Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamillka2 Taky moc gratulujiiii. To uz je ji krasny kousek
. Mam radost…
@smiley1 : moc děkuji. taky jsme si užili malá pochází z trojcatek… hlavně pozitivní myšlení a odpočívat♥♥♥
@kamillka2 píše:
Gratulace všem!!! vše bude o. k. nebojte. Anicka má už 1 137g.. ale byla otocena prdelkou takže oblicejicek nebyl vidět.
Jůůů to je ale baba…Já jsem se na váhu úplně zapomněla optat
. Ale v pátek jdu zase, tak se zeptám.
@kamillka2 To jsem nevedela…Taky si to vybojovala. Snad si to ten muj mrazacek taky tentokrat vybojuje. Zacal mi nejak dochazet optimismus. Ale nechci to vzdat.
@kaspluc : děkuji:-D i Tobě patří velká gratulace… dnes se mě už ptali na porod jaký bych chtěla…byla jsem tak jak blbec, protože jsem o tom vůbec nepremyslela protože mám ještě dva měsíce do porodu…
@smiley1 : musis věřit. podívej se na mě!! moje první IVF vyšlo, nechala jsem zavést parecek a chlapci se mi rozdelili. musela jsem 2× podstoupit redukci chlapečků za plného vědomí. a pak bojovat o malou s velkým rizikem že přijdu i o ní. bojujem dál. a to vše jsem musela zvládnout sama bez partnera, který nás opustil.
@smiley1 Konečně jsem dorazila…tak sliznice je prý dost vysoká, ale kolik neřekl, ale nálepky mi nepřidal. Od pátku zavádím Utrogestan a v pondělí jedeme pro mimi
,zavádět bude taky Koukal
,prý s tím počítal. Takže jdu 18 dc, děkuji vám všem za odpovědi ![]()
@kaspluc noooo,to je pěkná fešanda ![]()
@kamillka2 máš můj velký obdiv, za to jaká jsi bojovnice
Přeji ti ať už je vše v pořádku a holčička zdravá ![]()
@kamillka2 Teda to mas muj velky obdiv, jsi opravdu statecna. ![]()
@abeceda.27 No tak supeeeer… Tak tentokrat me o dva dny predbehnes
. Ja jdu az ve stredu. Tak to mas sliznici urcite vystavni, ze ani naplasti nepridal. Koukalovi verim ![]()
@kamillka2 tak to máš u mě velký obdiv
![]()
smiley1nejsi sama kdo už nevěří i já jsem přestala věřit už jen proto jakou mi dávají šanci
, ale když to nezkusím vše bych si vyčítala
![]()
Holky tak to mate vyhrano! Mne take zavadel Koukal a me spolu bojovnici z pokoje take a obe jsme tehu. ![]()
@kamillka2 Jsi moc statečná tak ať se už jen daří
@kaspluc malá je moc krásná, taky přeji hodně sil a zdravíčka.
@smiley1 taky bych příště raději koukala, i když Hromadová mi přinesla taky hodně štěstí v minulém podařeném, ted Tokareva nic moc teda.
Jinak pořád špiním, zítra jedu na kontrolní odběr kvůli HCG, protože se mému dr moc nelíbí, že je hladina pořád kolem padesáti a příští týden už by měla dorazit MS tak snad nebudu čekat dlouho a začnu lepit a brzy si pojedu pro dalši mrazáčky. Musíme bojovat i s nadhledem.
@nurse.007 To me moc mrzi. Hlavne, at to hcg brzy klesne. Ale ja i mesic oo revizi mela teda jeste tlustice na testu, a ms pak dorazila. Co zkusit nejake byliny?
@smiley1 nevím no uvidím co mi řekne pan doktor zítra po odběrech a pak uvidíme co dál, hlavně, abych mohla při další MS pokračovat jinak se zblázním. Máš zkušenost s něčím konkrétním?
@nurse.007 Ja v den revize mela hcg 56000, takze hadam, ze to hned na 0 nespadlo. Hned jsem zacala pit kontryhelovy caj, ale kdyz jsi nebyla na revizi, aby ti to jeste neprotahlo. Co nejaky malinik?? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.