1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
22.1.13 10:45

@kamillka2 já bych ti toho partenera tak přála! :andel: Ten tvůj si tě fakt nezasloužil :pocitac: taky budeš mít oboje, fandím ti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 10:57

@len22 : moc moc děkuji…snad to jednou příjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
22.1.13 11:14

@kamillka2 Taky bych ti ho strasne prala a verim, ze se brzy objevi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 11:18

@smiley1 : a kdy jdete na další pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
22.1.13 11:22

@kamillka2 Už jsem po. Dnes 6. den od ET a test snehobily, takze od rana jsem na nervy…Nemela jsem testovat, ale svtbela me ruka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 11:33

A na testu nebylo nic…ale nevěš hlavu…mě se čárka oběvila až 8 den a to jsem čekala trojčátka…a opravdu mi nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.1.13 11:40
@smiley1 píše:
@kaspluc @kamillka2 ja vam tak zavidim (v dobrem). Mam pocit, ze se nikdy nedockam.

Dočkáš…neboj se…A v klidu, já testovala 13.den :jazyk:, dřív nebyla odvaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.1.13 12:36

@smiley1 transferovala hromadová vše bylo ok tak uvidíme :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 12:41

@mikš : pozitivní myšlení a šup do postele odpočívat…držímě pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.1.13 12:44

@kamillka2 jsem v posteli :mavam: :mavam: včera jsem to měla náročný tak dnes budu hodná :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 12:52

@mikš : vše dobře dopadne… musíš věřit…jednou sem četla knížku. Síla podvědomí!!! je to super a kupodivu to funguje, ale chce to přesvědčit své podvědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.1.13 16:07
@kamillka2 píše:
@mikš : vše dobře dopadne… musíš věřit…jednou sem četla knížku. Síla podvědomí!!! je to super a kupodivu to funguje, ale chce to přesvědčit své podvědomí…

Věřím že na mě někde to mé robátko čeká, ale zklámání už bylo dost a teď se bude bojovat do úmoru :D Mám vobě 2 drobečky tak snad to jeden nevzdá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.1.13 17:44
@mikš píše:
Věřím že na mě někde to mé robátko čeká, ale zklámání už bylo dost a teď se bude bojovat do úmoru :D Mám vobě 2 drobečky tak snad to jeden nevzdá :D
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
22.1.13 18:46

Ahoj holky mohla bych se k vám přidat? od zítra bych měla začít stimulovat gonalem, máme krátky protokol, k tomu beru jeste anopyrin a prednison a femibion, v pátek bych měla jít na první monitoring a na odber homocysteinu, můžete mi říct co se bude dít dále? navštěvujeme repromedu, paní dr. Hromadová, jo a ještě jsem se chtěla zeptat mám hodnotu AMH 8,24 to je to moc? moc díky za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.1.13 19:36

@petullle ahoj vítám tě mezi námi s tím co píšeš ti neporadím nemám s tím zkušenosti, ale určitě ti někdo poradí. Přeji hodně štěstí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.