1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
22.1.13 20:10

@petullle ahojky :mavam:, tak přeji hodne štěstí do snazeni :hug:. Hodnota se váze i na hodnotu FSH, ja to měla také vyšší, dali mi pak vyšší dávky Gonalu. Kolik jednotek budes píchal, víš to? Jinak co se bude dít… Budeš jezdit od zacatku stimulky každy asi 3.den na ultrazvuk a krev. Krev je rano, ult kolem 12hodiny. Zhodnotí to ampodle toho ti buď léky přidají nebo upraví, aby měli co nejvice kvalitních vajíček. Potom té cca 10. den čeká odběr vyjicek a pak čekás a volas si, jak to vypada. Potom buď 5.den kultivace a nebo až v dalším cyklu ti zavedou embryjko a 14 dni čekás… Nevím, jak mas plánovaný transfer. Hodne štěstí a sily :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
22.1.13 21:56
@kaspluc píše:
@petullle ahojky :mavam:, tak přeji hodne štěstí do snazeni :hug:. Hodnota se váze i na hodnotu FSH, ja to měla také vyšší, dali mi pak vyšší dávky Gonalu. Kolik jednotek budes píchal, víš to? Jinak co se bude dít… Budeš jezdit od zacatku stimulky každy asi 3.den na ultrazvuk a krev. Krev je rano, ult kolem 12hodiny. Zhodnotí to ampodle toho ti buď léky přidají nebo upraví, aby měli co nejvice kvalitních vajíček. Potom té cca 10. den čeká odběr vyjicek a pak čekás a volas si, jak to vypada. Potom buď 5.den kultivace a nebo až v dalším cyklu ti zavedou embryjko a 14 dni čekás… Nevím, jak mas plánovaný transfer. Hodne štěstí a sily :hug:.

ano dávku vím mám pero gonal mám si píchat zatím 125 jednotek, zítra mám první vpich dost se bojím abych to zvládla :? a zatím jsme se o transferu nebavily :think: jdeme tam zase v patek na prvni monitor tak uvidime jak na tom budeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.1.13 09:17

@petullle jasné. Neboj se, ja si pichala 300 jednotek, takže to bylo horší! Neboli to vůbec, musíš hodne narazit brisko a nepichat to do boku, ale spis po stranách pupiku, tam to cítit opravdu nejde :kytka:. Držím palecky a pak napis, jak jsi to zvladla :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
23.1.13 09:54
@kaspluc píše:
@petullle jasné. Neboj se, ja si pichala 300 jednotek, takže to bylo horší! Neboli to vůbec, musíš hodne narazit brisko a nepichat to do boku, ale spis po stranách pupiku, tam to cítit opravdu nejde :kytka:. Držím palecky a pak napis, jak jsi to zvladla :potlesk:.

tak jsem to zvládla bravurne :D opravdu to vůbec nejde cítit :dance: a tolik jsem se toho bála :) tak ted jen aby to všechno klapalo tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.1.13 15:43

@petullle no vidíš to:-) je to pohodicka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
23.1.13 16:15

@petullle Tyhle injekce jsou v pohode, horsi je miniheparin (clexane)-stipe jako blazen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.1.13 16:53

@smiley1 jo to můžu potvrdit štípe to jak blázen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
23.1.13 16:58

@mikš vid? Uz jsi byla na Ket? Ja mam druhy za sebou, jsem tyden po a test snehobily :zed:. Asi mi z toho uz hrabne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
23.1.13 16:59

@mikš je, ted jsem si zo precetla v podpisu a zpetne. Drzim moc palce at to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.1.13 17:39

@smiley1 děkuji moc už tomu moc nedávám, ale doufám že se na mě štěstí usměje :)Vyprdni se na to a netesti zbytečně se stresuješ :hug: :hug: :hug: vím že je to těžký, ale rozhodně lepší. Na kolikati mm si měla sliznici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
24.1.13 00:19

@mikš No, vim ze 10.DC byla sliznice 9mm a pak uz me na KO nezvali a rovnou naplanovali KET na 19. DC, coz mi teda prijde divne…Drzim moc palce a doifam, ze do tretice vseho dobreho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
24.1.13 09:44
@smiley1 píše:
@mikš No, vim ze 10.DC byla sliznice 9mm a pak uz me na KO nezvali a rovnou naplanovali KET na 19. DC, coz mi teda prijde divne…Drzim moc palce a doifam, ze do tretice vseho dobreho…

V klidu, na tom nic divného není! Ja to podruhé měla přesně tak - 19.den cyklu byl transfer a je tam Lucinka:-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
24.1.13 11:35

@smiley1 ¨no vidíš to si ji měla pěknou já měla 11DC 6mm a 15DC 8-9 a jela jsem 22DC Buď v klidu a už netestuj vydrž to :hug: :hug: :hug: drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
24.1.13 11:57

@mikš Ale dnes 8. den po a ani naznak dusika :,(… Vím, že byvh už neměla testovat, ale nemůžu to vydržet. A hlavně, hned jak najdu // musim nasadit fraxiparin :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
24.1.13 13:22

@smiley1 stejně ti přeci řekli že máš testovat až 14den tak to vydrž :hug: :hug: :hug: vím je to těžký :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.