Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc díky za radu, večer to jo, ale ráno ani dopo to nejde, jsem v práci ![]()
@abeceda.27 A kolik lepis? A estrapatch nebo estrahexal? U me ms jeste stale nic..
@smiley1 ještě nee a ani na ní nespěchám chci si odpočnout od hormonu jsem chodící soudek
![]()
@nurse.007 to mě hrozně mrzí
drž se holka aspoň u tebe jsem doufala že bude ten nahoře spravedliví ![]()
@abeceda.27 jo jo jdeme do toho společně a teď to prostě vyjít musí
Zatím u mě taky nic, ale jsem po vysazení teprva 3 den tak že jsem v klidu
![]()
@mikš Na chodici soudek si zvykni
, ja jsem ted uplne jina, jak balon
… V tehu moc nepribiram, ale soucet tehu a ivf je hruza. Navic jsem nafoukla a mam desne paze a kozy
…Jsem zvedava, zda tohle nekdy shodim
.
@smiley1 Lepím Estrahexal 3 nálepky, ale když to tu čtu, nevím jestli to není málo, ale přehormonovat už se nechci, OHSS mi stačil. Tak at ti MS brzy dorazí!
@mikš vyjít to musí!!!Mám jen jeden pokus, jinak celé znovu a na to nemám už ani nervy ani peníze a věk už taky moc dlouho ne… Ale zase na druhou stranu si moc šancí nedávám, jen doufám.
@abeceda.27 Neboj, urcite to vyjde. 2013 bude urcite plodnejsi rok ![]()
@smiley1 musím se objednat v pondělí asi, v rozpisu mám mezi 9-12 dnem dr mi to rozepsal ve větším rozsahu, protože to mělo vyjít na ty svátky a ono se to o týden posunulo. Kolikátý den se chodí?
@kaspluc to na té druhé fotce áš krk jak já, ale to máme všichni co bereme prednisonNo tak já nejsem ještě těhu a ypadám hůř neš ty ![]()
@abeceda.27 píše:
@smiley1 Lepím Estrahexal 3 nálepky, ale když to tu čtu, nevím jestli to není málo, ale přehormonovat už se nechci, OHSS mi stačil. Tak at ti MS brzy dorazí!
@mikš vyjít to musí!!!Mám jen jeden pokus, jinak celé znovu a na to nemám už ani nervy ani peníze a věk už taky moc dlouho ne… Ale zase na druhou stranu si moc šancí nedávám, jen doufám.
Taky bych byla ráda kdyby to teď vyšlo, ale díky tomu co mi dr. řekla si nedávám vůbec šance protože musí být někde zádrhel. Copak času já mám dost a s nervama je to horší a peníze už taky docházejí
Musíme si držet vše co máme ![]()
@mikš píše:
@kaspluc to na té druhé fotce áš krk jak já, ale to máme všichni co bereme prednisonNo tak já nejsem ještě těhu a ypadám hůř neš ty
Ja jsem byla cely cerven a cervenec rada, jak to hezky jde a zadne kilco nahoru, ale srpen byl mazec… 7 kg a snad vse do koz, podbradku a pazi
. A pak prednison az do 12.tydne… Takze celkem pul roku v kuse. Myslela jsem, ze po vysazeni to pujde dolu tamoje huba atd., ale nic… Ted to asi zase nejde z duvodu tehotenstvi, snad tedy… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.