1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
23.12.12 10:03

@kaspluc no to si taky říkám jak je to možný už nevím co mám dělat :( :( :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 10:28
@mikš píše:
@kaspluc no to si taky říkám jak je to možný už nevím co mám dělat :( :( :( :nevim:

Nechápu to… a ty už máš nějaké děti? Nemáš podpis, tak se mi to pořád motá, kdo je kdo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.12.12 11:12

@kaspluc neumím si to tam dát :) Nemám snažíme se od 25 a už nám opravdu docházejí nápady proč se nám nedaří :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
23.12.12 11:35

@mikš To mě strašně moc mrzi, opravdu jsem tomu věřila. Já jsem dnes 12.dc a taky opet snehobilo a zjistila jsem, ze mi dali malo utrose a uz ho nemam!!! Takze vysazuji leky uz dnes. Jeste ze nejaem tehotna, to by byli zmatky. Ted uz jen aby dorazila mrcha a hura na to.
@kaspluc Ja deti taky nemam. Tak budu holt doufat, ze vi co delaji. A kolik jsi mela sliznici pred transferem, nepamatujes si? Ja na posledni KO jeste pred utrousem jen 8,5!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.12.12 11:39

@smiley1 já jsem měla první 8,5 a druhou taky tak, ale jela jsem od ultrazvuku až 5 den tak se mi asi ještě zvedla :? Já jsem tomu nevěřila a věděla jsem proč :( nejhorší je že nevím proč se neuchytnou a nikdo mi nic neřekne :( Po kolikáté si na Ketu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
23.12.12 11:57

@mikš Je to moje 1. IVF a 1. transfer. Ty jsi mela taky PGD? Vidis to, a ja otehotnela 2× prirozene, ale byly z toho 2 zt. A ted to jsme to zkusili takhle a zase to nevyslo :-(. Pritel ma spatnou morfologii..Mas jeste mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.12.12 12:08

@smiley1 no já otěhotněla taky přirozenou cestou, ale dopadlo to dost blbě a musela jsem se vydat touhle cestou. IVF- Hned se máček uchytil a bojoval do 7tt a pak jako ty ZT tak že kyretáž. Teď se tu plácám v KETech a nechápu proč to nejde. Mrazáčky mám ještě 3: 1 expandující emryko a 2 blastocysti :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 12:28
@mikš píše:
@kaspluc neumím si to tam dát :) Nemám snažíme se od 25 a už nám opravdu docházejí nápady proč se nám nedaří :( :(

Uz to tam vidim ten popisek:-) No a ted mate PGD? Kolik mate mrazacku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 12:29
@smiley1 píše:
@mikš To mě strašně moc mrzi, opravdu jsem tomu věřila. Já jsem dnes 12.dc a taky opet snehobilo a zjistila jsem, ze mi dali malo utrose a uz ho nemam!!! Takze vysazuji leky uz dnes. Jeste ze nejaem tehotna, to by byli zmatky. Ted uz jen aby dorazila mrcha a hura na to.
@kaspluc Ja deti taky nemam. Tak budu holt doufat, ze vi co delaji. A kolik jsi mela sliznici pred transferem, nepamatujes si? Ja na posledni KO jeste pred utrousem jen 8,5!!!

Ja mela u prvniho transferu 9 mm a nevyslo to a u druheho prej to bylo nad 10 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 12:34

Holky tak si myslim, ze PGD je nutnost, ale pokud mate mrazcky bez nej, tak to zkuste dokud nedojdou… A hlavni problem asi nizka sliznice ne??? Kupte si pred druhym KETEm kontryhel, pijte 2× denne do 10.dne cyklu a poctive, ale poctive dve decky cerveneho kazdy vecer!!! Opravdu mi po tom sliznice narostla. A nejlepsi by bylo 10 mm!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 12:35

Jinak porad jste u 1.IVF a sance jsou tam male u prvniho transferu, nebojte, ted uz se to bude jen a jen zvysovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.12.12 12:39

@kaspluc já půjdu už do 3 ketu a jak jsem psala sliznici jsem měla ve čtvrtek 8,5 a v tom nejširším 9 a na transfer jsem jela až v úterý to musela ještě povylíst akorád mě nedělaj v repromce ultrazvuk tak nevim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.12.12 12:41

@kaspluc PGD mě vůbec nenabídli a já o něm do tý doby než jsem našla tenhle chat nevěděla tak že smůůůůla ještě mám 3 embrya ale můžou být k prdu jako tyhle 3 tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 12:59
@mikš píše:
@kaspluc PGD mě vůbec nenabídli a já o něm do tý doby než jsem našla tenhle chat nevěděla tak že smůůůůla ještě mám 3 embrya ale můžou být k prdu jako tyhle 3 tak nevim

No tak zkus vypotrebovat ty 3 a uvidis! Pokud nemate nejakou genetickou vadu nebo vyvojovku, tak to nenabizi, je to drahe totiz. Ale poptej se na to a kdyby ti nahodou nevysla ta 3, ktera tam mas, tak bych PGD chtela! My meli jeste PICSY. Jinak v den transferu mi taky ult nedelali, ja mela pres 10 mm ty 3 dny pred transferem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
23.12.12 14:20

@kaspluc Dekuji za tipy. Pockam az mrcha dorazi a budu se prolevat kontryhelem a cervenym vinkem. Ja mam jeste 2 zdrava embryjka po PGD, tak se snad jedno chytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.