1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
21.12.12 10:17

Holky a s tím špiněním a nešpiněním je to asi individuální…Já nešpinila ani poprvé, ani podruhé a poprvé to nevyšlo a podruhé jo. Navíc, já nedostala ani při neúspěšném transferu MS, musela jsem vše vysadit, blokovaly mi to léky… Takže já bych třeba podle špinění a čistých plků nepoznala naprosto nic. Dokonce ty pocity u neúspěšného transferu byly mnohem intenzivnější, než u druhého. Takže až půjdeme na druhé mimi, vím, že se nemám řídit vůbec ničím a prostě jen čekat 14 dní a hotovo :-). A jinak - já bych asi testovala po Štědrém dnu… i když… kdyby to bylo Ok, je to super dáreček :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.12.12 10:20

@kaspluc já si právě mám v neděli volat a objednat se tak bude lepší, když budu vědět jak na tom jsem než prožít celé vánoce v takovým stresu v jakým jsem celý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.12.12 10:21

@nurse.007 Tak jště uvidíš, jak to vše dopadne… A vám to klasicky nejde a ani není možnost jo? :-(… No my taky šíleli, poslední embryjko nám dali, peníze jsem už na další IVF neměli, v každém IVF budu mít max 2,3 embryjka zdravá, takže také nic moc vyhlídky… 30 mi je za měsíc…a dítko žádné. Říkám si, hlavně, že ted jsem těhu, snad to vyjde až do konce vše a pak druhé zkusíme, ale když to nepůjde, nedá se…teď už víme, jak je to šíleně drahé, takže musíme pošetřit. Třeba to do budoucna budou hradit celé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Ty zkus vymyslet ještě nějaký „záložní plán“ a nepropadej panice. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.12.12 10:25
@nurse.007 píše:
@kaspluc já si právě mám v neděli volat a objednat se tak bude lepší, když budu vědět jak na tom jsem než prožít celé vánoce v takovým stresu v jakým jsem celý týden.

Tak to jo, to chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.12.12 10:27

@nurse.007 A neboj, budou Vánoce - vždycky je na co se těšit…Kdyby to náhodou nevyšlo, tak si promyslíš, co dál, pošetříte penízky, budeš třeba chodit na cvičeníčko podle Mojžíšové - to pomáhá… Vždycky je pro co žít! :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.12.12 10:29

@kaspluc manžel má azoospermie takže bylo považováno vůbec za zázrak, že jsme čekali Terezku, bohužel jen do 22tt a ted se z 8 vajuch hcytli dvě a dvě embrijka bojovala a vydržela k zavedení a asi se neudržela ve mě. Mám v sobě ted strašně stísňující pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
21.12.12 10:36

@nurse.007 Tak ja ho mam negativni i dnes. Uz to beru celkem v pohode. I kdyz me mrzi, ze zazraky se mi ani na vanoce nedeji. Na vanoce se uz ale tesim. Prvni dva testy jsem orvala, ale dnes uz je to dobre. Zavolam do Repromedy a zeptam se na dalsi postup. Leky necham az do toho 14. dne, ale pak se budu tesit na dalsi „snazeni“. Snad se jeden z tech dvou zbylych chytne. Drzim palce, at mas lepsi zpravy nez ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.12.12 10:39
@nurse.007 píše:
@kaspluc manžel má azoospermie takže bylo považováno vůbec za zázrak, že jsme čekali Terezku, bohužel jen do 22tt a ted se z 8 vajuch hcytli dvě a dvě embrijka bojovala a vydržela k zavedení a asi se neudržela ve mě. Mám v sobě ted strašně stísňující pocit.

Tak to mě moc mrzí… A můžu se zeptat, co se s Terezkou stalo tak pozdě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.12.12 10:47

@smiley1 já už krvácím, vydržím s testem do neděle a hned si tam budu volat. Dej vědět co ti řekli at se taky připravým na další postup.

@kaspluc začala mi předčasně prosakovat plodová voda. Když tak mrkni do deníčku. Ted se mi začíná všechno neskutečně vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
21.12.12 10:50

@nurse.007 To mě mrzí :(. Zavolam a dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.12.12 10:56

@nurse.007 Ježiši, ani jsem to nemohla dočíst…:-(… To je tak s těmi dvojčátky, když jedno neprosperuje… Ten únik vody byl asi po fotoredukci, jak narušili placentu. Teda to sis tedy prošla problémy v tom těhotenství, tak snad se zadaří brzy a budeš mít poklidné těhu a vše kolem… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.12.12 10:58

@kaspluc :hug: děkuji. Tak nějak jsem si říkala, že ti moji :andel: nám v tom pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
21.12.12 11:16

@nurse.007 To mi je líto, drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.12.12 11:20

@nurse.007 musela jsem si přečíst ten tvůj deníček abych pravdu řekla ani jsem to nedočetla :( :hug: Moc mě to mrzí musela si prožít už mooooc bolesti :hug: Co jsem tak pochopila jsme asi stejně starý, ale takové zlé zkušenosti nemám. Držím ti strašně moc pěsti, ale štestí ti nedám páč sama žádný nemám :hug: :hug: Drž se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.12.12 11:20

@montty děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.