Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc Aspon si pak princeznu budes moct prohlizet kazdy den…
@smiley1 Ahoj,no já jsem taky zvědavá co zase bude, snad ta sliznice trochu naroste, nevím co bych už pro to udělala, popíjím to červený, lepím náplasti a to je všechno…uvidíme zítra.
@kaspluc držím pěsti na zítra ať je tanečnice v pořádku ![]()
Dekuji holky. Take na vas budu moc myslet! Bude to dobre, nebojte… Zitra hned napiste, jakpak jste dopadly.
@kaspluc Zitra si dame vedet a budeme si vzajemne drzet palce…
@abeceda.27 já na první Ket jela 16 den ale na druhý až 22 den. Tak jsem teď zvědavá zda mi poroste nebo ne
![]()
@abeceda.27 píše:
Napadá mě, kolikátý den cyklu jste byly na KETu?
Ja poprve 16.a podruhe 19.dc
Tak se hlásím a mám celkem dobré zprávy. 10. Dc tedy dnes sliznice 9mm a transfer bude opet 19.dc, pristi stredu a bude zavadet Koukal
. Tak snad se to konecne povede.. A co vy, kocky? Kapsluc, mas malou natocenou a vyfocenou? A jake ma miry?
@smiley1 Tak to je super zprávička, mooooc ti přeji štěštíčko! Já jsem ted dojela z města, malou máme i na dvd
Je to krásné… Jinak vše v pořádku, změřit nešla, šila s sebou…prý ale je tak velká, jako má byt
.
Gratulace všem!!! vše bude o. k. nebojte. Anicka má už 1 137g.. ale byla otocena prdelkou takže oblicejicek nebyl vidět.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.