhé ano. Icsy šance zvysuje, pgd zajištuje zavedení zdravého embryjka, které ma větší šanci se uchytit než embryjko nevysetrene pgd. Ket bývá pry lepší pro telo - odpočine si a hezky se vse nachysta. Jinak et se zavádí po PK 5. den. Nám to 5.den proste zamrazili a jeli jsme za mesic v dalším cyklu na ketik
.
@mikš to snad neni ani mozne, me to prijde hrozne moc penez, na to co jsi mela pri ivf, normalne zjistuji ze repromeda je nejdrazci v brne. jeste mi rekni kolik jsi mela foliku a stoho vajicek? a kolik jste jich davali na icsi?
@hanka1120 No Repromeda je sice nejdražší, ale je to ópar tisíc a vysledky ma naprosto nejlepší! Spousta jiných klinik ma u zeny klidně i 19 vajíček a problém je, ze jsou špatná při takovem mega počtu… A pak chodíš jen na neúspěšně kety… Tady jich mas min, ale více kvalitni.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.