Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
chtěla jsem se zeptat jak probíhá ten odběr vajíček? a potom to zavádění?
@petullle Odber vajuch je v narkoze a za hodku jdes domu, a zavadeni je v podstate jako lekarska prohlidka na gynde- max 10 minut a jdes..
Ahoj děvčata, jdu Vás povzbudit fotečkou měho štěstíčka…:-) všem moc moc přej aby si nikdo neprošel tím co já a vše bylo v pořádku!!! a s miminkama v náručí!!! ![]()
@smiley1 : vydrž!!! já měa ducha 8 den na testu, ale to jsem čekala trojčátka…tak nestresuj vše bude o. k. uvidíš…:-)
@smiley1 píše:
@petullle Odber vajuch je v narkoze a za hodku jdes domu, a zavadeni je v podstate jako lekarska prohlidka na gynde- max 10 minut a jdes..
no a musí se něco dodržovat potom?
@petullle : po odběru vajíček by si měla jíst hodně bílkovin a hodně moc pít aby si neměla hyperstimulák…takže já osobně doporučuji nutridring nebo sušenou bílkovinu, ta je bez chuti a dá se přidat třeba do jogurtu…
@kamillka2 moc děkuji za info a ted v dobe stimulace je neco doporuceno?
@petullle to samé, je lepší když budeš hyperstimulačnímu syndromu předcházet…protože když je velký tak se pak nezavádí… ![]()
@kamillka2 píše:
@petullle to samé, je lepší když budeš hyperstimulačnímu syndromu předcházet…protože když je velký tak se pak nezavádí…
moc děkuji ![]()
Ahoj holky, měla bych jít v pondělí na transfer, docela mě to děsí. v papírech píší, že si mám obléct sukni, je to potřeba?
@kamillka2 Krásná fotecka!!! Ale nechceš ji přidat jako pod text? Ona z profilu nejde zvetsit
. ![]()
@petullle Jinak ja celou stimulku jedna hodne bílkovin, jak říká kamilka. Pak musíš hoooodne pit
. Odběr je v narkoze, pohoda, 20 minut a je to. Nic neboli! Jen potom doma trosku brisko! Po odběru se cpát vlakninou, bílkoviny - hovězí atd a pit pit pit. Transfer je hotovy hned, neboli nic, jen studi zrcátka. Mne to dělalo dokonce dobre, tak jsme se s Koukalem nasmali
.
@hankat8 píše:
Ahoj holky, měla bych jít v pondělí na transfer, docela mě to děsí. v papírech píší, že si mám obléct sukni, je to potřeba?
Dej si kalhoty a dlouhý svetr:-) Kalhoty sundas v převlékárne. Ty a manžel vyfasujete papucky a jde se na to
.
@hankat8 píše:
lepší je jak píše @kaspluc ten svetr já mám vždy dlouhé tryko
je to jak když jdeš na prohlídku na gyndu nic zvláštního na tom nehledej
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.