1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
22.12.12 22:34

@mikš Ty jo, tak to je nálož. Já nechápu, proč mi dávku vůbec nezvedli :nevim:. Je fakt, že jsem mluvila jen s Hromadovou. Mozna zitra zavolam jeste Koukalovi. Tobe i Kapsluc rapidne navysily davky me jen pridali jednu naplast, takze misto 3 budu mit 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.12.12 22:37

@smiley1 no mě to dr. zvedla až když jsem na prvním UZ měla na prd sliznici proto jsem jela i docela pozdě na transfer až 22 DC a Koukal mi to nechal čím víc tím líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
22.12.12 22:40

@mikš A na jaké dávce jsi začínala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.12.12 22:45

@smiley1 myslím že 4 náplastě, utrouš a ostatní léky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.12.12 22:47

@smiley1 asi nevýš jak si můžu změnit jméno. Mě tam to moje nešlo tak jsem tam šupla kocourovo a už mě to štve :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.12.12 22:48
@smiley1 píše:
@mikš Ty jo, tak to je nálož. Já nechápu, proč mi dávku vůbec nezvedli :nevim:. Je fakt, že jsem mluvila jen s Hromadovou. Mozna zitra zavolam jeste Koukalovi. Tobe i Kapsluc rapidne navysily davky me jen pridali jednu naplast, takze misto 3 budu mit 4.

Víš co ty můžeš dobře reagovat na ty náplastě já jsem po 2 přestala dr. mi říkala že to snáším až moc dobře a už mi to nestačilo :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
22.12.12 22:50

@mikš Někde v nastavení, možná :nevim:. Ale utrouš až pět dní před transferem nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
22.12.12 22:51

@mikš Teď jsem měla taky menší sliznici, tak mi to navýšili na 4. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.12.12 22:57

@smiley1 jojo až 5 dnu před transferem ale zbytek hned první DC. To jsem zkoušela nejdeto, ale přítel na to určitě příjde. Tak jdu ležet už toho dneska bylo až až :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.12.12 08:57

Tak zázraky se nekonají ani u mě sněhubílí test 12den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 09:44
@smiley1 píše:
@kaspluc Taky jsi muj velky vzor!!! Pujdu do toho asi hned. Snad se zadaří i nám!!! Po třech letech už by to dopadnout mohlo!!!

Myslím, že čekat a pak tělo dopovat hormony znova je blbost, když máš tu možnosti jít hned:-)… Já jsem taky váhala, ale Koukal mi říkal, že při druhém pokusu je šance přes 60%, což je vcelku dost… Sice je to ovlivněno prvním pokusem, ale prej on už ví, na co si dát bacha, jak mé tělo reaguje, kolik byla minule ta sliznice - podruhé mi to čekání prodloužili, šla jsem na transfer až 19.DC, ae za to jsem měla hezky narostlou sliznici a to prej byl asi ten úspěch :dance:… Držím palečky, co MS, kolikátý den na ni čekáš? Joooo a rada babky kořenářky, pij červené vínko, krásně roste sliznice!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 09:46
@mikš píše:
@kaspluc no jsem rychle utahaná nafouklá jak balón a občas mě bolí v podbřišku a nepřetržitě jim :roll: :roll: tak že se mi pak i hůř dýchá :lol: :lol: :mrgreen: No a prsa neřešim ty mě bolí bez tak z hormonů :roll: :roll: No myslím že jsem z toho už slušně pomatená :zed: :zed: :lol:

Utahaná jsem byla taky… I když je fakt, že u mě to mohlo být z těch koňských dávek všeho možného… Ale popravdě, těhotně jsem se teda necítila vůbec! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 09:53
@smiley1 píše:
@mikš Ty jo, tak to je nálož. Já nechápu, proč mi dávku vůbec nezvedli :nevim:. Je fakt, že jsem mluvila jen s Hromadovou. Mozna zitra zavolam jeste Koukalovi. Tobe i Kapsluc rapidne navysily davky me jen pridali jednu naplast, takze misto 3 budu mit 4.

Ono je to podle tvého těla a podle krve, kterou dělali na začátku… Ví, kolik hormonů sneseš, aby to k něčemu bylo…Mně přidali jen 2× denně ten estrofem modrý malý, zbytek jsem měla stejně, joooo ještě utrouš zvedli, měla jsem z krve málo toho progesteronu… Ale hlavní je, že moje tělo je prej tak moc zdravé, že nějak na léky moc nereaguje - ony ty léky jsou povětšinou na snížení imunity, aby naše tělo embryjko přijalo a mně ta imunita snížit nešla. Pořád jsem si jela svoje, tak mě museli dávkovat jako krávu.
U úspěchu jde hlavně o tu sliznici… :mavam: a prednison brát už několik týdnů před přenosem, aby to tělo nevyloučilo. Proto mi asi vyšel i druhý pokus, při prvním jsem ho brala před tím týden, při druhém už týdnu 5!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 09:54
@mikš píše:
@smiley1 no mě to dr. zvedla až když jsem na prvním UZ měla na prd sliznici proto jsem jela i docela pozdě na transfer až 22 DC a Koukal mi to nechal čím víc tím líp :hug:

Přesně tak jsem to měla já, jen jsem šla 19.DC :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.12 09:56
@mikš píše:
Tak zázraky se nekonají ani u mě sněhubílí test 12den :(

Do háje :,( :,( :,(, tak jsem tomu věřila, že ti to vyjde… Jak je tohle sakra možné??? Drž se :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.