1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
7.1.13 17:13

@kamillka2 Taky moc gratulujiiii. To uz je ji krasny kousek :potlesk:. Mam radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.13 17:19

@smiley1 : moc děkuji. taky jsme si užili malá pochází z trojcatek… hlavně pozitivní myšlení a odpočívat♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.1.13 17:19
@kamillka2 píše:
Gratulace všem!!! vše bude o. k. nebojte. Anicka má už 1 137g.. ale byla otocena prdelkou takže oblicejicek nebyl vidět.

Jůůů to je ale baba…Já jsem se na váhu úplně zapomněla optat :oops:. Ale v pátek jdu zase, tak se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
7.1.13 17:24

@kamillka2 To jsem nevedela…Taky si to vybojovala. Snad si to ten muj mrazacek taky tentokrat vybojuje. Zacal mi nejak dochazet optimismus. Ale nechci to vzdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.13 17:24

@kaspluc : děkuji:-D i Tobě patří velká gratulace… dnes se mě už ptali na porod jaký bych chtěla…byla jsem tak jak blbec, protože jsem o tom vůbec nepremyslela protože mám ještě dva měsíce do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.13 17:30

@smiley1 : musis věřit. podívej se na mě!! moje první IVF vyšlo, nechala jsem zavést parecek a chlapci se mi rozdelili. musela jsem 2× podstoupit redukci chlapečků za plného vědomí. a pak bojovat o malou s velkým rizikem že přijdu i o ní. bojujem dál. a to vše jsem musela zvládnout sama bez partnera, který nás opustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
7.1.13 18:37

@smiley1 Konečně jsem dorazila…tak sliznice je prý dost vysoká, ale kolik neřekl, ale nálepky mi nepřidal. Od pátku zavádím Utrogestan a v pondělí jedeme pro mimi :srdce:,zavádět bude taky Koukal :dance:,prý s tím počítal. Takže jdu 18 dc, děkuji vám všem za odpovědi :mavam:
@kaspluc noooo,to je pěkná fešanda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
7.1.13 18:39

@kamillka2 máš můj velký obdiv, za to jaká jsi bojovnice :! Přeji ti ať už je vše v pořádku a holčička zdravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
7.1.13 19:27

@kamillka2 Teda to mas muj velky obdiv, jsi opravdu statecna. :srdce:
@abeceda.27 No tak supeeeer… Tak tentokrat me o dva dny predbehnes :mavam:. Ja jdu az ve stredu. Tak to mas sliznici urcite vystavni, ze ani naplasti nepridal. Koukalovi verim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.1.13 20:19

@kamillka2 tak to máš u mě velký obdiv :kytka: :kytka:

smiley1nejsi sama kdo už nevěří i já jsem přestala věřit už jen proto jakou mi dávají šanci :( :(, ale když to nezkusím vše bych si vyčítala :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.1.13 21:06

Holky tak to mate vyhrano! Mne take zavadel Koukal a me spolu bojovnici z pokoje take a obe jsme tehu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
9.1.13 14:24

@kamillka2 Jsi moc statečná tak ať se už jen daří :hug: :hug: :hug: @kaspluc malá je moc krásná, taky přeji hodně sil a zdravíčka.
@smiley1 taky bych příště raději koukala, i když Hromadová mi přinesla taky hodně štěstí v minulém podařeném, ted Tokareva nic moc teda.

Jinak pořád špiním, zítra jedu na kontrolní odběr kvůli HCG, protože se mému dr moc nelíbí, že je hladina pořád kolem padesáti a příští týden už by měla dorazit MS tak snad nebudu čekat dlouho a začnu lepit a brzy si pojedu pro dalši mrazáčky. Musíme bojovat i s nadhledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
9.1.13 14:31

@nurse.007 To me moc mrzi. Hlavne, at to hcg brzy klesne. Ale ja i mesic oo revizi mela teda jeste tlustice na testu, a ms pak dorazila. Co zkusit nejake byliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
9.1.13 14:44

@smiley1 nevím no uvidím co mi řekne pan doktor zítra po odběrech a pak uvidíme co dál, hlavně, abych mohla při další MS pokračovat jinak se zblázním. Máš zkušenost s něčím konkrétním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
9.1.13 15:55

@nurse.007 Ja v den revize mela hcg 56000, takze hadam, ze to hned na 0 nespadlo. Hned jsem zacala pit kontryhelovy caj, ale kdyz jsi nebyla na revizi, aby ti to jeste neprotahlo. Co nejaky malinik?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.